Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın cnm..
Ne diyim..

İlk defa böyle bir şey için ağlıyorum.. İçim yanıyor ben istemez miyim kilo vereyim her hafta düzenli olayım onun için buradayım. Onu yapabilmek yoluna girebilmek için iradem ile savaşıyorum.. 20 li yaşlarımdan beri hiç 75 lerin altına düşmedim son 3 yıldır da 90 ların altına düşmedim..

ki hepnizi tek tek not aldım eskilerinizi okudum kim kaç kilolarda gelmiş az çok biliyorum kim kaç kilo vermiş ne aralar bocalamış sonra kalkmış vs hep okumaya çalışıyorum boç zamanlarımda..

Sizleri okuyorum bak Neslihan herkes veriyor sen niye yapamayacaksın diyorum ama sonra önümde çokk uzun bir yol gibi geliyor tıkanıyorum. Menü olayında sonuna kadar haklısınız zaten onu becerebilsem ki devam edersem yazıp kendimi firenlemem en önemlisi bunu biliyorum.

Ayrıca yazdıkların için tek tek gerçekten samimiyetim ile söylüyorum teşekkür ederim canım.

Kirdiysam ozur dilerim yanlis anlasildim sanirim demek istedigim o degildi.bak kendin diyosun cozuttum diye.ben evdeyken buraya wc den giriyorum esimin yaninda telefonla ugrasmayayim diye.gunde birkac dakikani ayirip menu versen bile farkedecek cunku yanlislarini gozune sokacagiz.buraya yazmak dizginiyor emin ol.son olarak da tabi ki her eksi cok degerli.ama kilon itibariyle cok daha cabuk verebilecek durumdasin.sadece sureci uzatiyorsun.

Pek karşılaşamadık ama bu kadar yıpratma kendini.
Kızların dediği de sık sık uğra ki faydamız dokunsun menün olmayınca hafta içi ne yaptın ettin bilmeyince az görünüyor.
Sabah bi günaydınını alalım akşam muhabbete gel o gün dünyaları da yemiş olsan menünü ver toparlanırsın zamanla. Hem biz seni tanırız hem sen bizi anlarsın. Daha kolay olur her şey... Burda kızlar çoğu diyetisyenin gösteremeyeceği ilgiyi gösteriyor biliyorsun. Bu ilgiden mahrum bırakma kendini
Kimsenin bir anda olmuyor. Sana yazan arkadaş (matematik) ne kadar bocaladı başta gelsin anlatsın... Ama şimdi efsane kilo verdi... Bi anda olmadı ona da kızdılar ona da uyarılar geldi... Ama o düzen bi oturunca patır patır gitti işte.
Yolun uzun evet ama bölerek başlaman lazım 5 kiloluk hedefler koy. 5 5 5 derken bi bakmışsın çoğu gitmiş azı kalmış. Yoğunluğunu anlayabiliyoruz inan hepimiz çok çok yoğunuz. Akşamları yarım saat muhabbete bekliyoruz mutlaka
Öyle hemen yazmayabilirim de neymiş. Daha çoook sopa yiyecen miudan bi dur bekle

Adetimden 3 gun sonra yaptim test pozitif cikti 4 gun sonrada doktira gtmstim kan testi yaptiginde o kadardi yani 5 haftaligin icinde olmus oluyofu Kajupi doktor bakti zatendaha kucuk demisti gorememisti tam

arkadaşlar maşallah hepinizde guzel kilolar vermişsiniz valla içimi geçire geçire okudum bakalım benimki ne olacak gerçek çok çok üzülüyorum. 2 haftam bomboşa gitti ama neden bende oldu bende bilmiyorum regl yakın ona mı yoksa oruçtanmı hiç fikrim yok bunda da vardır bi hayır düzene girse telafi edecem inşallah @MiuLego kaptanım canım kaptanım ne olur kızma veremediğim için yesem yedim derim yediğim yemişim hepsini yazıyom o kadarda zor tutuyorum kendimi hayırlısı bugun itibari ile çok çok titizlik yapacam in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…