Ipekyol gecmis olsun ben herbiri agri yaptgnda cektrmstm pit dye bi anda sikintili olmustur sanrm..
dondunmu bilemedm sayimlara senin mesajni eklemedm sen soylersin ben ona gore sayarm bde lapa tarifi
1cay bardagi pirince 3cay bardagi su ekleyp pirinc dibe cokene kadar kaynatiyosun biraz sulu oluyomus baharatta ekleyeblrsi tabi tuz yok:)
Canım benim 20 lik dişler normal dişler gibi ucu yukarıya doğru değilde yana doğru çıkmış.Hemen yanındaki dişlere baskı yapıyorlardı.Ameliyat olduğum dişin ucu azcık çıkmıştı görünüyordu ama çene kemiğini yarıp aldılar.Diğeri tamamen gömülü.Ona şu an müdahalede bulunmayı düşünmüyorum.Bu acıya herhalde şimdi tekrar katlanamam.
lapa tarifi için saol.acaba içine maydanoz nane falan da ekleyebilirmiyiz.Deneyen var mıdır.
Şu an dönüşüm net değil tatlım dr arayacağım hafta içi gitmem gerekirse yazlıktan pzt günü döneceğim takıma da dönerim
Bugün 20 lik dişimle vedalaştık.Sürpriz bir şekilde ameliyat oldum.Sabah ünv ye gittik bayağı sıra bekledik sonra dr lar bakar bakmaz filme bunu çekemeyiz ameliyat olman lazım dediler.E tabi bunu bende biliyorum bana 11 şubata gün verdiler.Derdimi anlatmaya çalıştım yurt dışında yaşıyorum gelemem dedim dr anlayışsızın tekiyidi soruma bile doğru dürüst yanıt vermedi gelecek yaza gün verin dedim diş sıkıntı yapmayacaksa dedim gidin derdinizi bölüm başkanına anlatın dedi.Bende ankaradaki drumun yönlendirdiği doç a gittim.Çok ilgilendi saolsun hemen alalım dedi ve yattım ameliyat koltuğuna.Şu an yüzümün sağ tarafı şiş sabahtan buz kalıplarıyla dolaşıyordum.Dudağımın sağ tarafını hissetmiyorum.Kanaması hala durmadı.Yarın nasıl oruç tutacağım bilemiyorum.Kanama devam ederse oruç bozulur zaten.Neyse bir badireyide atlattık böylece çok şükür
canım eline sağlıkSaphira 37
ananee 30
yagmurdamlasi 28
pasam 38
sallis 4
shopaholic 11
nev 9
masallah bize:)
canım küçük olmasına ve erken teşhis edilmesine çok sevindim.İnşallah kolaycacık kurtulursun
Temiz sayılır mı bilmem ama Mr sonucuna göre böbrek üstü bezlerimmde çok küçük yeni oluştuğu söylenen bir kitle varmış canımm cerrahi olarak çıkartılacak dediler bugün sonuçlarım gelmiş tanıdık doktorlara gösterdim hemen kortizon kaynağı oymuş yani çok mutluyum çünkü çok erken bulduk dedi doktor:
İnşallah hemen gelsin sizlerlee tariflerimi paylaşırım kuzum
konuşalım canım.ben hep yazıyorum ama sonra senin mesajından farkediyorum ki,okumamışsın.neyse işten dolayı vaktin olmadığını anlıyorum.daha önce de yazdım,diyet yaparken paylaşım esastır.Paylaşım yapmadan motivasyonumuzu yüksek tutamıyoruz,bu her takım için böyledir.Bu yüzden biz yarın geri dönmek üzere ayıralım.Senin de işlerin bitsin ondan sonra takıma dönersin canım.Kesinlikle takımda boşa yer kaplamak filan değil bu,öyle şey olur mu hiç.Azmini de tebrik ediyorumcanım şu izin olayını bi konuşalım ya.. ben yazışma yapamıyorum okuyamıyorum da dünden beri 10 sayfa yazmışsınız ben işten kafamı kaldıramıyorum.. ramazanda daha beter olacak.. yani paylaşım bende sıfır.. hani gruptan ayrıl desen de anlarım yani boşa yer kaplıyorum hesabı.. ama ben kilo bildirimi yapmak istiyorum ramazanda ve sonrasında da çok zayıflayacam ben ama paylaşım yapamıyorum sizin sohbetinizi takip edemiyorum hergün bir iki mesajda kendimden bahsedebilirim menümü paylaşabilirim ama öyle de havada kalıyorum çok.. benim için sorun değil de bilemedim şimdi :26:
