Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sahurun güzel bonusum
ama peynir az geldi bana
peynirle yumurta seni tok tutan şeyler peyniri daha çok yiyebilirsin
akşam yemeğinde kabağı bi tabak yiyebilirdin
ben beğendim

Gunaydin

Hoşgeldin hemşehrim güzel kilo vermeni dilerim

Hos buldum Tesekkurler

Bolgesel hareketlerle kendini zorlamana gerek yok Bonus . Yurumek en iyi egzersiz. Tum vucudunu forma sokar ve kilo vermeni de kolaylastirir canisi.

Sahurun güzel bonusum
ama peynir az geldi bana
peynirle yumurta seni tok tutan şeyler peyniri daha çok yiyebilirsin
akşam yemeğinde kabağı bi tabak yiyeb

Sebze, et, sut ve sut urunlerini korkmadan porsiyon hesabi yapmadan yiyebilir. Kilosuna gore menuleri az bence. Dogru besin grubundan doyana kadar yemediginden, doyma hissini yasamak icin yanlis bir besini gereksiz yere yiyebiliyor.

Sebze, et, sut ve sut urunlerini korkmadan porsiyon hesabi yapmadan yiyebilir. Kilosuna gore menuleri az bence. Dogru besin grubundan doyana kadar yemediginden, doyma hissini yasamak icin yanlis bir besini gereksiz yere yiyebiliyor.
listede olduğu için fazla kaçırmaktan korkuyo.aynı psikoloji bende de vardı.kontrol sorunumuz var bonusla aynıyız aşağı yukarı

Dunku cumartesi menum
Sahur 4 cilek üzerine chialı yogurt bir kase.3 dlm peynir .2 zeytin .1 domates .2 kuru kayisi 2 ceviz

Hastalandim orucum bozuldu
17.00 1 kase tavuk corbasi 5 yk közpatlicanli yogurt 3 yk etli turlu patatesssiz ekmek yok
1 hurma 1 ceviz

Su .2.5
Spor
30 dk leslie dun karın agrım vardı yapamadım baska bise
hepfit
@MiuLego Whiteblacklife Esra_4378 begum75 @masumm Floweroflife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…