Neye takılacağımı nasılda biliyorsun
Miden bulanırsa 1 dilim ekmek peynir zeytin yiyorsun tamam mı? Zeytin bastırır mideni
2 dilim ekmek+leblebi
Spor muhakkak yap bi 3 mil
Hani siz menü veriyorsunuz menücü bunu yorumluyor ya kötü menü verince onun psikolojisiniz içine ediyorsunuz bilin istedim
Benim de yaşasın aclik sahurda ne yesem diye düşünüyorum ama canım hiçbir halt istemiyorBulaaassss açlıktan midem bulaniyor
Sana kızınca işlemiyor, sana küsüyorum
Hamdolsun birbirimizin cigerini öğrendik burda
Yoksa neden küserim sana diyesin dimi
Ben de midem bulanmadan uyusam derdindeyim ama görüldüğü gibi pek başaramıyorumBenim de yaşasın aclik sahurda ne yesem diye düşünüyorum ama canım hiçbir halt istemiyor
Mium bence biz vücudu yemeye alıştırdık bende de aynı durum var.. o da şamar oğlana döndü ver al geri ver eeeee yeter be aklın başına gelsin kal biraz burada diyir
pide yemeee
söylediğin menü çok güzel.. yani senin yiyeceklerin.. sağlıklı missssssss gibi
tartı oynamıyor
yenmem imkansız gibi benimyeniliyom evet
kilo veremiyorum tefo anlamadım ya bildiğin veremiyorum kilo
Yanlış demisim kız löpü diyecektim ya da fötüFiti bile derken
Ya hurma yoğurt ya yoğurt yumurta kararsızım valla yemeden bile yatabilirim o kadar tartıyi kafaya taktimBen de midem bulanmadan uyusam derdindeyim ama görüldüğü gibi pek başaramıyorum
Ahu durarak yemeye çalışsanBen iftarda frene basamıyorum
Basıyorsun Ahu çok zor değil önce hurma 1 litre su içiyorsun 10 dk bekliyorsun artindan çorba sebze yada et yemeği yoğurt yada salata miss gibi doydun üstüne tatlı isteği için kahve hurma keyfi bitti gittiBen iftarda frene basamıyorum
Ya utandim @Ausencia özür ne demek lütfen yazmamışsın sayıyorum.
Ben farkindayim durumun ve durumumun. Gecen yazmistim ya sen gormedin heralde alinsamda bunu gucsuzlugume yilginligima ver yanlis anlama seni yanlis anlamadigimida bil.
Gercegi hazmetmek agir geliyor uzun suruyor bazen. Su an gozum doldu yazarken cikarsiz yardimci olan olmaya calisan kimsenin hakkini odeyemem ben.
Kendimdeki gucu bilmesem bende bu yola girmiycem ama biliyorum neler yapabilcegimi. Bunu aciga cikarmasi kendi gozume sokmam bagimliligi bastirmam uzun surdu suruyor.
Ama oluyor en buyuk mesele birakmamak dagilmamak yeni bir basarisizlik hissiyle yeniden dusmemek.
Iyi ki varsiniz. Kendi basarimi yazarken senden bahsetmeyi duygulanip zirlamayi iple cekiyorum
Mium bence biz vücudu yemeye alıştırdık bende de aynı durum var.. o da şamar oğlana döndü ver al geri ver eeeee yeter be aklın başına gelsin kal biraz burada diyir
Yanlış demisim kız löpü diyecektim ya da fötü
Yalnız ne guzel düştün oltama hazır düşmüşken dur öpeyim
'ye ye iyice kitleme kendiniYa hurma yoğurt ya yoğurt yumurta kararsızım valla yemeden bile yatabilirim o kadar tartıyi kafaya taktim
Beynime sinyal gidene kadar her s3yi yemiş oluyorum oruç beni neden tıkamıyor kiBasıyorsun Ahu çok zor değil önce hurma 1 litre su içiyorsun 10 dk bekliyorsun artindan çorba sebze yada et yemeği yoğurt yada salata miss gibi doydun üstüne tatlı isteği için kahve hurma keyfi bitti gitti
Hemen de sat zaten anasinisensin lop löp
Seni değil bebisi opuyom ben
Çok pis satarım, mercimek daha sevimliHemen de sat zaten anasini
El kadar olunca sana tekme attiracam vuracaz sanaÇok pis satarım, mercimek daha sevimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?