napalım onu
canım menün güzel olmuş afiyet olsunsabah erkek kalktım eşime kahvaltı hazırladım eşim gece 12.30 geldi bu aralar böyle dediekmek paramızı bebek paramızı kazanmamız lazım canım dedi bende çalışmak istiyorum ama rahatsız oldugumdan çalıştırmıyo beni panik atak hastasıyıya bir ahçılık işi var bakalım ondan haber bekliyorum 850 vericeklermiş arkadaş ona ugraşıyor teksitil işide var ama o iş çok stresli ya çalıştım 3 ay bugün annemi aradım eymenimin sesini dudum yavrum aglıyordu çok özledim sıpamı ya bayramdan sonra gidicem memlekete işşallah canlar ablamda kurban bayramından sonra nişan yapıcakmış dedi paşa eylülde bebege vesile olucaksın olurda gebe kalırsın sen bayramdan sonra gel dedi kurbandan sonrada nişana gelmesende olur dedi artık takısını yollarım ben dedi sana yollarım kızı damadı dedi bakıcez sabah eşimi yolladım makinaya bulaşıkları attım çamaşırları astım ütüleri sepete koydum beyazlar kurusun ütü yapıcem akşamada yemegim var rahatım erkek kardeşim gelirse işte yemek takviyesi lazım bu arada sponsorumu manava yollaıdm sponsor eşim oluyor bu arada dedim karataya başladım eşim hayda o neki dedi saydım durdum yiyecekelri yiyemiceklerimi ah canım dedi tamda senin sevdikerin yasak dedi dondurmada yasak dedim bak buna üzüldüm dedi gıcık ne olucek mevc,va aldırdın erik almış hani iri olanlardan varya ondan birde kayısı almış tabaga koydum 3 erik 5 kayısı saprinacim ögretmenim bunları ne zaman yiyebilirim dedigin gibi sabah kahvaltımı yaptım kuşalrımda söylüyü şuan kafeslerinde uyuyorlar hallerini görseniz çok şirinler birde bebekleri olsada baabanne olsan ne vardı allahıma dua ettim allahım paşa milli olsun söz bir çocuga çukulata alıcam dedim kız yanaştırmıyoki 3 2 kızı halletti şimdide köpük uyuzluk ediyo ne vardı paşanın gölnünü etse degilmi neyse yedikelrimi yazayım ben
sabahleyim kalkkar kalkmaz bir çay kaşıgı bal yarım limon ve çay kaşıgı ucuyla tarçını karıştırdım içtim anacım negüzel bir lezzetmetebolizmayı çalıştırıyomuşta artık bakalım neler olucek ben tartıldım diştalded normalded yazdım bir kenara saprinacım bakalım sonuç cuaya kadar ne olucek eger güzel veirisem devam ederim olurda verdiklerimi alırsam bırakırım ama 2 saat oldu açıkmadım yeminle aralarda badem yesem olurmu bu arada ay çok soru sordum vallahi benden bıkıcaksın diye korkuyorum
1-1 adet domates
2-1 adet badem
3-kibrik kutusu kadar peynir
4-koca birbardak yeşil çay
5-5 adet kuru kayısı
6-çay bardayı ceviz
7-7 adet siyah zeytin yeşilinide yicektimde eşim yaglamış
