kız ne tatlı yerim onu benAnacigima rica ettim yarin oftardan onceki tartimi takima bildircem dedim gece kuymak yapmadi :) zaten onlar da bvamla yalniz kaldiklarindan beri bi yumurta peynirle sahur yapiyolarmis
Muhasebe hesap kitap evet ama işleyişi farklımatematik işte türevleri işlemleri hiç muhasebede yok 120-320 hesaplarla işimiz bizim mutabakatlarla fatura girişleriyle hesaplama normal toplama çıkarma çarpma bölme yüzde alma falan word excel ve muhasebe hesap programlarını logo bizimki mesela bildin mi tamam
Sahurda eşime peynirli yumurta yaptım bir lokma ekmekle tadına baktım, bakmaz olaydım midem kazıktır deli gibisadece hurma yoğurt mideme öyle iyi geliyor ki sahurda
sizi yeneceğizzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2149757
kızlar yarın yoğunum gelemeyebilirim,bugünden tabloyu kontrol eder misiniz?
@Esra_4378
@pempisler
@Whiteblacklife
hepfit
@smykmy
Munzevi Zencefil
@Bonus
@Floweroflife
Annenler gelmese bu haftasonu ben de süt ve hurma denicektim.sonraki hafta da regl olcam.haftaici yapmaya cesaret edemiyorum.Sahurda eşime peynirli yumurta yaptım bir lokma ekmekle tadına baktım, bakmaz olaydım midem kazıktır deli gibisadece hurma yoğurt mideme öyle iyi geliyor ki sahurda
1,3 su içtim
350 ml maydanoz suyu
3 mil leisle
20 dk yürüme
hızlandırılmış diyet programı oldu yeminle
benimki doğru kuzum.. ellerine sağlık.. yeneceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2149759
Kayısılarım Çağlalarım kontrol edelim mi yarına hazırlıklı olalım yeniden galibiyetimizi ele alma zamanı durmak yok devam
@igdedalimatematik61 @Nevreste @malipina @MiuLego Nego Nare83 @Melegiimm22
Kuzum ayağımın akıbeti meçhul.şilmed ama ağrıyo..işe glince. İşi öğrenmeye öğrendim hani şöyle kendimi götürecek kadar lakin 13 martta doğumgününde annemin teşhisini koyduklarında son oldu gidişim..şimdi çalışmayı ne gönlüm nede bedenim istiyo..öyle işte..
Aynen öyle canım..yaşamışsın sende sanki..
Her zamanki gibi işte benim hayat hep böyle ekşınlı eskiler alışkın..
Ablaaa
Ne güzel yazmışsın kız öyle..eline sağlık
Ekle ekle tatlı çeşitleri buldum
Dikkat edersen yapmıyor banu. Ramazan boyunca Allah nasip ederse hurma yoğurt benim sahur menümhurma ilginç birşey ya çok tok tutuyor eflal
bende 21 gün bitisn onu yapıcam ama hemen ardından
kilo yaparmı bilemedim
Ay ne güzel süsler ayna önünde öyle bide ne güzel bir terlik bide ne güzel bir tişört halı vs.Dün akşam 40 dk falan evde mezura aradım yok yok
Tartı da gülmüyor banaama foto çektim sabah berna matematik61 bugün marketten bulursam alıcam mezura yarın ölçüncem
Şimdilik beleee aynada az da olsa zayıflamış duruyorum eskiye göre. Tartı öyle demese de
Eki Görüntüle 2149760 Eki Görüntüle 2149761 Eki Görüntüle 2149763 Eki Görüntüle 2149764
Pembe terliklerim kalp ben
Canım bence dayanabilirsin, senin listede çok az yediğin zamanlar da oluyordu. Beni tok tutuyor, toktan kastım tabi ki acıkıyorum ama halsiz bırakmıyor. Sende nasıl etki eder bilemiyorum tabiAnnenler gelmese bu haftasonu ben de süt ve hurma denicektim.sonraki hafta da regl olcam.haftaici yapmaya cesaret edemiyorum.
Bir kaslar ve vicidi çirkin dimiAy ne güzel süsler ayna önünde öyle bide ne güzel bir terlik bide ne güzel bir tişört halı vs.
Annem gitsin de deneyeyim o zamanCanım bence dayanabilirsin, senin listede çok az yediğin zamanlar da oluyordu. Beni tok tutuyor, toktan kastım tabi ki acıkıyorum ama halsiz bırakmıyor. Sende nasıl etki eder bilemiyorum tabi
korktun muğğğğğğğğğğğğğğğğ
öyle yapıcam canom... inmiyor tartı zaten sinirimi bozuyor .. en iyisi korumaya almakPembe terliklerini severimKaptanım yerinde olsam zayıflamam biliyor musun aşırı iyi vücudun maşallah
Hariksın vallahi ben o kadar ip atlamış olsam ayaklarımın titremesi sabaha anca geçerdi
AynenBir kaslar ve vicidi çirkin dimi
veremiyorum işte.. zamanında 53 kilo idim 51 gördüm ya bir ara nasıl verdim anlamıyorum şimdi gitmiyorhay maşallah kaptanım ya siz nerenizden veriyorsunuz kiloyu ki kemikler gorunuyor
Miu ne guzel kaburgalarin var la
neyine detoks yapıyorsun sen yaBenimde çok minnoş eksim var
Bugün detoks yapiom
tipini yerim senin tatlılığa baaaaaaaak
sen de zayıfsın kihiç kıskanmadım
Kuzum sen gayet fitsin, verecek kilon kalmamış o yüzden gitmiyordur
ahahahahahahahaha ay delisin yaaaaaaaaa
ay bizim kurumda da öyleCem yılmaz ın toplantı yapmaktan çalışamıyorlar lafı var ya aynen öyle
Sunumu ben yapmadım kuzu dinledim
Bi dene aday var 3 yaş küçük kabul eder misin?
Yaaa miuuu deli etme beni taş gibisinhayır beni görsen bunalıma girersin
aynen .. kendi haline bırakın onu kafa yerinde değil
1,3 su içtim
350 ml maydanoz suyu
3 mil leisle
20 dk yürüme
hızlandırılmış diyet programı oldu yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?