Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim ban sabah ballı limonlu ılık su içtim kalkar kalmaz sonra diyet yemegimi yedim yanıamad 4 adet kocaman erik aldım kırmızı erik bir adet yeşil çay aldım annemle hastanedeyken yedim kantinde baktım meyva kesmedi diyet from biskivi yedim o yetti eve geldim yedikelrimi yazıyım barı
1-2 adet minnacık kabak dolması 2 çatal kadar yedim
2-karalahana kavurması 4 kaşık
3-patlıcan salatası
4-bir kepçe arpa şehriye çorbası soguk yogurtlu yedim üstünede soda içtim bir şeftali yedim bir dilimde çukulata soslu tavuk gögsü yedim sizemi yalan dicem:18::18:adetimin aiziligi ama ne yapmışım yav tadı damagımda kaldı vurun şaplagı hakkettim ben bunu moralim çok bozuk bırıgım uçtu gitti durduramadım yavrumu şimdide gelini eyüp sultana götürücez eymeni gezdirmeyeçok mutluyumda ah ah bıcırıgım uçtu gittiiiiii

yaw kaçtır soruyorum truf ney çıldırıcim

canim karaty truff u diye ara bak cikiyor, kuru meyve (ben kuru kayisi ile yaptim) ve badem ceviz, karisitirip yuvarliyosun azcik sutle, kakao ve azcik hindistan cevizine buluyosun oluyo iste :)

Canim dusuk agri sanci falan yapmazmi oyle hssettirir kendni galiba? Kesin doktora gorun tabi

insallah kilo vermissindr bu hafta benm yerimede vermis ol azck:)

doktora gitsem de burda bi sey yapmiyorlar, turkiyede olsa progesteron filan veriyorlar ama burda vermiyolar.
kendi kendine dusmesini bekliyorlar.saglikli bebek zaten dusmez diyorlar.
amaaan neyse, yapcak bi sey yok.
az once annem konustum, benim oz ablam hamileymis, 3. cocuklari olcak, yegenlerimi cok seviyorum.
bu da teselli oldu bana cok sukur :)

***7. TAKIM 265. ETAP***

SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.73)( yeni üye, baslangic 63.3 hedef kilo: 56)
senarist (
pasam3405 (

7. TAKIM ORTALAMASI: %

olmus mu? bu 2 haftalik oldugu icin 2 ye mi bolecegiz? o zaman %0.86 oluyor.

Son düzenleme:
kahvaltim

sosisli domates
3 kuru kayisi
1 cb ceviz
2 kk peynir
4 zeytin
cay

1/2 bardak az sekerli kapucino

oglen icin
1 kase keten tohumlu yogurt
1 kucuk kase kisir

ara icin
1 cay bardagindan az ceviz
3 kuru kayisi

getirdim

kahvaltidan sonra yarim bardak kapucino ictim,
bolume yeni alinan kahve makinasini kullanmayi ogrenmeye calisiyordum.
sekersiz icemedim , ama az sekerli cok guzeldi valla :)

Allah bagislasn canim yegenlerni merak etme seninde olcaktr:) cok guzel kilo vermissin yeme duzeninide guzel goturuyosun :)

ben 80im kizlar bi kilo degsmim yoktu sabah belki yarn sabah degsr insalah..

pasam valla kilo verirsen bende yapmak isterm yapsti kilolar bana ya

Oglen 1er tane cevz findik badem
zytinyagli fasulye 2domates 1kk peynir ve ceyrek dilim kadar tam tahilli ekmek yedm

aksam sebzeli et yemegi ve bol domates salatalik yedm ve bugun daha bi bardak kola ictim annem gunde iki bardaga izin verdi:) umarm kilo veririm

iyi geceler bebem üryanda beni gör
Sıcaktan rüya filan da görmüyorum bu aralar ama bu gece inşallah,dün mesajını okumadan uyumuşum