8-2 adet yumurta az rafadan ben bunu nasıl rafadan yapıcamki rafadan olsun :44::44:
9-bebegim için gerekli olan ilaçlarıda içtim
10 yedim kahvaltıyı içebilirsem su içmeyi düşünüyorum sürahiyi kalkıyımda birazdan dolduruyum tartıldımda kilomu ama söylemem yarın adet oldum malesef olan oldu bana bacılaar ya karnım şiş afesersiniz wc çıkamadımöylenede yiyeceklerim şunlar
1-1 kase mercimek çorbası
2-bademli domatesli göbek salata hakiki sıvı yaglı limonlu
3-1 kase yogurt
akşamada allah kerim bebeler muhtemelen çorba yogurt ve salata yerim belli degil :44::44:belkimde salatayla geçiştirim sabrinacım inan doydum inanırmısın acıkmadımda bunda kuru erik yiyebilirmiyim acaba oda varda illahi badem içi fındık yekemk şartı bebem ceviz olmazmı tavuk balık yiyemiyormuyuz
hayır canım,galeta dahil,unlu hiç bir şey iyemezsinsaprinacım 1 litre bitti bebem 2 litre önümde sogukta içmniyorum oda sıcaklıgında maksat yaglarım erisi bu arada çayımıda 2 gibi içerim aklıma gelmişken söylüyüm kepekli galete yiyebilirmiyiz bebem
:44::44:sabrina beni topikten koucek vallhi ne kadar soru sordun paşa
canım ellerine sağlık***7. TAKIM 266. ETAP***
SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
bitanem harika başladınSaphiram 9 gibi dışarı çıkıcam,akşam tekrar gelemezsem diye listeyi ekledim,kilomu girdim.Bugün sabah özel günüme girdim,o şişliğe rağmen 0.5 kg vermiş görünüyorum,haftaya daha farklı bir sıçrama bekliyorum kendimden yeni programımla,inşallah
vaaayyy yarışma kokusu alıyorumSicrama sampiyonu ben olcam :)
yağmurum menülerin ve sporun çok güzel,vermemen için ya regl dönemi ya da sporun fazla olduğundan kasların şişmiştir,vücut su toplamıştır.tartıya değil mezuraya bak***7. TAKIM 266. ETAP***
SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 / 62.2 / 0 / % 0.0 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
ben ayniyim ya anlamadim niye veremedim, :26::44:
heralde haftasonu kacamaklarim yuzunden, bi de 4 gundur wc ye cikamiyordum,
bugun baya bi zorladimsonra ancak gecen persembeki kiloma dondum.
daha bi de almis gibi cikacaktim nerdeyse.:18:
neyse ilk haftalarda olur boyle galiba.
gecen hafta regliydim zaten belki de ondan verememisimdir.
gul63 te veremiyormus regliyken :)
ins ramazan da veririm zaten ins.
karatay a devam ins faydasini gorucem.
afiyet olsun canım kusursuzdun aksam
1 cay bardagi kadar ceviz
5 kuru kayisi yedim
sonra da 1 saat yuruyusumuzu yaptik simdiye kadar toplam 260dk oldu.
bu kadar.
bugun sabah kahvaltim
2 yumurta ile kasarli omlet
8 zeytin
1 cay bardagi ceviz
2 kk peynir, biraz kasar
domates salatalik
1 buyuk bardak hayit tohumu cayi ictim
okula gelince de dunku unuttugum cikolatayi yedim guya esime yedircektim,
ama icinde kocaman 2 findik varmis, o yuzden cok az bi kismi cikolataymis yani
oglen icin
1 buyuk kase zeytinyagli fasulye
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt
1 cay bardagi ceviz ve 3 kayisi
oyle iste ben islerime bakayim gelirim yine..
