- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Önüne geleni yiyen vayt yiyip yiyip kilo almayan vayt mortileri yiyip acgezrn vayt
İyiyim abla, sıcak buralar . Sen nasılsın
O nasıl ara öğün abla
Hem çorba hem pilav çok diyecektim ara öğünü gördüm
Puan:4 (salı günü bulguru abarttigin ve spor olmadığı için)
Gece bizim burda 23 ken orda kaç ola ki sen yemege girisiyom demissin
SelamlarNe guzel bir gun, kus civiltilariyla.
Iyiyim canisi. Sen nasilsin?
DiyorsunOyle olmayacak maalesef. Bana ilk 3 ay gecsin donmeye baslar, gaz sancisi kalmaz rahatlarsin dediler. 3 aylik oldu 6 ay olsun da emekler rahatlarsin dediler. 6 ay oldu, yasini bulsun da yurur duzene girer dediler. Netice olarak buyudukce sorumluluklari da buyuyor.
Uyku acisindan dusunuyorsan benim minik 3 yasinda duzene girdi. Kendini ifade etmeye baslayinca da hersey cok kolaylasti. Darisi basina
Kac aylik kuzun? Krese falan mi basladi acaba? Bizim ki krese basladiginda yogun olarak yasamisti. Brons acici ile atlatmistik. Balgami rahat cikarinca sorun kalmamisti. Gecmis olsun yeniden.
Gozun aydin, imreniyorum sana suan
Masallah
Teşekkür ederim ablacim
Vermeyi basaramayinca bari koruyim dedim
Sen nasilsin basladin mi diyete
İyiyim fatma abla sağolasın. İyi ki geldin gitme daha
Masumdur sözde
Aklı hep karbon gommekte
Su içmez hep kahve icer
Usanmadan kaçamak yapar
Merettir karbon yemese olmaz
Merettir karbon yerse uyumadan durmaz.
Nare83
Bitmeli o aşk beyaz kot aşkı mı karbon aşkı mı karar vermelisin artık bugün ki menunu göremedim mmAhahahahah ay çok tatlısın ya
Valla karbon ve ben aşkı bitmez
Suda içiyorum kız 3 lt günlük
Tartıda ki eksiyi begenmeyince kafayı yiyen vayt
Tartıda ki eksiyi begenmeyince kafayı yiyen vayt
Valla beğenmedim hatta kafayı siyirdim şuan sonuna ekmek baniyorumYav he he
Kuzum ayağımın akıbeti meçhul.şilmed ama ağrıyo..işe glince. İşi öğrenmeye öğrendim hani şöyle kendimi götürecek kadar lakin 13 martta doğumgününde annemin teşhisini koyduklarında son oldu gidişim..şimdi çalışmayı ne gönlüm nede bedenim istiyo..öyle işte..Ayyyy ahu senin maceraları okurken hep boylekalıyorum. Çok geçmiş olsun ayağım sismemistir umarım. Işi öğrendin mi? Biraz daha rahatladın mi iş yerinde? Annenin mekanı cennet olsun ahum tekrardan.
Aynen öyle canım..yaşamışsın sende sanki..Allah sabir versin, annen nur icinde yatsin insallah. Zaman aliyor gunun kosusturmacasina donmek, ama o kalp sizisi gecmiyor. Aklina geldigi an burnun sizliyor, bogazin dugumleniyor. Goz pinarinda 7/24 nobet tutan goz yasi da cabasi.
Rabbim hepsine merhamet etsin...
Her zamanki gibi işte benim hayat hep böyle ekşınlı eskiler alışkın..canım ya çok geçmiş olsun baya kotu gunun geçmiş
AblaaaBonus merhaba canım sende maşallah 100bayagi uzaklasmissin kutlarım canım
Nasılsın
Ne güzel yazmışsın kız öyle..eline sağlıkBitmeli o aşk beyaz kot aşkı mı karbon aşkı mı karar vermelisin artık bugün ki menunu göremedim mm
Teşekkürler abla menülerin ofsayt benden demesi hem durum hem kuru fasulye hem şehriye çorbası karbon batağında yuzuyorsunCanm mezuniyet ini kutlanmıştım görmedin herhalde yazınida okudum canım çok güzel yazmisin tekrar kutlarım
Gel gel ramazan çarptı bana tartıda bı tane geçirdi miss gibi kafam oldu gel beraber delirelimKuzum ayağımın akıbeti meçhul.şilmed ama ağrıyo..işe glince. İşi öğrenmeye öğrendim hani şöyle kendimi götürecek kadar lakin 13 martta doğumgününde annemin teşhisini koyduklarında son oldu gidişim..şimdi çalışmayı ne gönlüm nede bedenim istiyo..öyle işte..
Aynen öyle canım..yaşamışsın sende sanki..
Her zamanki gibi işte benim hayat hep böyle ekşınlı eskiler alışkın..
Ablaaa
Ne güzel yazmışsın kız öyle..eline sağlık
Yok maşallah bebiste anne de iyi ama aus umuz gelmiyor artık, bazı arkadaşlar sayesinde haber alıyoruz sadece özledik çokNe oldu kotu bir sey olmus gibi konusuyorsunuz. Dogumu var demistiniz. Bir sorun yok insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?