BU TAKIMIN EN BAŞ KURALI SADECE AMA SADECE MİU SEVİLECEK DEĞİL Mİ YA
GEÇMİŞTEN GELİYORUM HEP Bİ OYNAŞMALAR
SADECE MİU SEVİLECEK DEDİM
Cem yılmaz ın toplantı yapmaktan çalışamıyorlar lafı var ya aynen öylene kadan güzelmiş
ayyyy nasıl sevindiim sabah sabah gördüm
Bilmiyorum ki. çok üzülüyorum sinir oluyorum ya
resmen ördek yeme hakkımı elimden alıyorsun
iyi geçmedi mi
Canım dün 40 dk tempolu yürüyüş / 100Eki Görüntüle 2149759
Kayısılarım Çağlalarım kontrol edelim mi yarına hazırlıklı olalım yeniden galibiyetimizi ele alma zamanı durmak yok devam
@igdedali @matematik61 @Nevreste @malipina @MiuLegoNego Nare83 @Melegiimm22
harika bir işbirliği fitimValla @MiuLego Kaptan perşembeleri herkese sıcak çorba ana yemek ikram ediyor, ben de tatlıları getiririm artık
neden.. Alla alla ç.. bayramlar sadece akrabalar olunca mı güzelBayramları sevmiyorum ....hiç bayram olmasa ....
@MiuLego gel la duygularım fırtına oldu iki sopa salladı kacsinlar
Bi dene aday var 3 yaş küçük kabul eder misin?ben de seviyorumdur inşallah
yok çünkü
vururum seni.
çıldırıyorum
kim kıskandı ki seni şimdi.. ben hedefin h sini göremedim dahaH @MiuLego hedefine 0,1 kaldı yine mi güzelim beee
Meğer ne çok sevmişim seni
İçime işlemiş sevgin
Ugruna neler yapmışım
Layiksin hepsine
Elalem ne derse desin
Gelde sev beni
Olur mu 7 takım sensiz......
@MiuLego
ahahah ahahahaha ahahahah ahahaa cuk diye oturmuşBonustur kafan
Onda şunda bunda hep aklın
Ne yesem diye düşünür hep
Usanmadan kaçamak yapar
Sevmedi sağlıklı beslenmeyi ben neyleyim..
@Bonus
Masumdur sözde
Aklı hep karbon gommekte
Su içmez hep kahve icer
Usanmadan kaçamak yapar
Merettir karbon yemese olmaz
Merettir karbon yerse uyumadan durmaz.
Nare83
Yaaa miuuu deli etme beni taş gibisinDün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna @matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
aus reyiz ana kraliçe hamiş dombik gel gel seni sığdıracaz bi şekilde takıma şişko mişko demedenaynen ausun askerleriyizvayt gömer didi
bu takımın ana kraliçesi, evimizin direğiMesajlarinizda goruyorum hep. Aus kim? Hamilelik izninde mi?
-1 olmuşsun daha ne yaTartıda ki eksiyi begenmeyince kafayı yiyen vayt
hunilidirAyağına ccorap giymeyen biri neden durmadan çorap alır lütfen cevaplarınızi vayttin bikdiriniz
Hani siz menü veriyorsunuz menücü bunu yorumluyor ya kötü menü verince onun psikolojisiniz içine ediyorsunuz bilin istedim
Mium bence biz vücudu yemeye alıştırdık bende de aynı durum var.. o da şamar oğlana döndü ver al geri ver eeeee yeter be aklın başına gelsin kal biraz burada diyir
: (((((((((((((((((((Nerden gördüm bunu favorilerde bişey arıyodum
iyice sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?