hoşgeldin tatlımNasılsınız kardeşlerBu sefer de bizim takım can çekişiyor. Kendi kendime mesajlaşmaya başladım Ne olacak bu yaz ayları takımların hali. Herkes izinli ya Ben de yarın nete giremezsem bizim listeyi hazırlar mısınız. Zaten kimse yok. Büyük bir ihtimalle listeyi hazırlamaya gelirim ama olur ya hazırlayamazsam diye tedbir almakta fayda var
tamam canım,başka gönüllümüzde çıkarsa takım içi oylamamızı yapar,püsküüte bildiririzSaol tatlım dün 10 ağustos gibi dönerim demiştim ama durumlar değişecek galiba daha erken de olabilir
Nasıl desem biraz sert bir menü olmuş ama denemeye değer tatlım.Hoşgeldin bu arada
Bende lapa tarifi istiyorum
a aaBugün 20 lik dişimle vedalaştık.Sürpriz bir şekilde ameliyat oldum.Sabah ünv ye gittik bayağı sıra bekledik sonra dr lar bakar bakmaz filme bunu çekemeyiz ameliyat olman lazım dediler.E tabi bunu bende biliyorum bana 11 şubata gün verdiler.Derdimi anlatmaya çalıştım yurt dışında yaşıyorum gelemem dedim dr anlayışsızın tekiyidi soruma bile doğru dürüst yanıt vermedi gelecek yaza gün verin dedim diş sıkıntı yapmayacaksa dedim gidin derdinizi bölüm başkanına anlatın dedi.Bende ankaradaki drumun yönlendirdiği doç a gittim.Çok ilgilendi saolsun hemen alalım dedi ve yattım ameliyat koltuğuna.Şu an yüzümün sağ tarafı şiş sabahtan buz kalıplarıyla dolaşıyordum.Dudağımın sağ tarafını hissetmiyorum.Kanaması hala durmadı.Yarın nasıl oruç tutacağım bilemiyorum.Kanama devam ederse oruç bozulur zaten.Neyse bir badireyide atlattık böylece çok şükür
inşallah kolay atlatacaksın canım,işin asıl zor kısmı bitmiş zatenBugünkü halimden dolayı yazlığa gidemedik.Yarın çıkacağız.Ama büyük ihtimalle pzt ablamlarla geri döneceğim.Dr hafta içi dikişleri kontrol edecek.İnş sıkıntı yaşamadan atlatırım şu meseleyi
tatlım ellerine sağlıkYagmurdamlasi 14
saphira 6
anane 23
shopaholic 5
sallis 2
pasam 14
senarist 1
nev 12
Canlarım merhaba.Ramazan arifesinde diyet ve spor programımı kafamda kesin olarak oturttum nihayet.Geçen yılki gibi yani o oranda sağlıklı olmayacak ama üzerimde fazladan 15 kg olduğu için ve bu yalnızca son 2 ayda ilaçlardan alınan bir kilo olduğu için,çabuk attıracak yöntemler deniycem.Normalde benim diyet mantığım tamamen sağlıklı yaşama odaklıdır,verdiğim 34 kiloyu da o şekilde verdim ama,ilaçlardan gelen 15 kg ı atmak için çok da sağlıklı gözükmeyen ama bence 1 aylık süreçte sakıncasız olan sıkı bir program uyguluycam.Bu arada bugün özel günüme girdim,ramazana oruçla başlayamıycam ama 4 gün sonra tam anlamıyla başlayacak.Programım şöyle:
1.HAFTA:
*Sahur:Pirinç lapası,cacık,light limonata
*İftar:Pirinç lapası,mevsim salata,light limonata
*2.5 litre su
*İftardan 1 saat sonra 60 dk tempolu yürüyüş
(İlk hafta programı tamamen ödem atmak üzerine,önce toplanmış sulardan kurtulucam.)
