şimdi yedikelrime gelelim
öylen 1 adet ekşi elma 4 adet kırımızı erik yedim
akşamada yedikelrim şunlar
1-1 adet minnacık kabak dolması bir lokmalık altını çiziyorum
2- 1 yemek kaşıgı karalahana kavurması
3-2 yemek kaşıgı zeytinyaglı taze fasülye
4-bir kepçe arpa şehriyeli yogurtlu çorba soguk olanından
5-5 çatal yok patlıcan salatası yogurtlu
6-bol yeşil salata bol su içtim bugün litresini bilemiyorum
mefsim içinde bir çatalın ucuyla tavuk gögsü ve serçe parmagımın ucuyla kek yedim sonrada ilaçları içtim hayde halaya kızlaraçım aç ev işerinide okadar yaptımki koptu belim sizlere fırsat anca bu saate buldum biizmkiler balkonda oturuyor yarın çok erken kalkıcam annemi doktora götrücem eve gelmem çatlasa 4 yarın akşamda annemlere gidicez sizlere kilo bildirimini nasıl yaparım bilemiyor:44::44::44:
canım tarifi veririm işşallah istersen
canım patlıcanları közlüyosun ister fırında ister tüpte sonra onları temizliyosun yıkıyosun süüzyosun yogurt sarımsakla karıştııryosun üstüne dereotu maydonoz katıyosun oluyo sana patlıcan salatasıCok guzel yemssn ayran fln iic o tutar seni bde yarn persembe kilo bildirimi cuma saniyosam
bide bide patlican salatasni robotlami yaptn ben cok seviyorumda robotumuz yok
:44::44::44::44:anlamadım bebem yazdıgınıBen siskack bsey olym ozaman ver:)
yaw kaçtır soruyorum truf ney çıldırıcimaksam yemegim biraz cok oldu
1 truff
1 tavuk burger100 kalori olandan
3-4 kasik sucuklu domates
1 kk peynir, 4 zeytin
1 cb ceviz/badem
cay
2 litre suyum bitti,
simdi esimle yuruyuse cikiyoruz,
bu arada sanrm adet oluyorum, bebis yok galiba
hayirlisi....
yine gelicem ins, tam okuyamadim yazdiklarinizi. ramazan i okudum sadece ins uygulayalim super olur. :)
ooh ellerine sağlık hamarat hatuncanım 6 saatte çıkamadım bak yazıyım ne yaptıklarımı kakolu kek tavuk gögsüz paratesli pogaca arpa şehriyeli çorbayı yogurtladım soguk yaptım kabak dolması yaptım fırında mantar yaptım kaşarlı karalaahana ve patatesi kavurdum salata yaaptım komposto yaptım patlıcanı kösledim onu yogurtladım zeytin yaglı taze fasülye yaptım :111::111::111:3 kilo kırımızı biberide közledim soguttum dondurucuya attım fazla birşey yapmamaışım degilmi
şimdiden şaplagı atıyımda yeme arpa şehriyeyi haşla süz bir taraftaanda kornişon salatalıgı dogra minik minik sonracıma içine bir adet havuş rendele dereotu dogra yogurt sarımsak oh mis oluyo bak şimdi akşam akşam canım çekti
bak şimdi oldumu birde takım kaptanı oluceksinacıdımı canım öpemde geçsin bari
Allah Allah niye böyle olduki acaba salisim ya?sabah aç karnına çıplak olarak tartılacaksın biliyorsun,onun dışındakiler yanıltıcı olabilir
Kızzzlarrrr tutttuumm kendimiii çünkü tartıyaa bir çıktım o an kendimiii frenlemekk içinnn tammm 102 geliyorumm gözlerimeee inanamaadımmmm 3 litre su içtimm acaba ondan mı akşamdann berii kendimii yiyorummmm benn nedennn böllee oldummmm yhaaa diyetee başladımmm acabaa kilo mu aldımmm pff canım fenaa sıkıldıı cumayı düşününcee
Eline sağlık tatlımNev 19
saphira 33
yagmurdamlasi 10
ananee 15
sallis 7
senarist 1
Pasam 12
canım bak aç kalarak zayıflamak sağlıklı değil,çok az yiyorsun,gerçi salatayı fazla yemişsin ama eziyer etme kendine,bak ben ne çok yiyorum.ve kilo verdim.birazdan bildirimimi yapıcam görürsün ne kadar verdiğimişimdi yedikelrime gelelim
öylen 1 adet ekşi elma 4 adet kırımızı erik yedim
akşamada yedikelrim şunlar
