Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok kötüyüm ya gözümün önünden gidiyo tabaklar serbetini tadasım var çoook kötüyümmmkrize girdim resmen yaaa

Soylediklerinizi düsünüyorum çok haklısınız amaaa amaaa ammaaaaaa
Pis çisli serbetli kara bocekli çıtır böcekli kurtlu kusmuklu pohlu tatlı

Hala canin istiyomu bende cok etkili hemen istegim gidiyo aninda

aksiyonlarını da seni de çok özledim
eliptik napıyo senin iyi miymiş?
Barıştınız mı
Bi de tartı ne diyor?
İğdem bende özledim inan ama ne işlere ne güçlere yetişemiyorum daha ilk lez telefonu elime aldım oda beş dakikalığına..keyfimde yok..kanadı kırık kuş misali..nasıl bi boşlukmuş ananın yeri dolmuyomuş..

Aksiyonlara gelince hala peşimi bırakmadılar merak etme..bi tane gurk olan tavuğum var bugün anca onla köşe kapmaca oynadık.ille kümeste yatmak istiyor ama küöeste yatarsa 24 saat bitler onu öldürür ilaçlıyom ilaçlıyom gitmiyolar kümesten bitler..ordan alıyom başka yere koyuyom bu sefer yumurtalara yatmıyo ellemiyim diyorum diğer tavuklar bunu kaldırıp altına yumurtluyor lar bu safımda kalkınca gidp yan folluğa yatıyo..en son başka bi kümese kapattım yumurtalarıda aldım altından alışana kadar yatırmıycam..sonra bahçeden bi dolu nane topladım kuruttum sonra markete gittim erzak aldım yolda yürürken ayağım burkuldu iki seksen yrre serildim zeytin kavanozu kırıldı onun kırığı 10 kiloluk tursili deldi o döküldü çorba taştı çöpün suyu halıya döküldü fırında kekin dakikasını ayarlamayı unutmuşum erken kapanmış bu sefer sönmüş o kadar oruç oruç oğlum yapmıştı..daha sayayım mı

Eliptikle sahurda buluşuyoduk iki gündür buluşamadık..kilo 75 de çakıldı..hiç bi kıyafetim yok alasım da yok..tıkanıp yaşıyoruz işte..

Ayyyy ahu senin maceraları okurken hep boyle kalıyorum. Çok geçmiş olsun ayağım sismemistir umarım. Işi öğrendin mi? Biraz daha rahatladın mi iş yerinde? Annenin mekanı cennet olsun ahum tekrardan.

Sebze gördüm
Yarın sabah ekmek yok, akşam sebze yogurt tamam mi?

Puan:8 (çarşamba perşembe karbona dur diyoruz, hem ekmek hem çorba olduğu için puanın kirildi)
Yogurt corbası da mı karbonlu oluyo kııı.mercımek corbası karbon da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…