Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aglamak istiyorummm yaaa canimmm tatli istiyo serbetli tatli yaaa karsimda yiyolar ben bi insanin canim istiyo
Verdiğin kiloları düşün artık bol gelen giyeceklerini düşün. Daha da bol gelecekler inşallah. Hurma ye istersen tatlı niyetine simay.

Masallah

Yürüyüşe çıkıyoruz eşimle akşam yürümeyi cooookkkk seviyorum

Hayat sana guzel

Di mi
Zor oldu ama olsun

Masallah Kac kg kaldi?

Aglamak istiyorummm yaaa canimmm tatli istiyo serbetli tatli yaaa karsimda yiyolar ben bi insanin canim istiyo

Aglama guzellik. Ne kalmis surada hedefine. Hic yeneyecek degilsin. Vakti zamani gelince simdi hayir dedigin seyleri korkmadan pismanlik duymadan yiyeceksin. Az sabir

Verdiğin kiloları düşün artık bol gelen giyeceklerini düşün. Daha da bol gelecekler inşallah. Hurma ye istersen tatlı niyetine simay.

Masallah

Hayat sana guzel

Masallah Kac kg kaldi?

Aglama guzellik. Ne kalmis surada hedefine. Hic yeneyecek degilsin. Vakti zamani gelince simdi hayir dedigin seyleri korkmadan pismanlik duymadan yiyeceksin. Az sabir

Çok kötüyüm ya gözümün önünden gidiyo tabaklar serbetini tadasım var çoook kötüyümmmkrize girdim resmen yaaa

Soylediklerinizi düsünüyorum çok haklısınız amaaa amaaa ammaaaaaa

Masallah

Hayat sana guzel

Masallah Kac kg kaldi?

Sağol canım 10 kilo daha kaldı onu da verim tamamdır

Sebze gördüm
Yarın sabah ekmek yok, akşam sebze yogurt tamam mi?

Puan:8 (çarşamba perşembe karbona dur diyoruz, hem ekmek hem çorba olduğu için puanın kirildi)

Çok kötüyüm ya gözümün önünden gidiyo tabaklar serbetini tadasım var çoook kötüyümmmkrize girdim resmen yaaa

tamam o zaman Miu nun sopasını düşün

Kalk krizi atlatacak saglikli bir seyler ye/ic. Tarcinli sut yap ic. Meyveli yogurt yap.

Dikkat koruma menüsüdür
Koruma için çok güzel bir menü bebeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…