- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Seni çok seviyorum ballı çörek orası ayrı
Evet canım şekersiz kayısı hoşafı incir uyutması Zaten şekersiz evet yine de wc ye çıkamadım yaYapmamışımnasıl atladım özür dilerim kuzum
Kuzum şimdi zaten sabah gün kurusu, 4 kasik kayısı hoşafı(umarım sekersizdir), incir uyutmasi. Bunlar zaten wc için yeterli, 1 avuç kuruyemişe gerek yok
Haaaa ben kuru yemiş çok severimama şunu avuçla değil de adet söyle bana, sütlü kahvenin yanına 6 findik yada 2 ceviz gibi adet ver bana
Hem hoşaf hem incir uyutmasi?
Su çok güzel emziren bi anne için
Spor çok güzel
Menü de öğle yemegimsi menü gördümmeyve ve çerez konusunu da çözersek tamamdır bu iş
Hemen düzelteyim kaptanım ben direk ip sandım 600 ekledimdi
İpin hemen ardından yaptım zumba. İp zaten öldürdüydü. Zumba da eklenince vıcık vıcık ter oldumHemen düzelteyim kaptanım ben direk ip sandım 600 ekledimdiHay maşallah
yazdım yukarıda kuzu@MiuLego olculerrrrrr
Pembe terliklerini severimDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
İpin hemen ardından yaptım zumba. İp zaten öldürdüydü. Zumba da eklenince vıcık vıcık ter oldum
ay miu ya muhteşemsin benceeeeeeeeeee
tabi ki fark eder etmesi lazım.. al mutlaka da taz buraya da görelim. yarın sabah ölçcem öğle arası kesin alcam mezura ben@MiuLego kuzum gayet incesin ben de bugun jillian level 1 in son gununu yapcam.aksama olcu alayim bakayim degisiklik var mi.farkeder mi 10 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?