Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İf e mi döndün banu

Gel gel ramazan çarptı bana tartıda bı tane geçirdi miss gibi kafam oldu gel beraber delirelim
Yemedigin için tartı geçirdi farkındamısın? Kıtlığa soktun vücudu resmen . Orucu açınca 1 litre su içersen tabi yemek yiyecek yerin kalmaz white. 2 bardak su iç kalanı zamana böl.

Canım geçmiş olsun

Canım cuma günü yürümeni tempolu demiştin normal yürümemi yaptın Bir de leslie demiştin yapamadın mı

İf e mi döndün banu

Cnm ogleni geç yiyorum yemek çıkmıyor ya 2_3 gibi yiyoruz akşama gerek kalmıyor dolayısıyla if oluyor biraz :)

Nasıl oldu? Krep şeklinde yapıp iç koyup tosta mi basıyorsun?

Olur

Yok canım bı kaba döküp mikrodalga da 6 dk pişiriyorum

Canım cuma günü yürümeni tempolu demiştin normal yürümemi yaptın Bir de leslie demiştin yapamadın mı

Yazdıklarımın hepsi tempolu cnm
Lesile yapamadim cnm

Ay nehir ya bende ezberliycem bu gidişle
Son sistem berbat ya
Evet gerçekten öyleydi şuan bilemiyorum geçen seneden sonra hiç bakmadım o kadar bıkmışım
hala çözemedim muhsabe ve matematik yapamama ilişkisini
beynimi yakıyorsun nilişko
Muhasebe hesap kitap evet ama işleyişi farklı matematik işte türevleri işlemleri hiç muhasebede yok 120-320 hesaplarla işimiz bizim mutabakatlarla fatura girişleriyle hesaplama normal toplama çıkarma çarpma bölme yüzde alma falan word excel ve muhasebe hesap programlarını logo bizimki mesela bildin mi tamam
Sizin takim spor yapmaktan sisti tontik oldu naabeeerrr

Ahahha bu hafta sizi elimizden kimse alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…