1-1 adet minnacık kabak dolması bir lokmalık altını çiziyorum
2- 1 yemek kaşıgı karalahana kavurması
3-2 yemek kaşıgı zeytinyaglı taze fasülye
4-bir kepçe arpa şehriyeli yogurtlu çorba soguk olanından
5-5 çatal yok patlıcan salatası yogurtlu
6-bol yeşil salata bol su içtim bugün litresini bilemiyorum
mefsim içinde bir çatalın ucuyla tavuk gögsü ve serçe parmagımın ucuyla kek yedim sonrada ilaçları içtim hayde halaya kızlaraçım aç ev işerinide okadar yaptımki koptu belim sizlere fırsat anca bu saate buldum biizmkiler balkonda oturuyor yarın çok erken kalkıcam annemi doktora götrücem eve gelmem çatlasa 4 yarın akşamda annemlere gidicez sizlere kilo bildirimini nasıl yaparım bilemiyor:44::44::44:
afiyet olsun canım.yürüyüşün faydalı olmuştur yediklerineaksam yemegim biraz cok oldu
1 truff
1 tavuk burger100 kalori olandan
3-4 kasik sucuklu domates
1 kk peynir, 4 zeytin
1 cb ceviz/badem
cay
2 litre suyum bitti,
simdi esimle yuruyuse cikiyoruz,
bu arada sanrm adet oluyorum, bebis yok galiba
hayirlisi....
yine gelicem ins, tam okuyamadim yazdiklarinizi. ramazan i okudum sadece ins uygulayalim super olur. :)
canım düşük gibi bir şüphen varsa vakit kaybetmeden dr. a gitmelisin,düşük var mı yok mu söyler dr.,ona göre ne yapılması grektiğini söyler.Geçmiş olsun canmsanirim ben bu ay hamile kalmistim ama bebegim dustu galiba,
idrar testi siik de olsa pozitif cikmisti cunku, bu 2. dusugum oldu.
doktora bi sorucam bakalim neden tutunamiyor diye.. biraz arastiralim bakalim :/ :26:
80 dakika yuruyusumuzu yaptik esimle..dun de 40 dakika yurumustuk.
yarin sabah bi tartilayim ins,
cuma sabah burda saat 6 da tartilirim bi de, yani turkiye de ogleden sonra 2 oluyor.
hangisi daha dusukse onu yazariz listeye :)
duaya ve diyete devam...
bayılırım patlıcan salatasına,karatayda da çok faydalı bir yiyecek,istediğimiz kadar yiyebiliyoruzcanım patlıcanları közlüyosun ister fırında ister tüpte sonra onları temizliyosun yıkıyosun süüzyosun yogurt sarımsakla karıştııryosun üstüne dereotu maydonoz katıyosun oluyo sana patlıcan salatasıtavsiye ederim robota gerek yok yane tatlım
yaw kaçtır soruyorum truf ney çıldırıcim
oh ne güzel,erken kalkan yol alırkızlar ben bugün hepinizden erkenciyim 6 kalktım eşime kahvaltı hazırladım romantik bir şekilde kahvaltı yaptım annem kardeşimgil uyuyodu sonra ilaçlarımı içtim oglumu aldım yanıma altını açtım üstünüd egiştirdim elbette tacizde ettim öpmeye kıyamıyorum bu sıpayı yaw halalık yokmu iyiki hala olmuşum işşallah kendi evlatlarımıda böyle severim neyse mevzu dagılmasın açıcam gene musllukları ayagımda sallıyorum etmen beyi uyudu birazdan giyinicem annemide alıp doktora gidicem rutin kontrollaeri var memlekete gidicekler gelinle oruçtan önce eymenimi çoközlücem ben yabende bayramdan sonra gidicem işşallah bakalımablam nişan yaparsa zor kurbandan sonra giderim herhalde kanımca:44::44:bu arada 3 gündür tuvalete çıkamıyorum karnım kazan gibi oldu ne yapsamda yapsam kilo bildiriminede gelince 85 kilodan 87 terfi ettim adetim yakım karnım şiş ne olucek benim bu halim akşama annemlere gidiecz eved olmucam cuma günüde bildirim yapamam herhalde haberini zolsun sabah yedikelrimide yazıyımda çıkıyım ben
sabah badem domates kibrit kutusu büyüklügünde peynir 2 kuru çavdar ekmegi diyet çay sonra görüşürz işşallah kızlar k.i.b
