Ben anlamam beni unutmapuanımı niye kirdin demiyon hiç beni unuttuğun için kirdim
İf e mi döndün banu@Whiteblacklife
Dün şarja taktım telefonumu
Açılmasını bekleyene kadarda sizmisim
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı 07:30
1 kayısı yumurta
Peynir
Zeytin
Biber domates salatalık
Ara 10:30
Sütlü kahve
4 hurma
Öğlen
3 ymk patlıcan salatası
3_4 ymk taze fasulye
2 kk kadar peynir
Domates salatalık
3_4 tane ceviz
@igdedali
Dün akşam yemeğinde
Evdekiler tost yedi çok canım çekmişti
OlurAy evet ya unuttum
Bı öperim barisiriz olmaz mı
Yemedigin için tartı geçirdi farkındamısın? Kıtlığa soktun vücudu resmen . Orucu açınca 1 litre su içersen tabi yemek yiyecek yerin kalmaz white. 2 bardak su iç kalanı zamana böl.Gel gel ramazan çarptı bana tartıda bı tane geçirdi miss gibi kafam oldu gel beraber delirelim
Canım geçmiş olsunİğdem bende özledim inan ama ne işlere ne güçlere yetişemiyorum daha ilk lez telefonu elime aldım oda beş dakikalığına..keyfimde yok..kanadı kırık kuş misali..nasıl bi boşlukmuş ananın yeri dolmuyomuş..
Aksiyonlara gelince hala peşimi bırakmadılar merak etme..bi tane gurk olan tavuğum var bugün anca onla köşe kapmaca oynadık.ille kümeste yatmak istiyor ama küöeste yatarsa 24 saat bitler onu öldürür ilaçlıyom ilaçlıyom gitmiyolar kümesten bitler..ordan alıyom başka yere koyuyom bu sefer yumurtalara yatmıyo ellemiyim diyorum diğer tavuklar bunu kaldırıp altına yumurtluyor lar bu safımda kalkınca gidp yan folluğa yatıyo..en son başka bi kümese kapattım yumurtalarıda aldım altından alışana kadar yatırmıycam..sonra bahçeden bi dolu nane topladım kuruttum sonra markete gittim erzak aldım yolda yürürken ayağım burkuldu iki seksen yrre serildim zeytin kavanozu kırıldı onun kırığı 10 kiloluk tursili deldi o döküldü çorba taştı çöpün suyu halıya döküldü fırında kekin dakikasını ayarlamayı unutmuşum erken kapanmış bu sefer sönmüş o kadar oruç oruç oğlum yapmıştı..daha sayayım mı
Eliptikle sahurda buluşuyoduk iki gündür buluşamadık..kilo 75 de çakıldı..hiç bi kıyafetim yok alasım da yok..tıkanıp yaşıyoruz işte..
Canım cuma günü yürümeni tempolu demiştin normal yürümemi yaptınnehirnil111
Cuma günü 30 dk yürüme
Cumartesi yok
Pazar yok
Pazartesi : 30 dk yürüme 3 mil l
Salı :3 mil lesile 30 dk tempolu yürüyüş
Çarşamba:3 mil lesile ,30 dk yürüme
Unutuyorum sonra cnm perşembe yi bugün yazarım
İf e mi döndün banu
Nasıl oldu? Krep şeklinde yapıp iç koyup tosta mi basıyorsun?
Olur
Canım cuma günü yürümeni tempolu demiştin normal yürümemi yaptınBir de leslie demiştin yapamadın mı
Evet gerçekten öyleydi şuan bilemiyorum geçen seneden sonra hiç bakmadım o kadar bıkmışımAy nehir ya bende ezberliycem bu gidişle
Son sistem berbat ya
Muhasebe hesap kitap evet ama işleyişi farklıhala çözemedim muhsabe ve matematik yapamama ilişkisini
beynimi yakıyorsun nilişko
Sizin takim spor yapmaktan sisti tontik oldu naabeeerrr
Tamam canım düzeltiyorumCnm ogleni geç yiyorum yemek çıkmıyor ya 2_3 gibi yiyoruz akşama gerek kalmıyor dolayısıyla if oluyor biraz :)
Yok canım bı kaba döküp mikrodalga da 6 dk pişiriyorum
Yazdıklarımın hepsi tempolu cnm
Lesile yapamadim cnm
hey maşallahbegum75
Perşembe
60 dk lesli 180 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?