2.HAFTA:
*Sahur:Haşlanmış yumurta,peynir,süt,light ton balığı
*İftar:Yoğurt çorbası,tavuk
*2.5 litre su
(2. hafta programı tamamen proteinden oluşuyor.İlk hafta pirinç lapası ile atılan ödemlerden sonra,2. hafta tamamiyle yağ yakmaya geçiyorum)
3. HAFTA:
*Sahur:Yağsız yapılmış her türlü sebze yemeği
*İftar:Sebze çorbası,sebzeli her türlü salata
*2.5 litre su
(3. hafta programım tamamen sebzeden oluşuyor.Ödem attık,yağ yakmaya başladık,3. hafta sebze menüsü ile de vücudu şekillendiriyor ve kilo verişi hızlandırıyoruz)
4.HAFTA:
*Sahur:Müsli+süt+1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltılık
*İftar:Müsli+süt+günün çorbası
*2.5 litre su
(Ramazanın son haftası da Müsli ile birlikte bölgesel yağlar eriyor ve verilen kilo meydana çıkıyor)
İşte ben 34 kiloluk kilo veriş tecrübeme dayanarak,harfiyen uygulanırsa bu programla 1 ayda en az 7 kiloyu garanti ediyorum.Sağlıksız görünebilir ama,ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum,çünkü yalnızca 1 aylık bir süreç ve hafta hafta bakılırsa diyetler kendi kapsamında sağlıklı protein,sebze ve en kuvvetli antioksiden olan müsliden oluşmuş diyetler.İlk haftalık pirinç de,vücuttaki tüm ödemleri son damlasına kadar attırmak amaçlıHer hafta değiştirilen diyet yöntemi sayesinde,vücut şaşkına uğrayacak ve seri olarak kilo verecek.Benim programım bu ve garanti veriyorum canlarım
Canım 1 çay bardağı pirince,2 çay bardağı su ölçümüz.Ben yasemin kokulu ince pirinç kullanıyorum,harika oluyor.Suyunu çekmeye yakın tuz,pul biber,karabiber ve bol nane katıyorum,o şekilde son suyunu da çekiyor.Sonra üzerine 2 kaşık yoğurt koyup,limonata eşliğinde yiyorum iç pilav gibi çok lezzetli oluyor:):) kizlar bide lapa tarifi lazimdi bana kekik bassam icine guzel olurmuki
Canım hoşbuldukSaol tatlım dün 10 ağustos gibi dönerim demiştim ama durumlar değişecek galiba daha erken de olabilir
Nasıl desem biraz sert bir menü olmuş ama denemeye değer tatlım.Hoşgeldin bu arada
Bende lapa tarifi istiyorum
Geçmiş olsun canım,kurtulmuşsun çok şükür.Bugün 20 lik dişimle vedalaştık.Sürpriz bir şekilde ameliyat oldum.Sabah ünv ye gittik bayağı sıra bekledik sonra dr lar bakar bakmaz filme bunu çekemeyiz ameliyat olman lazım dediler.E tabi bunu bende biliyorum bana 11 şubata gün verdiler.Derdimi anlatmaya çalıştım yurt dışında yaşıyorum gelemem dedim dr anlayışsızın tekiyidi soruma bile doğru dürüst yanıt vermedi gelecek yaza gün verin dedim diş sıkıntı yapmayacaksa dedim gidin derdinizi bölüm başkanına anlatın dedi.Bende ankaradaki drumun yönlendirdiği doç a gittim.Çok ilgilendi saolsun hemen alalım dedi ve yattım ameliyat koltuğuna.Şu an yüzümün sağ tarafı şiş sabahtan buz kalıplarıyla dolaşıyordum.Dudağımın sağ tarafını hissetmiyorum.Kanaması hala durmadı.Yarın nasıl oruç tutacağım bilemiyorum.Kanama devam ederse oruç bozulur zaten.Neyse bir badireyide atlattık böylece çok şükür
Canım çok teşekkür ederim,ben de bu sabah özel günüme girdim aynen senin gibicanım eline sağlık
paşacım tebrikler tatlışım
canım küçük olmasına ve erken teşhis edilmesine çok sevindim.İnşallah kolaycacık kurtulursun
konuşalım canım.ben hep yazıyorum ama sonra senin mesajından farkediyorum ki,okumamışsın.neyse işten dolayı vaktin olmadığını anlıyorum.daha önce de yazdım,diyet yaparken paylaşım esastır.Paylaşım yapmadan motivasyonumuzu yüksek tutamıyoruz,bu her takım için böyledir.Bu yüzden biz yarın geri dönmek üzere ayıralım.Senin de işlerin bitsin ondan sonra takıma dönersin canım.Kesinlikle takımda boşa yer kaplamak filan değil bu,öyle şey olur mu hiç.Azmini de tebrik ediyorum
canım menün güzel olmuş afiyet olsun
şimdiii 1) bal yasak 2) zeytine sızma zeytinyağ dökerek yiyebilrisin,domatese de aynı şekilde,veya salataya.Bu diyette yağ yasak değil.tereyağ ve zeytinyağ yenebiliyor,yazdım daha önce de.