akşamları spor yapma şansın olmuyor mu canım? nevin dediği gibi detok yap.Ayran detoksu yap bence.2 gün sürüyor,gayet tok tutan ve güzel bir şey.biraz toparlanmanı sağlar.sonrada düzgün bir şekilde diyetine başlarsınmoralman çökmüş durumdayımartık masabaşında 9 saat çalışmanın kilo aldırdığını resmen ilan edebilirim.. yaklaşık 3 haftalık tatilim boyunca beyaz ekmek dahil herşeyi yedim.. meyve bulgur hamur işi kola herşeyi herşeyi.. ölçülü ama herşeyi yedim buna rağmen 2-2,5 kilo verdim.. ama şu üç günde aldığım kilo onu geçiyor kahrımdan ölmek üzereyim ya üstelik üç günde kola içmedim 1 gününde beyaz ekmek yemedim dün çok iyi de beslendim bi tek akşam yağsız pişirilmiş börek yedim bi tane.. çiğbörek var ya onun yağsız tavada gözleme gibi pişirilmiş olanı içinde de ışpanak vardı
sabah da aynı börekten yedim iki tane 5bçuktu saat.. saat 7 de kalktım tartıldım ne göriyim113,8 kilo
Kızlarr bugün feci yoğun bir günnn tezim için okula oradann umreye gidecek olan arkadaşıma geçmem lasım akşam giremezsem beni bugün yarın izinli sayabilir misiniz çünkü yarında cuma işe gideceğim hazırlanmam lasım.yarın sabah 6 da girer bildirimimi yaparım canlarım
canım planlar hep var.. işten eve gidince duş bile almadan hemen evin temizliğini yapıcam sonra duşumu alıp namazlarımı kılıcam sonra da leslie 2 mil 20 dk(o kadar zamanım kalıyor) yapıp tekrar bi su dökünüp yatıcam.. böylece iş dışındaki tüm vaktimi hareket ederek geçirmiş oluyorum.. özellikle temizlik çok terletiyor
ama daha hiç yapamadım
sanirim ben bu ay hamile kalmistim ama bebegim dustu galiba,
idrar testi siik de olsa pozitif cikmisti cunku, bu 2. dusugum oldu.
doktora bi sorucam bakalim neden tutunamiyor diye.. biraz arastiralim bakalim :/ :26:
80 dakika yuruyusumuzu yaptik esimle..dun de 40 dakika yurumustuk.
yarin sabah bi tartilayim ins,
cuma sabah burda saat 6 da tartilirim bi de, yani turkiye de ogleden sonra 2 oluyor.
hangisi daha dusukse onu yazariz listeye :)
duaya ve diyete devam...
Senaristcim ne is yapiyosun bilmiyorum ama isyerndede sandalyene bagli kalmamaya calismalsn en azndan ogle tatiln varsa bi yuruyuse cikp yemegni dsardan falan alsan hatta yannda kendine hafif seyler yapip gotrsen tahilli ekmeklerle marullu sandvicler yanina elme falan bolda su tuket leslie kopegn heralde cok sanslisin mesela onu gezdrmende cok yararli hatta bazen erkenden sende işten once falan cikarablrsn gercekten 9saat hareketszlik cok az cozumler uretmelsn bi seklde
ne hamaratım sormaooh ellerine sağlık hamarat hatunafiyetle yiyin
:18:ahh kafam acıdısenin arpa şehriye salatası tarifi de güzelmiş canım sağolasın
doğru diyon valla dayanamadım hüplettim ama kilomu arttırmamış çok şükür
Allah Allah niye böyle olduki acaba salisim ya?sabah aç karnına çıplak olarak tartılacaksın biliyorsun,onun dışındakiler yanıltıcı olabilir
Eline sağlık tatlım
senrist iş yerinde rahat yazamıyorum herkes ekranı görüyor diyordu,sanırım o yüzden yazamadı:44: senaristçim ?
canım bak aç kalarak zayıflamak sağlıklı değil,çok az yiyorsun,gerçi salatayı fazla yemişsin ama eziyer etme kendine,bak ben ne çok yiyorum.ve kilo verdim.birazdan bildirimimi yapıcam görürsün ne kadar verdiğimi
afiyet olsun canım.yürüyüşün faydalı olmuştur yediklerine
canım düşük gibi bir şüphen varsa vakit kaybetmeden dr. a gitmelisin,düşük var mı yok mu söyler dr.,ona göre ne yapılması grektiğini söyler.Geçmiş olsun canm
perşembe sabahı tartılırım diyordun ama vaz mı geçtin canım?
