Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Esra_4378 dedim ya bugün bi tşört giydim olmuyodu oldu diye ilk senin gömlek geldi aklıma.

İçine gireceğim ve vereceğim şeyler var inşallah.

hepfit canım özel mesaj geldimi
Bana gelmedi
Bende dün o pembe gömleği giydim eşim bu nerden çıktı diyor dedim 2 yıl önce aldım ama içine giremiyordum

at simegimi bunudami duyacaktım senden ya

Bende aslanım
Bugün dolapimi boşaltdım 46 beden eteklerim panrtalonlarim varmış hepsini yolladim ohhhhh rahatladım
Şampiyonluğu unutmayalım da

Cumartesi

Sahur

1.5 haşlanmış yumurta
Domates, yarım kk peynir
15 tane fındık
1 yada 2 hurma hatırlayamıyorum

İftar
1 taze hurma
Yarım kepçe mantar çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
1 servis kaşığı yoğurtlu kabak
Kıvırcık salata

2 litreyi geçen su

1:30 da sütlü türk kahvesi

malipina Whiteblacklife

hepfit çok mu yemişim fitim çorba sırf sıcak bişey içmiş olmak içindi kendime ayrıda yapamadım.

Bugün biraz acıktım önce ciğer sonra bi sürü yemek geldi aklıma. Pilavı yerken zor durdum bi ara hepsini yiycem doymıycam sandım.
Zaten cuma cumartesi yiyorum karbonu.

Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın Küçükken burdaki makineyi çamaşır makinası sanmam
Makina istemiyor ondan kaçıyor diyordum

seni seviyorum vayt. Tekrar tebrik ediyorum

ArkadaŞlar gördünüz mü vaytın birinciler sırlarını paylaşıyor topiğindeki yazısını.

ArkadaŞlar gördünüz mü vaytın birinciler sırlarını paylaşıyor topiğindeki yazısını.
Cok guzel yazmıs ıns bız de basarıcaz cıısssıız bı hayatı yazıyı gorunce daha bı gaza geldm tadına bakmazsak olmeyız demı yanı bakmıycam ben de bakmıycam.cunku esıme dun pasta yaptm ve bır suru abur cubur almıs kendıne.halbukı yemez kendısı orucya ac olunca almıs eee ev de ben de varm onları kaldırıp gızumun onunden def etmem lazm pastayı da komsuya fılan vereym yoksa gozumun onunde olursa her an seytana uyabılırm

Mekik tam mı yarım mı? Belini zorlamıyor mu?

Bel fıtığı olan yapmasın diyolar ama yapmm lazım tamda ne kadar kalkılıcak yarım heralde benimki.
Gece senin gönderdiklerinide yaptım diz çekmede bi miktar ağrıdı geçti.
Dizi çekip tekrar bacağı uzatıp tekrar çekicem dimi yanlış yapmadım inşallah

GunGünay hayrisim nasılsın canım annen nasil devam ediyor mu

Gerçekten çok güzel yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…