Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yafrum bi deri bi kemik kalacan.
Ah ah Aus gelse de bi iki laf etse .
Egrisini dogrusunu anlatsa.
Amannn.
Özledik gel be.
Çok sağlam yiyorum Nisacım. Menülerimi görsen porsiyonlar falan epey hallice. Boyuma göre 3 kilo da fazlam var normalde. Miu kontrolünde yapıyorum ve bir de günün tek hareket ettiğim zamanı spor. Onun haricinde işe bile 5 dk yürüyorum o kadar. Koşma imkanım olsa koşacam ama o olmadığından ip atlıyorum şimdilik.

O nasıl bi söyleme şeklidir namıssız
O nası bi serbest çağrışımdır

Çok ermtük anlamlar içeriyür

Kuzum şimdi gördüm,, bugünlük sporun kafi bence hem 5 mil yapmışsın hem 100 ip. Çok yüklenme kas yaparsın sonra. Önce yağ yakcez sonra kas yapcaz
mekik çekemedim zati canım kız durmuyor uyumadılar daha eşimde teravihe gidince uyutana kadar canım çıkıyor şimdide benim gücüm kalmadı ipe başladım bu arada işte ya 25 veya 50 çoğaltacam

mekik çekemedim zati canım kız durmuyor uyumadılar daha eşimde teravihe gidince uyutana kadar canım çıkıyor şimdide benim gücüm kalmadı ipe başladım bu arada işte ya 25 veya 50 çoğaltacam
O yüzden çok yüklenme kuzum ip çok güzel sıkılaştırır. Bakarsın bi performansına yavaş yavaş zorlamadan arttırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…