yaw kaçtır soruyorum truf ney çıldırıcim
Canim dusuk agri sanci falan yapmazmi oyle hssettirir kendni galiba? Kesin doktora gorun tabi
insallah kilo vermissindr bu hafta benm yerimede vermis ol azck:)
Sıcaktan rüya filan da görmüyorum bu aralar ama bu gece inşallah,dün mesajını okumadan uyumuşumiyi geceler bebem üryanda beni gör
Eksiğimiz ne biliyor musun bitanem,haftanın 5 günü normal diyet seyri,tartılmadan son 2 gün önce ise her hafta farklı bir detoks ya da ödem atıcı çay yapılmalı son 2 gün.Su tutuyorsundur ve bu ödem atıcı çaylar sayesinde anında atarsın.En basit tarif 1 kabuk tarçın,5 karanfil,1 tam limonun suyu 1 fincan suyla kaynatılıp içilir.aklında bulunsun
Kızzzlarrrr tutttuumm kendimiii çünkü tartıyaa bir çıktım o an kendimiii frenlemekk içinnn tammm 102 geliyorumm gözlerimeee inanamaadımmmm 3 litre su içtimm acaba ondan mı akşamdann berii kendimii yiyorummmm benn nedennn böllee oldummmm yhaaa diyetee başladımmm acabaa kilo mu aldımmm pff canım fenaa sıkıldıı cumayı düşününcee
Eline sağlık canımNev 19
saphira 33
yagmurdamlasi 10
ananee 15
sallis 7
senarist 1
Pasam 12
En hayırlı zamanda olur inşallah canım.Sana ve paşama ramazanda takımca bol bol dua edicez,en hayırlı zamanda olacak inşallahbu arada sanrm adet oluyorum, bebis yok galiba
hayirlisi....
Tamam canım,bulup yazarım şimdi.Ben yalnızca bölünen kilonun nasıl yüzdeye vurulacağını bilmiyorum izinden dönüşte...***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 ( yeni üye...hedef kilo:
senarist (
pasam3405 (
7. TAKIM ORTALAMASI: %
nevim,paşam,senaristim,hangi etapta ayrıldınız kilonuz ... bölündü diye yazmayı unutmayın.. ananeecim ve yağmurcum sizde başlangıç kilonuzu,verdiğiniz kiloyu,ortalamanızı yazıp,yanına da hedaf kilonuz kaçsa onu yazarsanız sevinirim.Yok biz bunları yapamayız derseniz ben gece yapmaya çalışırım,yarına kalıp da karışıklık yaratmasın.Artık hazırlanıp çıkmam lazım
Spordan sonra soğuk suyla bacaklarını 5 dk süreyle yıkarsan;hem bacakların sıkılaşır,hem incelir,hem vücut kalori yakmaya devam eder,hem de hamlama olmaz canım aklında bulunsunKizlar sporumda iki gundur yalan oldu bacagm tutuldu cok yurumekten ayakta ble duramiyorum dogru durust
Saphira'm 248.etapta izne ayrılmışım.16 etap geçmiş ve 15 kg almışım,15 kg 16 haftaya bölününce -0.93 kg çıktı.Ama o rakamı neye göre yüzdeye vuracağımı bilemedim.***7. TAKIM 265. ETAP***
saliss (100 /
nev81 (70.8/85.8/-0.93/%???(248.etapta izne ayrılmıştı,aldığı 15 kilo,16 haftaya bölündü).Hedef kilo=60
senarist (
pasam3405 (
Saphira'm 248.etapta izne ayrılmışım.16 etap geçmiş ve 15 kg almışım,15 kg 16 haftaya bölününce -0.93 kg çıktı.Ama o rakamı neye göre yüzdeye vuracağımı bilemedim.
Bende smdimi yapmalym bildirimi kilo icn yarn sabah bi sansmi zorlasamm?:)
Öyle de olabilir canım dediğin gibi,Saphira gelsin de emin olalım,yanlışlık olmasınbence eski kilona bolceksin canim
Evet canım,kasların sıcakken yapman lazımNev heralde onu kaslarm ısnmısken yapsaydm daha bi etkili olrdu hala yuruyemiyorum
Paşam sen izinli filan değildin değil mi?İzinliysen eğer,ben izin dönemlerinden dönüşün nasıl hesaplanacağını bilmiyorum.***7. TAKIM 265. ETAP***
saliss (100 /
nev81 (70.8/85.8/-0.93/%???(248.etapta izne ayrılmıştı,aldığı 15 kilo,16 haftaya bölündü).Hedef kilo=60
senarist (
pasam3405 (85/87/-2/%-2,35)
Verdiğin kilo miktarını,bir önceki haftaki vücut kilona bölüp,çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsun canım...Bu yüzde hesabi nasil oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?