bayılırım patlıcan salatasına,karatayda da çok faydalı bir yiyecek,istediğimiz kadar yiyebiliyoruzben de robottan geçirmem,çatalla yaparım,azcık ağza gelince patlıcanlar daha güzel oluyor bence
yavrum sen okumuyon mu yazdıklarımı benimsana ayrıntılı olarak anlatmıştım trufun ne olduğunu.bir çeşit tatlı.normalde çikolatayla kremayla filan yapılan,ağır bir tatlı ama biz karatay usulü yapıyoruz onu
oh ne güzel,erken kalkan yol alırafiyet olsun canım..Allah kavuştursun şimdiden canım regl döneminde hepimiz şişiyoruz zaten
akşamları spor yapma şansın olmuyor mu canım? nevin dediği gibi detok yap.Ayran detoksu yap bence.2 gün sürüyor,gayet tok tutan ve güzel bir şey.biraz toparlanmanı sağlar.sonrada düzgün bir şekilde diyetine başlarsın
tamam canım tezinde kolay gelsin,sakın bildirim yapmayı unutma bak
ana pidemi bayılırım kendime söz verdim eger 70 düşersen simit yicem hemde domatesli peynirli çayla***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 ( yeni üye...hedef kilo:
senarist (
pasam3405 (
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Kızlar geçen haftadan bu yana 1.3 kg vermiş görünüyorum ama cumartesi günü tartıldığımda 86.4 tüm tartıda,yani cumadan sonra 500 gr artıdaydım.sonra pazartesi sabahı tartıldım,86.7 idimAllahıma şükür ki karatay hemen etkisini gösterdi dün 84.7 idim,bugün 84.6 yım..
Bugünden tartılıp bildirimimi yaptım çünkü;daha önce de yeğenimin bebek mevlüdünde hiç bir şey yememiştim,şerbetinden içmemiştim,o baya koymuştu bana.Bu kez yicem.Zaten menü de yine pide var.Haftada 1 ad. lahmacun serbest,bu durumda kendi mantığımda 15 te bir de 1 pide serbest olabilirDiş buğdayı,buğdaydan yapıldığı için zaten diyetime uygun,kuru yemişler ve kuur meyveler olacak içinde,şekerlemeleri tercih etmeyeceğim tabi.Diş şeklnde pasta ve diş şeklinde kurabiyeler olacak.işte bu aşamada söz veremiyorum.Sanırım kuzumun pastasından da yerim.yarın yine aynen diyetime devam.listeyi etkilememk için de bugünden tartılmayı uygun buldum
canım ben geçen hafrta bildirimi yaptım görmedim sen 85 demiştim sonra siz izinli yazmıştıınıuz şimdide kilom 87 canım adetten ve kapızlıktan çekiyorum***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 ( yeni üye...hedef kilo:
senarist (
pasam3405 (
7. TAKIM ORTALAMASI: %
nevim,paşam,senaristim,hangi etapta ayrıldınız kilonuz ... bölündü diye yazmayı unutmayın.. ananeecim ve yağmurcum sizde başlangıç kilonuzu,verdiğiniz kiloyu,ortalamanızı yazıp,yanına da hedaf kilonuz kaçsa onu yazarsanız sevinirim.Yok biz bunları yapamayız derseniz ben gece yapmaya çalışırım,yarına kalıp da karışıklık yaratmasın.Artık hazırlanıp çıkmam lazım
Gunaydin guzeller:) pasam ben sıska demek istemstm:)
bende patlican salatsni catalla yapiyorum ama cok ugrastryo yoksa ben hergun yaparm yani:)
saphira ben bir kilo aldim hani ya bi yontem degstrym diye dusundum bu sabah ac karnina yarisi caydanlktan kocaman bi bardak ilik su ictm 2dilim karpuz yedm tuvalete kostum
sabah 1er domates salatalik 1dilim tam tahilli ekmek 1kk peynir ve 4zeytin yedm
annem bi program hazrladi bana bir hafta bnu denicem etkisini gorursem boyle devam etcem cunku acil kilo vermem lazm benm eylule .ins ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?