Eksiğimiz ne biliyor musun bitanem,haftanın 5 günü normal diyet seyri,tartılmadan son 2 gün önce ise her hafta farklı bir detoks ya da ödem atıcı çay yapılmalı son 2 gün.Su tutuyorsundur ve bu ödem atıcı çaylar sayesinde anında atarsın.En basit tarif 1 kabuk tarçın,5 karanfil,1 tam limonun suyu 1 fincan suyla kaynatılıp içilir.aklında bulunsun

Nev 19

saphira 33

yagmurdamlasi 10

ananee 15

sallis 7

senarist 1

Pasam 12
Eline sağlık canım

bu arada sanrm adet oluyorum, bebis yok galiba
hayirlisi....
En hayırlı zamanda olur inşallah canım.Sana ve paşama ramazanda takımca bol bol dua edicez,en hayırlı zamanda olacak inşallah

Tamam canım,bulup yazarım şimdi.Ben yalnızca bölünen kilonun nasıl yüzdeye vurulacağını bilmiyorum izinden dönüşte...

Kizlar sporumda iki gundur yalan oldu bacagm tutuldu cok yurumekten ayakta ble duramiyorum dogru durust
Spordan sonra soğuk suyla bacaklarını 5 dk süreyle yıkarsan;hem bacakların sıkılaşır,hem incelir,hem vücut kalori yakmaya devam eder,hem de hamlama olmaz canım aklında bulunsun

***7. TAKIM 265. ETAP***

saliss (100 /
nev81 (70.8/85.8/-0.93/%???(248.etapta izne ayrılmıştı,aldığı 15 kilo,16 haftaya bölündü).Hedef kilo=60
yagmurdamlasi26 ( yeni üye...hedef kilo:
senarist (
pasam3405 (

Son düzenleme:
Saphira'm 248.etapta izne ayrılmışım.16 etap geçmiş ve 15 kg almışım,15 kg 16 haftaya bölününce -0.93 kg çıktı.Ama o rakamı neye göre yüzdeye vuracağımı bilemedim.

Saphira'm 248.etapta izne ayrılmışım.16 etap geçmiş ve 15 kg almışım,15 kg 16 haftaya bölününce -0.93 kg çıktı.Ama o rakamı neye göre yüzdeye vuracağımı bilemedim.

bence eski kilona bolceksin canim

Bende smdimi yapmalym bildirimi kilo icn yarn sabah bi sansmi zorlasamm?:)

bugun sabah tartildin mi canim? yarin sabah da tartil hangisi daha azsa onu yazarsin :)

menumu duzelteyim
kahvaltim

sosisli domates
3 kuru kayisi
1 cb ceviz
2 kk peynir
4 zeytin
cay

1/2 bardak az sekerli kapucino

oglen
1 kase keten tohumlu yogurt
1 kucuk kase kisir
1/2 bardak sicak sut kopuklu
3 kuru kayisi
1 cay bardagindan az ceviz

yedim

aksam ins az yemeye caliscam, ve yine yuruyusumuzu yapacagiz ins.
esim her gun yurumenin vucudumuzu sklastrdgni soyluyor.
ben pek fark edemiyorum.
onceden 2-3 tur atinca yoruluyordum ama dun 4 turu rahatlikla attik.
demek ki alismisiz :119:

Tartldm valla yagmurdamlasi gruba grdigmden bir kilo fazlaym moralm yerlerde bacagmda agriyo

Nev heralde onu kaslarm ısnmısken yapsaydm daha bi etkili olrdu hala yuruyemiyorum

***7. TAKIM 265. ETAP***

saliss (100 /
nev81 (70.8/85.8/-0.93/%???(248.etapta izne ayrılmıştı,aldığı 15 kilo,16 haftaya bölündü).Hedef kilo=60
yagmurdamlasi26 ( yeni üye...hedef kilo:
senarist (
pasam3405 (85/87/-2/%-2,35)

Paşam sen izinli filan değildin değil mi?İzinliysen eğer,ben izin dönemlerinden dönüşün nasıl hesaplanacağını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…