hay maşallah kaptanım ya siz nerenizden veriyorsunuz kiloyu ki kemikler gorunuyorDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
Miu ne guzel kaburgalarin var lageçmişe gidicem canlar..
dün spor yaptım akşam hep.. ablam da evden gitti akşam dışarıya şarj biitti benim.. şarj aleti de ondaydı taaa gece geldi ablam.. anca taktım açtım gece yarısı telefonu..
dün sporda anam ağladıama tartı
Bir kaburga hayranı ilk defa gördümMiu ne guzel kaburgalarin var la
ayyyy nasıl sevindiim sabah sabah gördümhazır bilgisayar elimdeyken çokça öpeyim malum telden bişey yapamıyom
Bilmiyorum ki. çok üzülüyorum sinir oluyorum yaYa biz senle ne zaman denk gelicez
Ben 53.0 olmuşum.
Bugün gelemedim sunumlar vardı toplantı vardı
Kız bilmiyon mu hızlı şişip hızlı iniyorum, daha cuma ki kilodayımbugün yarın iki günde ne eksilirse
Kaptan bana kilo al diyor
Miunhn tartıda benim tartıda uyuz mali ile bonus kilo alırsa yenerim bende
Ben ton balığı salata yiyorm kaptanm(*._.*)
çok şükür yemişsin bişeylerMenü vereyim boş boş durmayiyin
Sahur 12.bucuk falan
Yarım dometes salatalık
Kk peynir
2 kk kadar karpuz 5 kiraz
Bol marul
3 hurma
1 kahve
Akşam
1 hurma
2 dilim TB ekmeği
2 yumurta
Karpuz
Marul
Domates salatalık
Kk peynr
3 zeytin yerim
Şu 3 4 Allah ne verdiyse çok susadım
Spor 80 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegohepfit
33 yaşındayım. İstiyoruz ama olmuyo canim.
Benimki doğru kuzucumEki Görüntüle 2149757
kızlar yarın yoğunum gelemeyebilirim,bugünden tabloyu kontrol eder misiniz?
@Esra_4378
arden32
@Whiteblacklife
hepfit
smykmy
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
@Floweroflife
Benimde çok minnoş eksim varKUtsal perşembe geldi ama tartı sabah yine dellendirdi beni
FİT beni çiğ çiğ yiyecek sanırsam
Sizin takim spor yapmaktan sisti tontik oldu naabeeerrr
Tamam kuzum kuruyemiş sayılı olmalıEvet canım şekersiz kayısı hoşafı incir uyutması Zaten şekersiz evet yine de wc ye çıkamadım ya
Azaltayım kuruyemiş onun yerine 60-100 gr kabak çekirdeği yiyeyim çiğ o daha güzel wc ye çıkarıyor
Yavaş yavaş olacak inş
Eksim :1 kilo
@MiuLego
Orucun ilk günü sarsıldım baş ağrım tuttu kuzum. Güya oruçlu gibi geçirdim diğer günleri yine de etkilendim
Eki Görüntüle 2149769 valla haklısın
hiç kıskanmadımDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
ben de seviyorumdur inşallahYürüyüşe çıkıyoruzeşimle akşam yürümeyi cooookkkk seviyorum
Öpsene
Öpeyim
Aglamak istiyorummm yaaacanimmm tatli istiyo serbetli tatli yaaa karsimda yiyolar ben bi insanin canim istiyo
Kuzum sen gayet fitsin, verecek kilon kalmamış o yüzden gitmiyordurDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
tamam o zaman Miu nun sopasını düşün
Öyle canım birde öğlen sıcağında çocuklarla koştur koştur okula gitmek sonrası küçüğün park aşkı, güneş başıma geçti resmenkıyamam normaldir oruç ile benzemiyor hiçbişey olmasa su içiyorsun normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?