Hadi gidelimBineriz tabi yaa binmez miyiz sen iste yeter
Kk ya girince telefon çok ısınıyor
Benim de arabam ve zamanim olsun yeter banaAynen
Altimda bi arabam olsa bide bissürü param
Bide gezmeye izin veren kocam
Pardon hayal kuruyodm
@Esra_4378 dedim ya bugün bi tşört giydim olmuyodu oldu diye ilk senin gömlek geldi aklıma.
İçine gireceğim ve vereceğim şeyler var inşallah.
Bana gelmedihepfit canım özel mesaj geldimi
Bugün dolapimi boşaltdım 46 beden eteklerim panrtalonlarim varmış hepsini yolladim ohhhhh rahatladımBende dün o pembe gömleği giydim eşim bu nerden çıktı diyor dedim 2 yıl önce aldım ama içine giremiyordum
at simegimi bunudami duyacaktım senden ya
Bende aslanım
Şampiyonluğu unutmayalım da
Oda olur inşaAllah çakılmBenim de arabam ve zamanim olsun yeter bana
Benim esimde yengeç niye oyle diyon kiz ben cooookk seviyorim ama sevmedigim huyları da cokBaşak erkeğini bilmem ama yengeç erkeğii evlerden ırakkkk...
Ben de aslan ım aslanlara selam olsun. :))
Cumartesi
45 dk lesli..... 135 puan
50 mekik...5
60 bacak....6
40 yan mekik....4
30 sırt ters mekik gibi...3
20 köprü....2
135+20=155 puan
Mekik tam mı yarım mı? Belini zorlamıyor mu?
seni seviyorum vayt.Merhabalar kk güzel cici fit hanimlari
Bu hafta buraya yazmak bana kismetmis beklemiyordum da bı şok yasadim
Aslında hicbirimizin bilmediği birşey söylemeyeceğim size spor diyet ve ciss cossuz bı hafta işte formülü bu ne kadar basit durdu böyle söyleyince .....
Günde en az 1 saatti spora ayırdım yarım saat kardiyo yarım saat egzersiz bu benim en büyük kilo verme sebebim çünkü ben sporsuz kilo veremeyenlerdenim..
0 sıfır kaçamak diyet yaparken asla şunun tadına bakayım bı lokmadan birşey olmaz mantığı oluşmuyor bende tadına bakmazsam ölmem mantığıyla diyet yapiyorum
Leptine takmış durumdayım tam Karatay yapmasamda çakma karatayciyim sabah kahvaltı ile ilk lokmamin arasında en az 5 saat bekliyorum bu arada şu kahve dışında tek lokma birşey yiyip icmiyorum
Akşam 18 den sonra kahve dahil olmak üzere su dışında hiçbir şey tuketmiyorum
Bunlar diyet için kilo vermek için benim yaptıklarım ama gerçekte bana bunları yapma azmi veren her tokezledigimde arkamda olan elimden tutan yüreği güzel kendisi güzel şanslı takımım 7.takim arkadaşlarım en büyük sır onlar en büyük formül dostluk arkadaşlık destek bunlari bana veren takımım canlarim....
beni takıma alan @Ausencia benim ve takım arkadaşlarımın her derdine koşan her düştüğümuzde yanında kalbi güzel kaptanımız canım @MiuLego ve bu hafta mezun olan iki haftadır beni gaza getiren canım mortim @Lunya ve bütün takım arkadaşlarım
İyi ki varsınız iyi ki.....
Cok guzel yazmıs ıns bız de basarıcaz cıısssıız bı hayatı yazıyı gorunce daha bı gaza geldm tadına bakmazsak olmeyız demı yanı bakmıycam ben de bakmıycam.cunku esıme dun pasta yaptm ve bır suru abur cubur almıs kendıne.halbukı yemez kendısı orucya ac olunca almıs eee ev de ben de varm onları kaldırıp gızumun onunden def etmem lazm pastayı da komsuya fılan vereym yoksa gozumun onunde olursa her an seytana uyabılırmseni seviyorum vayt.Tekrar tebrik ediyorum
ArkadaŞlar gördünüz mü vaytın birinciler sırlarını paylaşıyor topiğindeki yazısını.
Mekik tam mı yarım mı? Belini zorlamıyor mu?
GüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınKüçükken burdaki makineyi çamaşır makinası sanmam
Makina istemiyor ondan kaçıyor diyordum
seni seviyorum vayt.Tekrar tebrik ediyorum
ArkadaŞlar gördünüz mü vaytın birinciler sırlarını paylaşıyor topiğindeki yazısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?