Anlatılmaz yaşanırHadi anlatın
Farkettim karpuz muz yeni dünyahepfit kuzum yenidunyalar memleketten gelmisti kendi bahcemizden mukemmel tadi vardi valla zor durdurdum kendimi
Anlatılmaz yaşanır
Sorun yok şükür gayet iyi. Kapatalım bu mevzuyu ne olduğunu. Önümüze bakalım.Ne oldu kotu bir sey olmus gibi konusuyorsunuz. Dogumu var demistiniz. Bir sorun yok insallah.
evet halime bin şükür tabi de ne zaman gitcekkkkBozma moralini menülerini toparla azcık, gider o kilo, bunalıma girmeni gerektiren bi kilon yok şükür
Ne oldu kotu bir sey olmus gibi konusuyorsunuz. Dogumu var demistiniz. Bir sorun yok insallah.
Hamilelik için değil şuan böyle uygun gördüğü için gelmiyor o 7.tk ana kraliçesi burada ki herkesin hayatına dokunmuslugu var herkeste bı emeği herkesin yüreğin de bir yeri var farklı biri öyle cümleler yetmez ki onu anlatmaya hani öyle biri çıkar karşına dost gibi kardeş gibi abla gibi anne gibi işte aus bunların hepsi toplamı daha da fazlası bazen...Mesajlarinizda goruyorum hep. Aus kim? Hamilelik izninde mi?
Hamilelik için değil şuan böyle uygun gördüğü için gelmiyor o 7.tk ana kraliçesi burada ki herkesin hayatına dokunmuslugu var herkeste bı emeği herkesin yüreğin de bir yeri var farklı biri öyle cümleler yetmez ki onu anlatmaya hani öyle biri çıkar karşına dost gibi kardeş gibi abla gibi anne gibi işte aus bunların hepsi toplamı daha da fazlası bazen...Mesajlarinizda goruyorum hep. Aus kim? Hamilelik izninde mi?
Seni tutmuslugu var zamanında bonus Paz liste tayfasindan sadece Esra kaldı morti olmadığım son haftayı ona sakladim
Laf sokmalıda olsa bana şiir yazmış başımıza daş yağmasa bari...
Aus beni tutacak değil ya vayt tabi seni tutucak. Herkes tutsa bile o tutmaz zaten.
Bi daha mortini kendin seçme
Bonus merhaba canım sende maşallah 100bayagi uzaklasmissin kutlarım canım
Nasılsın
Sorun yok şükür gayet iyi. Kapatalım bu mevzuyu ne olduğunu. Önümüze bakalım.
Eski kaptanımız. Bir daha gelmeyecek olması bizim için en kötü şey zaten.
Kendisi iyiymiş öyle duyuyoruz özelden görüşenlerden.
Hamilelik için değil şuan böyle uygun gördüğü için gelmiyor o 7.tk ana kraliçesi burada ki herkesin hayatına dokunmuslugu var herkeste bı emeği herkesin yüreğin de bir yeri var farklı biri öyle cümleler yetmez ki onu anlatmaya hani öyle biri çıkar karşına dost gibi kardeş gibi abla gibi anne gibi işte aus bunların hepsi toplamı daha da fazlası bazen...
Hani bazen birileri senden vazgeçer ya işte o hiç vazgeçmeyendir senden...
Seni tutmuslugu var zamanında bonus Paz liste tayfasindan sadece Esra kaldı morti olmadığım son haftayı ona sakladim
Ayy albümü mü indirsem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?