- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ezan İstanbul'da nerdeyse 8.30 okunuyor ben sofraya 8.45 oturuyorum suyla hurma ile oruç açıp bekliyorum bu avantaj sağlıyor tikaniyoeum dene bak faydasını goreceksinBeynime sinyal gidene kadar her s3yi yemiş oluyorum oruç beni neden tıkamıyor ki
Ben dağıtıcı olarak sofradan ayrılamıyorum malesef kadınlara hep çile kadınlara hep keder..böyle oluncada hızlı yiyorum..Ahu durarak yemeye çalışsanhızlı yemek yemek normalden fazla yemeye sebep oluyor. Ben oruç tuttuğunda yiyemiyorum o yüzden nasıl engel olacağını sen bul deneme yanılma yöntemiyle. Mesela annemde 1 kase çorba içip namaz kılmaya kalkıyor ara vermiş olmak için sonra gelip devam ediyor, midem rahat ediyor böyle diyor
bi bardak su bile içmiyorum iftardaBasıyorsun Ahu çok zor değil önce hurma 1 litre su içiyorsun 10 dk bekliyorsun artindan çorba sebze yada et yemeği yoğurt yada salata miss gibi doydun üstüne tatlı isteği için kahve hurma keyfi bitti gitti
Antepia27 ablam bende seni gördüğüme çoooook sevindim inan.mezun olamayan dobişler olduk ha
Hayırlı sahurlar ablamHayırlı geceler hayırlı sahurlar sevgili arkadaşlar
Bonusummm canimmm
Bu akşam ailecek olacaz inşallah deneyecem canımEzan İstanbul'da nerdeyse 8.30 okunuyor ben sofraya 8.45 oturuyorum suyla hurma ile oruç açıp bekliyorum bu avantaj sağlıyor tikaniyoeum dene bak faydasını goreceksin
Bonusummm canimmm
Hayırlı sahurlar...
.
.
Iyi geceler...
.
.
Gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?