Senin en son attığın var ya belim ağrıyor dedi en iyi oymuş alt karin için. Benim de sıkıntı alt karın zaten, üst kısmı düz alt taraf ayrı bir alem. Birde ben hissetmiyorum hala alt karnımı
MantıklıKız o diyettesin ya mide boş ondan olmasın
Orası öyle canom ara ara salsam da hedefe ulaşıulaşıcm öyle ya da böyle. Miunun fotoları görünce bunalıma giriyorumNeden öyle düşünüyorsun ne kilolardan geldin buralara bak az kaldı geliyor 5 ler asla pes etmedin
Oruç değilim diye bugün 1 haftalık iş yaptım resmen belim sızlıyor artık daha cam pencere mutfak dolaplari perdeler var sileceğim temizleyecegim bayram biter bitmez da taşınacağım al ben kullanmadim temiz temiz sen kullan diyeceğim ev sahibine resmen içime dokunuyorBen yarına yapcam inşaallah bu sefer çok biriktirmiycem
Sen bakma miu ya sen iki çocuk anasisin anasını sen anaMantıklı
Orası öyle canom ara ara salsam da hedefe ulaşıulaşıcm öyle ya da böyle. Miunun fotoları görünce bunalıma giriyorumevlenirken onun gibiydim
Doğru diyorsunHiii menü vermek zaten on yüz bin saat sürüyor
White ben taşıdığım iki evi de temizleyip çıktım, pis bırakmış demesinler diye. Sende öyle düşün sıkma canını. Ev bulun da tek gönlünceOruç değilim diye bugün 1 haftalık iş yaptım resmen belim sızlıyor artık daha cam pencere mutfak dolaplari perdeler var sileceğim temizleyecegim bayram biter bitmez da taşınacağım al ben kullanmadim temiz temiz sen kullan diyeceğim ev sahibine resmen içime dokunuyor
ev bulamadın dimi canımBenimde içimde opera okestrasi varsanırsam davul da varla
Eflal öyle düşüneyim eyvallah da ev bana nasıl teslim edildi bir bilsen anlatamam 2 yıllık balkonda ki dış cephe harcını temizledim ya vWhite ben taşıdığım iki evi de temizleyip çıktım, pis bırakmış demesinler diye. Sende öyle düşün sıkma canını. Ev bulun da tek gönlünce
Evet canım sen ne yaptın tartı işini çözdüm muev bulamadın dimi canım
ne yapayım canım senin son mesaji sahur yaptıktan sonra gordum geç kalktık aceleyle kalkıp yiyince bakamadım iftar son dk tartıldım 200 300 var gibi yarın geçsinde sıfır karbon geçirecem haftayı bakalım ne olacakEvet canım sen ne yaptın tartı işini çözdüm mu
Evet o hareket çok iyi de kaslarım gelişmiş değil ya da bacaklarım ağır gelir çekemir karnımSenin en son attığın var ya belim ağrıyor dedi en iyi oymuş alt karin için. Benim de sıkıntı alt karın zaten, üst kısmı düz alt taraf ayrı bir alem. Birde ben hissetmiyorum hala alt karnımı
Yok o hareketi yapabiliyorum ben ama sezeyan dikiş yerim de çok ağrı oluyor yapınca yine de yapıyorum.Evet o hareket çok iyi de kaslarım gelişmiş değil ya da bacaklarım ağır gelir çekemir karnım
Toparlanır eflal sıkma canını. Koca yaz tatili var. Bende de sıkıntı kilo 58 ama vücut fenalarda. İç bacak ayrı bi alem alt karın desen
Yavaş yavaş toparlanıyor gibi ama sporla
Ya bi pilates grubu kursak ya şurda. You tube da çok güzel bi kanal buldum ben de daha başlayamadım. Haftada 3 onu yapsak+kardiyo? Ölçüleri de alalım öncesi sonrası yaparız.Yok o hareketi yapabiliyorum ben ama sezeyan dikiş yerim de çok ağrı oluyor yapınca yine de yapıyorum.
İç bacak benimde fena ay nerem düzgün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?