Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sahurda eşime peynirli yumurta yaptım bir lokma ekmekle tadına baktım, bakmaz olaydım midem kazınıyor deli gibi sadece hurma yoğurt mideme öyle iyi geliyor ki sahurda

Son düzenleme:

hiç anlamam okurken bile başım döndü

Sahurda eşime peynirli yumurta yaptım bir lokma ekmekle tadına baktım, bakmaz olaydım midem kazıktır deli gibi sadece hurma yoğurt mideme öyle iyi geliyor ki sahurda

hurma ilginç birşey ya çok tok tutuyor eflal
bende 21 gün bitisn onu yapıcam ama hemen ardından
kilo yaparmı bilemedim

Sahurda eşime peynirli yumurta yaptım bir lokma ekmekle tadına baktım, bakmaz olaydım midem kazıktır deli gibi sadece hurma yoğurt mideme öyle iyi geliyor ki sahurda
Annenler gelmese bu haftasonu ben de süt ve hurma denicektim.sonraki hafta da regl olcam.haftaici yapmaya cesaret edemiyorum.

Selamlar

Evet, babam. Teshis ve vefati arasi 3 ay. Cok cirpindim bir umut... Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.

Ekle ekle tatlı çeşitleri buldum

Bugun de ayni performansi bekliyoruz kaptanim. Yarin buyuk gun

hurma ilginç birşey ya çok tok tutuyor eflal
bende 21 gün bitisn onu yapıcam ama hemen ardından
kilo yaparmı bilemedim
Dikkat edersen yapmıyor banu. Ramazan boyunca Allah nasip ederse hurma yoğurt benim sahur menüm

Ay ne güzel süsler ayna önünde öyle bide ne güzel bir terlik bide ne güzel bir tişört halı vs.

Annenler gelmese bu haftasonu ben de süt ve hurma denicektim.sonraki hafta da regl olcam.haftaici yapmaya cesaret edemiyorum.
Canım bence dayanabilirsin, senin listede çok az yediğin zamanlar da oluyordu. Beni tok tutuyor, toktan kastım tabi ki acıkıyorum ama halsiz bırakmıyor. Sende nasıl etki eder bilemiyorum tabi

korktun muğğğğğğğğğğğğğğğğ
Pembe terliklerini severim Kaptanım yerinde olsam zayıflamam biliyor musun aşırı iyi vücudun maşallah
öyle yapıcam canom... inmiyor tartı zaten sinirimi bozuyor .. en iyisi korumaya almak
Hariksın vallahi ben o kadar ip atlamış olsam ayaklarımın titremesi sabaha anca geçerdi

heryerim tutuldu zaten ağrıyor

hay maşallah kaptanım ya siz nerenizden veriyorsunuz kiloyu ki kemikler gorunuyor
veremiyorum işte.. zamanında 53 kilo idim 51 gördüm ya bir ara nasıl verdim anlamıyorum şimdi gitmiyor
Miu ne guzel kaburgalarin var la

Bir kaburga hayranı ilk defa gördüm Harbiden ama dikkat ettim de girintili çıkıntılı @MiuLego

ay evet fotoda belli olmuyor ddaha düşünün baya çıkıyor tek tek kaburgalar

Benimde çok minnoş eksim var
Bugün detoks yapiom
neyine detoks yapıyorsun sen yaben detoks yapmıyom of yaaaaaa kesin yenilecem
tipini yerim senin tatlılığa baaaaaaaak
arkadan bakışım :)
hiç kıskanmadım
sen de zayıfsın ki
Kuzum sen gayet fitsin, verecek kilon kalmamış o yüzden gitmiyordur

eskiden gidiyordu ama şimdi gitmiyor

ahahahahahahahaha ay delisin yaaaaaaaaa

vaytı falan sevme
fiti de sevme
kimseyi sevme
beni sev
Cem yılmaz ın toplantı yapmaktan çalışamıyorlar lafı var ya aynen öyle
Sunumu ben yapmadım kuzu dinledim
ay bizim kurumda da öyle

ota boka toplantı
e çalışın onun yerine boş yere vakit kaybı ya
Bi dene aday var 3 yaş küçük kabul eder misin?

olabilir bakayım yaşa takılmam ben

Yaaa miuuu deli etme beni taş gibisin hayır beni görsen bunalıma girersin

hiç de ne adan güzelsin
bu vücudu istemiyorum ben eskisini istiyorum
Laf aramızda ayar oldum whitea takıntılı ya abartıyor @Whiteblacklife
aynen .. kendi haline bırakın onu kafa yerinde değil
1,3 su içtim
350 ml maydanoz suyu
3 mil leisle
20 dk yürüme

hızlandırılmış diyet programı oldu yeminle

iyi hatırlattın sadce 500 ml su içmiştim hemen içiyorum bi tane daha..

sabah sabah iyi spor ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…