- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
1 saat 15 dakka suruyo canm.canım 5 mil kaç dakika olanı yapıyorsun
Karpuz iyidir ya kaptan bana wc için ye demiştiBugunku menumu zaten begenmedim aksam karpuz yedim
Verdiğin kiloları düşün artık bol gelen giyeceklerini düşün. Daha da bol gelecekler inşallah. Hurma ye istersen tatlı niyetine simay.Aglamak istiyorummm yaaacanimmm tatli istiyo serbetli tatli yaaa karsimda yiyolar ben bi insanin canim istiyo
Eksim :1 kilo
@MiuLego
Yürüyüşe çıkıyoruzeşimle akşam yürümeyi cooookkkk seviyorum
Di mi
Zor oldu ama olsun
Aglamak istiyorummm yaaacanimmm tatli istiyo serbetli tatli yaaa karsimda yiyolar ben bi insanin canim istiyo
Bastırdıysa tamamdırevet akşamki ekmek ve kiraz olmamalıydı haklısın. tatlı isteğimi bastırsın diye yedim kirazı.
Verdiğin kiloları düşün artık bol gelen giyeceklerini düşün. Daha da bol gelecekler inşallah. Hurma ye istersen tatlı niyetine simay.
Masallah
Hayat sana guzel
MasallahKac kg kaldi?
Aglama guzellik. Ne kalmis surada hedefine. Hic yeneyecek degilsin. Vakti zamani gelince simdi hayir dedigin seyleri korkmadan pismanlik duymadan yiyeceksin. Az sabir
Bir aylık işin var aslında dişini sıksan vericen hemen de işteben de senin gibi yerimde sayıyorum
güzel oldu. ben daha becerip bir 5 kilo veremedim kaç aydır
Sağol canım 10 kilo daha kaldı onu da verim tamamdırMasallah
Hayat sana guzel
MasallahKac kg kaldi?
Aglama guzellik. Ne kalmis surada hedefine. Hic yeneyecek degilsin. Vakti zamani gelince simdi hayir dedigin seyleri korkmadan pismanlik duymadan yiyeceksin. Az sabir
Sebze gördümSabah menü 11.00
az yagda 2 yumurta
1 er tutam dereotu roka
3 catal peynır
1 catal helva
3 zeytın
1 salatalık
2 dılım cavdar ekmek
Ara ogun 15.00
Bur cay bardagından bıraz fazla tarcınlı süt
Aksam menü 18.00
Bır kepce yogurt corbası
4 5 kasık kuru fasulye
2 parca karpuz
Spor 5 mil leslıe 250 ıp atlama 25 mekık
Su 2.5 lıtre
hepfit
tamam o zaman Miu nun sopasını düşünÇok kötüyüm yagözümün önünden gidiyo tabaklar serbetini tadasım var çoook kötüyümmmkrize girdim resmen yaaa
Soylediklerinizi düsünüyorum çok haklısınız amaaa amaaa ammaaaaaa
Çok kötüyüm yagözümün önünden gidiyo tabaklar serbetini tadasım var çoook kötüyümmmkrize girdim resmen yaaa
Soylediklerinizi düsünüyorum çok haklısınız amaaa amaaa ammaaaaaa
Dikkat koruma menüsüdürKizlar anam babam geldi ondan gelemedim.okuldan geldigimdeb beri simdi oturdum oglumu uyutuyorum
Menu vereyim
Sahur
Muz+süt+yulaf ezmesi
Salatalik
2 parca karpuz
İftar
1 tabak sebzeli kofte(bikac kup pattis vardi)
Salata
2 parca karpuz
Uzerine 3 tane yenidunya
Yatmadan yesil cay icerim belki
Su 2 oldu
Spor yapcam
hepfit
Sağol canım 10 kilo daha kaldı onu da verim tamamdır
Rabb'i gönlüne gore versin inşaAllah malim33 yaşındayım. İstiyoruz ama olmuyo canim.
Aglamak istiyorummm yaaacanimmm tatli istiyo serbetli tatli yaaa karsimda yiyolar ben bi insanin canim istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?