- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
He ya... Bi de bayram çok buruk geçiyor bizim evde. Dedemin vefatından beri her bayram peder kötü oluyor. Onu şenlendiriyorduk filan. Neyse artık yapacak bişey yok
kuzu sadece süt ve muzu mikserden geçiriyorsun kalıba döküyorsun@MiuLego dondurmayi nasil yapcan
Ben de bugun cok aciktim yaaa.nobetciyim bi de.zil de bozulmus bogazim patladi cocuklari iceri sokana kadaraçım açççççççççççççççççç
Ben de bugun cok aciktim yaaa.nobetciyim bi de.zil de bozulmus bogazim patladi cocuklari iceri sokana kadar
yaaaa
ben de bitirecem hemen neyim eksikbu arada buldum bu öğle arası banu dondurma kalıbını
Masum bakak neler olicik
akşam eve gidince hemen yapıcam dondurmayı
daha hala yapmadın mı sen 10 dk lık işneyin mi eksikkkk , bilmem neyin eksikk
bende geleyim merak ederim ahahaha
ay bende fıstık ezmesini yapayım
Kız yan masayı da biz mi kapatsakneyin mi eksikkkk , bilmem neyin eksikk
bende geleyim merak ederim ahahaha
ay bende fıstık ezmesini yapayım
Kız yan masayı da biz mi kapatsakwalla ben de merak ederim
miu fıstık ezmesini bende severim, a101 ve şokta gold marka var ondan denedin mi hiç,önerirmisin?ah iğde ya
git sen bayrama eve kardeşin de kalsın canı sıkılacak kız en fazla nolacak sanki
kuzu sadece süt ve muzu mikserden geçiriyorsun kalıba döküyorsun
istersen içine 1 kaşık bal ya da pekmez de koyablirsin ama ben koymucam sağlıklı olsun iyice
ama içine fıstıkk ezmesi de koyucam
süt+muz+fıstık ezmesi.. mikserden geçir kalıba dök buzluğa at :)
Ben önermemmiu fıstık ezmesini bende severim, a101 ve şokta gold marka var ondan denedin mi hiç,önerirmisin?
Spor niyetine halı yıkıyorum halı yıkıyorum derken 5 kilo yağ dökülmüş hali kızım sağolsun 5 kilo yağ ile halı kızartma yapti
BEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNiğdeyi takımda istemeyenlerrrrrrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?