3) karatay topiğinin ilk sayfasını okumanı rica ediyorum,çok önemli bilgiler var orda,çok faydalanırsın,orayı da ben yazdım zaten
hayır canım,galeta dahil,unlu hiç bir şey iyemezsin
canım ellerine sağlık
bitanem harika başladın
vaaayyy yarışma kokusu alıyorum
yağmurum menülerin ve sporun çok güzel,vermemen için ya regl dönemi ya da sporun fazla olduğundan kasların şişmiştir,vücut su toplamıştır.tartıya değil mezuraya bak
afiyet olsun canım kusursuz
hoşgeldin tatlımdestek için hep burdayız yarın listeyi de hallederiz kuşum yalnız çok geç saatlere kalmasın mümkünse bildirimler,öğleden sonra dışarı çıkma planım var
tamam canım,başka gönüllümüzde çıkarsa takım içi oylamamızı yapar,püsküüte bildiririz
a aaçok geçmiş olsun canım benim.boşver kurtulmuşsun,zaten 20 lik diş gerekmiyormuş,hep öyle diyorlar
inşallah kolay atlatacaksın canım,işin asıl zor kısmı bitmiş zaten
tatlım ellerine sağlık
hayatım salissi saymana gerek yok,rahatsızlığı dolayısıyla ayrıldı yarışmadan,sağlığına kavuşunca dönücek..senarist de yoğunluğundan dolayı ayrılıyor canım,aynı şekilde o da işleri bitince dönücek
Canım ben denemeye değer diyorum ama biraz sert oldu evetslm canım paşam 34 için uğramıştım aslında bu gruba bende onun gibi karataya başlamak istiyordum ama senin ramazan için hazırladığın listeyi gördüm biraz kortum yapa bilirmiyim diye ama 7 kilo harika bende 86 kiloyum bayrama şöyle 7 li rakamlarla girmek güzel olurdu aslında.
Canım uzun mutlu bir ömür diliyorum ben de anneneİyi geceler güzeller
00.25 ten beri okuyorum ve alıntılara cevap yazıyorum
Bugün bildiğiniz gibi annemin doğum gününü kutlamak için kızkıza bir de 11 aylık minik erkeğimizle denize gittik.Çok güzel bir gündü,çok keyifliydi :124:bu sabah regl olmama rağmen güzeldi :))
Sonra evlerimize gittik,hazırlandık.Dışarı yemeğe gittik ailecek.Çok güzel bir akşam oldu :))
gecmis olsun canim
ben de 2 yil once turkiyeye geldgmde komple bakim yaptirmistim.
butun 20likleri cekti disci. ama ameliyat gibi olmadi cok sukur.
bi tane azi disim cok cok zor cikmisti, ona bu ameliyat gibi bi sey oldu demisti disci.
ay neyse cok sukur 2 yildir bi problemim yok dislerimler alakali,
degilse cok bela bi sey biliyorum
tamam canım,başka gönüllümüzde çıkarsa takım içi oylamamızı yapar,püsküüte bildiririz
a aaçok geçmiş olsun canım benim.boşver kurtulmuşsun,zaten 20 lik diş gerekmiyormuş,hep öyle diyorlar
inşallah kolay atlatacaksın canım,işin asıl zor kısmı bitmiş zaten
Her öğünde 1 çay bardağı pirinç,3 öğün hakkın var canım,iftar sahur 1.5,1.5 çay bardağı şeklinde tüketiyim diyorum ben.Neevv tam soru sormam gerekiyodu burdasn:) bana porsiyonlar lazm ya..
iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın?bulantılar biraz hafifledi mi?bebişin cinsiyeti belli mi ? :))slm kızlar nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?