Nare83 çok şahane menü ben beğendim bakalım yarın tartı ne diyecek
Ramazan sonrası diyelim o zaman. Benim de başlayasım var ama erteleyip duruyorum. Yannıııız bayramın 3. günü ekşirim başınıza
Ben eve bi gideyim yapacağım sadece pilates. Ramazandan sonrada kardio ve pilates. Şimdi memleketteyim olmuyor kendi düzenim.Ya bi pilates grubu kursak ya şurda. You tube da çok güzel bi kanal buldum ben de daha başlayamadım. Haftada 3 onu yapsak+kardiyo? Ölçüleri de alalım öncesi sonrası yaparız.
Ramazanda olur mu ki
Lojmana geri taşındık Fatma abla.Hayrisim anneni göremiyorum oda sabahmi giriyor acaba men genelde akşam müsait oluyorum belki denk gelmedik
Lojmana geri taşındık Fatma abla.
Oranın internet hattı sıkıntılıydı. Operatör interneti iptal etti önce. dün de başka operatörden aldılar. Bugün yarın gelir inşallah
Balim su an iyi gidiyor zaten kese oluşma donemi falan.. planli sayilirdi canim ama nasip.oldu diyeyimtevafuk55 kuzu nasıl gidiyor hamilelik planlı mı idi Bebiş
Yok ya nere daha evlenmeye çok var kpss iş koşturup duruyorum işte. Filozof da iyi dolanıyor etrafımdaİnşaallah canım sen nasılsın filozof nasıl evlenmedinmi daha
Yok ya nere daha evlenmeye çok var kpss iş koşturup duruyorum işte. Filozof da iyi dolanıyor etrafımdaİnşaallah canım sen nasılsın filozof nasıl evlenmedinmi daha
Balim su an iyi gidiyor zaten kese oluşma donemi falan.. planli sayilirdi canim ama nasip.oldu diyeyimtevafuk55 kuzu nasıl gidiyor hamilelik planlı mı idi Bebiş
sagol kuzum evet artik oyle yapicamGözün aydın canım. Bende de o risk var. Çiğ ete eldivensiz dokunma, sebzeleri meyveleri mutlaka sirkeli suda beklet.
sagol kuzum evet artik oyle yapicamGözün aydın canım. Bende de o risk var. Çiğ ete eldivensiz dokunma, sebzeleri meyveleri mutlaka sirkeli suda beklet.
Yine olacaksın daha da azı yeter ki bozma yeter ki vazgecme68 den boggggg geldi ciddennnnn wayt ya
Ben geçen yıl 63 tüm bu zamanlar
Şehriye çorbasını sevmedim sahurda iki dilim çok 1 dilim ekmek 1 yumurta ekle ablaHayırli akşamlar hanımlar
İftar
Şehriyeli çorba
Tavuk sote
Salata
Ayran
2ceviz
2hurma
Sahur
Peynir
Domates salatalık
5zeytin
2dlmt,bugda ekmeği
Şu 2.5lt civarında
Spor 20 dk yürüyüş
3mill lesli
hepfit Whiteblacklife
Bakalım bugün beğenecek misiniz
Canlarım
Sahur u yapmadım planım inşallah
Ayy içine ne doğuyor canım 1 oğlundan sonrasagol kuzum evet artik oyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?