Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım şekersiz kayısı hoşafı incir uyutması Zaten şekersiz evet yine de wc ye çıkamadım ya
Azaltayım kuruyemiş onun yerine 60-100 gr kabak çekirdeği yiyeyim çiğ o daha güzel wc ye çıkarıyor
Yavaş yavaş olacak inş

Dün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok

Tartı da gülmüyor bana ama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem

Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de

Pembe terliklerim kalp ben

Pembe terliklerini severim Kaptanım yerinde olsam zayıflamam biliyor musun aşırı iyi vücudun maşallah
İpin hemen ardından yaptım zumba. İp zaten öldürdüydü. Zumba da eklenince vıcık vıcık ter oldum

Hariksın vallahi ben o kadar ip atlamış olsam ayaklarımın titremesi sabaha anca geçerdi

@MiuLego kuzum gayet incesin ben de bugun jillian level 1 in son gununu yapcam.aksama olcu alayim bakayim degisiklik var mi.farkeder mi 10 günde
tabi ki fark eder etmesi lazım.. al mutlaka da taz buraya da görelim. yarın sabah ölçcem öğle arası kesin alcam mezura ben

geçmişe gidicem canlar..

dün spor yaptım akşam hep.. ablam da evden gitti akşam dışarıya şarj biitti benim.. şarj aleti de ondaydı taaa gece geldi ablam.. anca taktım açtım gece yarısı telefonu..

dün sporda anam ağladı ama tartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…