Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mesajlarinizda goruyorum hep. Aus kim? Hamilelik izninde mi?
Hamilelik için değil şuan böyle uygun gördüğü için gelmiyor o 7.tk ana kraliçesi burada ki herkesin hayatına dokunmuslugu var herkeste bı emeği herkesin yüreğin de bir yeri var farklı biri öyle cümleler yetmez ki onu anlatmaya hani öyle biri çıkar karşına dost gibi kardeş gibi abla gibi anne gibi işte aus bunların hepsi toplamı daha da fazlası bazen...
Hani bazen birileri senden vazgeçer ya işte o hiç vazgeçmeyendir senden...

Mesajlarinizda goruyorum hep. Aus kim? Hamilelik izninde mi?
Hamilelik için değil şuan böyle uygun gördüğü için gelmiyor o 7.tk ana kraliçesi burada ki herkesin hayatına dokunmuslugu var herkeste bı emeği herkesin yüreğin de bir yeri var farklı biri öyle cümleler yetmez ki onu anlatmaya hani öyle biri çıkar karşına dost gibi kardeş gibi abla gibi anne gibi işte aus bunların hepsi toplamı daha da fazlası bazen...
Hani bazen birileri senden vazgeçer ya işte o hiç vazgeçmeyendir senden...

Laf sokmalıda olsa bana şiir yazmış başımıza daş yağmasa bari...

Aus beni tutacak değil ya vayt tabi seni tutucak. Herkes tutsa bile o tutmaz zaten.

Bi daha mortini kendin seçme
Seni tutmuslugu var zamanında bonus Paz liste tayfasindan sadece Esra kaldı morti olmadığım son haftayı ona sakladim

Sorun yok şükür gayet iyi. Kapatalım bu mevzuyu ne olduğunu. Önümüze bakalım.

Eski kaptanımız. Bir daha gelmeyecek olması bizim için en kötü şey zaten.
Kendisi iyiymiş öyle duyuyoruz özelden görüşenlerden.

Kusura bakmayin kirdiysam. Bilmiyordum. Daha da iyi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…