- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben bebelerin peşinde koşturuyorum valla 2 aylık olduk geçtik 67 günlük ablası kıskanmıyor ama Benden de eski performansımı bekliyor hem oynamak istiyor bu devirde böyle çocuklar tek başına oynamıyor ya senşn çocuklar biliyor mu Bebişi tepkileri ne olacak araları idealBalim su an iyi gidiyor zaten kese oluşma donemi falan.. planli sayilirdi canim ama nasip.oldu diyeyim
Sen napıyorsun ufaklık nasip ne kadarlik oldu ablası ile arası nasıl
Masallah ona ya mis kokulu gulemye konusmaya baslamiatir. Valla canim kucuk biyudukce buyuk kiskanmaya basliyir cunku kucuk dikkat cekiyor o yuzden.. Bilmiyorlar kalp atışını beraber dinlerken söyleyecem inşallah canımBen bebelerin peşinde koşturuyorum valla 2 aylık olduk geçtik 67 günlük ablası kıskanmıyor ama Benden de eski performansımı bekliyor hem oynamak istiyor bu devirde böyle çocuklar tek başına oynamıyor ya senşn çocuklar biliyor mu Bebişi tepkileri ne olacak araları ideal
Oldu ya maşallah
Şehriye çorbasını sevmedim sahurda iki dilim çok 1 dilim ekmek 1 yumurta ekle abla
Bu arada jillian level 1 bitti
Evet baktim2 daha zordu ama 1 e alisinca cok da zorlamiyir
Tabi ki dolu dolu kahvalti yap.Hatta sen oruc tutma dicem de dinlemicen.madem tutacan o zaman saglam ye.detoks gibi ogunlerle isin yok senin bebisim.matematik61 canım sahurda tam buğday yumurta peynir falan mı yiyeyim yoksa hurma yoğurt mu ne dersin
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler
Haklısın canım dün gece de yememiştim zatenTabi ki dolu dolu kahvalti yap.Hatta sen oruc tutma dicem de dinlemicen.madem tutacan o zaman saglam ye.detoks gibi ogunlerle isin yok senin bebisim.
Ben taşınacağmn gecesi aman birileri görecek laf edecek diye mtfağı temzlemiştim baştan aşağı.Oruç değilim diye bugün 1 haftalık iş yaptım resmen belim sızlıyor artık daha cam pencere mutfak dolaplari perdeler var sileceğim temizleyecegim bayram biter bitmez da taşınacağım al ben kullanmadim temiz temiz sen kullan diyeceğim ev sahibine resmen içime dokunuyor
Ölçülerini yazsana eflal..Etli butlu duruyorum hala , hiç sıska olamıycam ben eskisi gibi
Sarkık göbek için egzersiz bakıyorum kaç gündür
Canim buldunmu eviOruç değilim diye bugün 1 haftalık iş yaptım resmen belim sızlıyor artık daha cam pencere mutfak dolaplari perdeler var sileceğim temizleyecegim bayram biter bitmez da taşınacağım al ben kullanmadim temiz temiz sen kullan diyeceğim ev sahibine resmen içime dokunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?