Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Balim su an iyi gidiyor zaten kese oluşma donemi falan.. planli sayilirdi canim ama nasip.oldu diyeyim
Sen napıyorsun ufaklık nasip ne kadarlik oldu ablası ile arası nasıl
Ben bebelerin peşinde koşturuyorum valla 2 aylık olduk geçtik 67 günlük ablası kıskanmıyor ama Benden de eski performansımı bekliyor hem oynamak istiyor bu devirde böyle çocuklar tek başına oynamıyor ya senşn çocuklar biliyor mu Bebişi tepkileri ne olacak araları ideal
Oldu ya maşallah

Masallah ona ya mis kokulu gulemye konusmaya baslamiatir. Valla canim kucuk biyudukce buyuk kiskanmaya basliyir cunku kucuk dikkat cekiyor o yuzden.. Bilmiyorlar kalp atışını beraber dinlerken söyleyecem inşallah canım
araları eşit su an 3.5 yaş

Kizlar malum annem.burada haftasonu askerden kardesim gelecek 2 gun izne ve uniden kizkardesim. Yani ev biraz fazla cisli ve sevdigimiz seylerle dolu olacak.o yuzden saliya kadar felaket menu gorebilirsiniz benden.Acaba diyorum can cektirmemek adına saliya kadar menu vermesem mi?yoksa o kadar sey yememe ragmen sonra nasil toparladigimi gostermek icin versem mi? @MiuLego hepfit Whiteblacklife

Şehriye çorbasını sevmedim sahurda iki dilim çok 1 dilim ekmek 1 yumurta ekle abla

Canım yumurta m kalmadı ondan yemedim ekmekleri de tam ölçüsünü bilemedim oğlan değişik bı ekmek almış küçücük ince ortalama öyle yazdım tam 2olnayabilir belirteyim dedim
Bugün senden güzel bişey duyarım dedim ama olmadi

matematik61 canım sahurda tam buğday yumurta peynir falan mı yiyeyim yoksa hurma yoğurt mu ne dersin
Tabi ki dolu dolu kahvalti yap.Hatta sen oruc tutma dicem de dinlemicen.madem tutacan o zaman saglam ye.detoks gibi ogunlerle isin yok senin bebisim.

Tabi ki dolu dolu kahvalti yap.Hatta sen oruc tutma dicem de dinlemicen.madem tutacan o zaman saglam ye.detoks gibi ogunlerle isin yok senin bebisim.
Haklısın canım dün gece de yememiştim zaten
Bubgece sağlıklı bir kahv yapayım.

Ben taşınacağmn gecesi aman birileri görecek laf edecek diye mtfağı temzlemiştim baştan aşağı.
9 aylık çocuğum da vardı ne salakmışım.
Hep annemin yüzünden.
Camları da sil demişti de yok artk daha neler dedim.
Ama perişan olmştm seni çok iyi anlıyorm.

Siteye giremedim kusura bakma tatlim 2 gün birden vericem hepfit
Dün
Sahur yumurta peynir zeytin sal. Dom

14 2yk taze fasulye yoğurt

Iftar mangalda tavuk 2 tane salata ayran
Kuru biber yemeği 2 yk koz sebze

Spor 1 saat zumba begum75
Şu 2

Bugün

Sahur peynir salatalık kız hasta yine uyumadı

15 tavada peynirli yumurta domates sos acı sos

Iftar
Salata yoğurt bir çatal tavuk
2yk taze fasulye 2 dilim karpuz
Şu 2

Spor bugün yapmadım

@MiuLego smykmy

Canim buldunmu evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…