İğdem bende özledim inan ama ne işlere ne güçlere yetişemiyorum daha ilk lez telefonu elime aldım oda beş dakikalığına..keyfimde yok..kanadı kırık kuş misali..nasıl bi boşlukmuş ananın yeri dolmuyomuş..
Aksiyonlara gelince hala peşimi bırakmadılar merak etme..bi tane gurk olan tavuğum var bugün anca onla köşe kapmaca oynadık.ille kümeste yatmak istiyor ama küöeste yatarsa 24 saat bitler onu öldürür ilaçlıyom ilaçlıyom gitmiyolar kümesten bitler..ordan alıyom başka yere koyuyom bu sefer yumurtalara yatmıyo ellemiyim diyorum diğer tavuklar bunu kaldırıp altına yumurtluyor lar bu safımda kalkınca gidp yan folluğa yatıyo..en son başka bi kümese kapattım yumurtalarıda aldım altından alışana kadar yatırmıycam..sonra bahçeden bi dolu nane topladım kuruttum sonra markete gittim erzak aldım yolda yürürken ayağım burkuldu iki seksen yrre serildim zeytin kavanozu kırıldı onun kırığı 10 kiloluk tursili deldi o döküldü çorba taştı çöpün suyu halıya döküldü fırında kekin dakikasını ayarlamayı unutmuşum erken kapanmış bu sefer sönmüş o kadar oruç oruç oğlum yapmıştı..daha sayayım mı
Eliptikle sahurda buluşuyoduk iki gündür buluşamadık..kilo 75 de çakıldı..hiç bi kıyafetim yok alasım da yok..tıkanıp yaşıyoruz işte..
Ahu pek yorum yazmadım ne yazsam bilemedim ben hiç tatmadigim için nasıl bir duygu bilmiyorum belki bu yüzden korkuyorum yazmaya ama kanadı kırık kuş olmak zor tek onu biliyorum rabbim sabır versinİğdem bende özledim inan ama ne işlere ne güçlere yetişemiyorum daha ilk lez telefonu elime aldım oda beş dakikalığına..keyfimde yok..kanadı kırık kuş misali..nasıl bi boşlukmuş ananın yeri dolmuyomuş..
Aksiyonlara gelince hala peşimi bırakmadılar merak etme..bi tane gurk olan tavuğum var bugün anca onla köşe kapmaca oynadık.ille kümeste yatmak istiyor ama küöeste yatarsa 24 saat bitler onu öldürür ilaçlıyom ilaçlıyom gitmiyolar kümesten bitler..ordan alıyom başka yere koyuyom bu sefer yumurtalara yatmıyo ellemiyim diyorum diğer tavuklar bunu kaldırıp altına yumurtluyor lar bu safımda kalkınca gidp yan folluğa yatıyo..en son başka bi kümese kapattım yumurtalarıda aldım altından alışana kadar yatırmıycam..sonra bahçeden bi dolu nane topladım kuruttum sonra markete gittim erzak aldım yolda yürürken ayağım burkuldu iki seksen yrre serildim zeytin kavanozu kırıldı onun kırığı 10 kiloluk tursili deldi o döküldü çorba taştı çöpün suyu halıya döküldü fırında kekin dakikasını ayarlamayı unutmuşum erken kapanmış bu sefer sönmüş o kadar oruç oruç oğlum yapmıştı..daha sayayım mı
Eliptikle sahurda buluşuyoduk iki gündür buluşamadık..kilo 75 de çakıldı..hiç bi kıyafetim yok alasım da yok..tıkanıp yaşıyoruz işte..
bende leslie 5 yapıyorum 45 dk meğer oda 3 tempolusuumuş bende yapayım onu o zaman1 saat 15 dakka suruyo canm.
Bayramları sevmiyorum ....hiç bayram olmasa ....
Bilmem ki sevmiyorum sadeceNeden?
Ins ayarlayabılırm bu aksam annemlere geldk 3 gun buradayz.O yüzden çorba yok ya
1 günlük sebze Yoğurt olacak yarin akşam yemeğin
canım ya çok geçmiş olsun baya kotu gunun geçmişİğdem bende özledim inan ama ne işlere ne güçlere yetişemiyorum daha ilk lez telefonu elime aldım oda beş dakikalığına..keyfimde yok..kanadı kırık kuş misali..nasıl bi boşlukmuş ananın yeri dolmuyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?