Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pide yemeee
söylediğin menü çok güzel.. yani senin yiyeceklerin.. sağlıklı missssssss gibi

tartı oynamıyor
yenmem imkansız gibi benimyeniliyom evet
kilo veremiyorum tefo anlamadım ya bildiğin veremiyorum kilo
Mium bence biz vücudu yemeye alıştırdık bende de aynı durum var.. o da şamar oğlana döndü ver al geri ver eeeee yeter be aklın başına gelsin kal biraz burada diyir
Fiti bile derken
Yanlış demisim kız löpü diyecektim ya da fötü

Yalnız ne guzel düştün oltama hazır düşmüşken dur öpeyim

Ben iftarda frene basamıyorum
Ahu durarak yemeye çalışsan hızlı yemek yemek normalden fazla yemeye sebep oluyor. Ben oruç tuttuğunda yiyemiyorum o yüzden nasıl engel olacağını sen bul deneme yanılma yöntemiyle. Mesela annemde 1 kase çorba içip namaz kılmaya kalkıyor ara vermiş olmak için sonra gelip devam ediyor, midem rahat ediyor böyle diyor

Nerden gördüm bunu favorilerde bişey arıyodum

sensin lop löp

Seni değil bebisi opuyom ben

Basıyorsun Ahu çok zor değil önce hurma 1 litre su içiyorsun 10 dk bekliyorsun artindan çorba sebze yada et yemeği yoğurt yada salata miss gibi doydun üstüne tatlı isteği için kahve hurma keyfi bitti gitti
Beynime sinyal gidene kadar her s3yi yemiş oluyorum oruç beni neden tıkamıyor ki

Ben yatayım 3 saatlik uyku ile duruyorum sahir da yapasım yok.. Ama kalkacam en azından su içerim veya süt içerim
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…