- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Alıngangillerden kardeşim gelmiş :)) türkçe meali daha sık gel ki faydamız dokunsun demekti.
Kimse için sorun yok ki öyle anlama gelmedikçe uzuyo o gelmediklerimiz.
her gün 1 kere gel mesela zaruriyet gibi düşün neslihan kolay olmıycak olmuyor seni en iyi ben anlıyorum.
Ama burda ferahlıyorum o herşeye değiyor.
Hadi biz şişkoyuzda böyleyiz diyelim ama burdan zayıf olanlardan da görüyoruz iştah geçen bişey değil yeme isteği de biten bir istek değilmiş.
Sen inanıyosan burda yapabilceğine seviyosan basit iletişimlerle bağ kuruyosan ki demişsin bildirim bile seni frenliyomuş.
Eminim muhabbete dalsan dahada iyi olur. Gelmeye çalış menü yazmaya çalış.
Kendine ayırdığın en güzel zaman gibi düşün.
Bende o zinciri yazarak aştım. Kötü oluyo diye yazmıyodum çekiniyodum kötü olsada yazmam gerektiğini öğrettiler sonunda pes ettim.
Yaz ki ne olduğunu görelim bilelim. Bilmeden onun üstünde bir kontrolü etkisi olamıyor kimsenin
Kilo herkese yük ama fazla kilolu insanın gönlüne ayrıca yük.
Ahahahahhaha ahahahah hahahahaa yazık size yenilengillerSen miuya nası yenilirsin
O güzel eksin için tebrikler kuzum bakma ona insan değil o
Kuzum unu 2 kasik koy tam buğday ya da bunu yulaf kepeği ile de yapıyorlar. Ekmek yememek kaydı ile yapabilirsinEki Görüntüle 2150159
Kızlar tam buğday unu ile yapabilir miyiz korumada olanlar yaparda ekmek yemediğim gün yapabilirim dimi
Sağ budum çok lezzetli olur ordan başlaAhahahahhaha ahahahah hahahahaa yazık size yenilengiller
Looserlar
Kaybedenler kulübü
Hahahahahhahaah
Sizi nasıl yesem hahahha
Bu listeden yarı vucudun çıkar ancakÇıkmak gibi düşünmedim hiç ama çıkamıyomuşum zaten.
Zorla nereye kadar tutabilirler beni pehhh
Bu hafta gerçekten yendi bileğinin hakkı ileSen miuya nası yenilirsin
O güzel eksin için tebrikler kuzum bakma ona insan değil o
Canımın istediği yere kadar. Keyfimin istediği yere kadar
Açım bonus açım iftara bonus çevirme ve mali fırında yiyecegim
Ana bonus kendine gel kuzum silkelen zayıflamak kadar güzel birşey var mı
evet canimmSon adet tarhnden itibaren mi 4 haftalıkken bu değerdi.
Hah geçen haftaki sportmen centilmen öldü, çirkef çıktı içindenAhahahahhaha ahahahah hahahahaa yazık size yenilengiller
Looserlar
Kaybedenler kulübü
Hahahahahhahaah
Sizi nasıl yesem hahahha
Ben çıkcam desem hadi güle güle dersinCanımın istediği yere kadar. Keyfimin istediği yere kadar
Bu listeden yarı vucudun çıkar ancak
düş 60 a çık git tutan mi var
Kirdiysam ozur dilerim yanlis anlasildim sanirim demek istedigim o degildi.bak kendin diyosun cozuttum diye.ben evdeyken buraya wc den giriyorum esimin yaninda telefonla ugrasmayayim diye.gunde birkac dakikani ayirip menu versen bile farkedecek cunku yanlislarini gozune sokacagiz.buraya yazmak dizginiyor emin ol.son olarak da tabi ki her eksi cok degerli.ama kilon itibariyle cok daha cabuk verebilecek durumdasin.sadece sureci uzatiyorsun.Haklısın Ne diyim? Tam düzenli yapmadığım için de menü yazmadıklarım çok oldu ben de farkındayım.. Düşe kalkada olsa devam ediyorum düzen oturtmaya çalışıyorum. Yılların bir alışkanlığı var kolay değişmiyor..
Yardımcı olmasanız zaten kendim hiç gelmezdim çünkü gerçekten halen adapte olamıyorum.. En azından bildirim yaptığım için kendimi frenleyebiliyorum. @MiuLego ve @Whiteblacklife benim için dedikleri, yazdıkları sürekli zaten beynimde emin olabilirsiniz onlar ile kendimi telkin ediyorum durdurabiliyorum.. Yoksa bu potansiyelle şimdiye şu bir kaç haftada çoktan hepsini geri almıştım..
Ayrıca o minnak dahi olsa benim ekside olmam beni motive ediyor. Sabit değilim, artı da değilim azda olsa vermeye çalışıyorum..
İşyerimde de yoğunum yazamıyorum evde de şu ara maalesef misafir o bu derken böyle oldu..
Listede olmadığım için çok sıkıntı olacağını düşünmedim.
Eğer ki bu sizin için sorun ise artık gelmeyebilirim.. Yazmayabilirimm..
Pek karşılaşamadık ama bu kadar yıpratma kendini.Haklısın cnm..
Ne diyim..
İlk defa böyle bir şey için ağlıyorum..İçim yanıyor ben istemez miyim kilo vereyim her hafta düzenli olayım onun için buradayım. Onu yapabilmek yoluna girebilmek için iradem ile savaşıyorum.. 20 li yaşlarımdan beri hiç 75 lerin altına düşmedim son 3 yıldır da 90 ların altına düşmedim..
ki hepnizi tek tek not aldım eskilerinizi okudum kim kaç kilolarda gelmiş az çok biliyorum kim kaç kilo vermiş ne aralar bocalamış sonra kalkmış vs hep okumaya çalışıyorum boç zamanlarımda..
Sizleri okuyorum bak Neslihan herkes veriyor sen niye yapamayacaksın diyorum ama sonra önümde çokk uzun bir yol gibi geliyor tıkanıyorum. Menü olayında sonuna kadar haklısınız zaten onu becerebilsem ki devam edersem yazıp kendimi firenlemem en önemlisi bunu biliyorum.
Ayrıca yazdıkların için tek tek gerçekten samimiyetim ile söylüyorum teşekkür ederim canım.
Hayırdır nereye bacım derizBen çıkcam desem hadi güle güle dersin
Listede olmak kaçınılmazsa zevk almaya bakıcam artık....
Fesat fesat okumayın kilo vermekten zevk almak kadar doğal ne olabilir bir şişman için.
Yok yok ben miu ya dedim öyle dediydi banaHayırdır nereye bacım deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?