Seni de öperim canım benim,kocaman
Canım benim,çok sevindim,hayırlı evlat olsun inşallah.5.5 kg harika bir rakam,maşallah canım,çok sevindim
Canım aslında çok tok tutan şeyler pirinç olsun,protein olsun;çok kararlıyım çünkü 15 kg az değil.Regl düzenleyici ilaçlardan aldım kiloyu canım,bir de 8 aylık beraberliğim bitti o süreçte çok hareketsiz kaldım üzüntüden,Ondan da oldu tabi,inşallah aydınlık günlere uyanırız her yeni gün
Karataycılar
kızlar 5 kayısı 2 erik yedim demin yarasın banasuyumuda içersem 2 litre olucek 2 mi 3 litremi içsem acaba:44::44:
canim ara ogun yapma 4saatten fazlada gecmis normal yiyeblrsin bide aksam 8e kadar aksam yemegni ycen yani ondan sonra yok:) suyunuda cok guzel icmissin boyle devam et :)
nevcim bana tee 15yaslarmdayken bi ilac yazmisti piskolog o baya bi kilo yapmisti ondan sordum iste verirsin canim gecmise degl gelecege guzel gunlere bakalm:) biride beni yuruyuse cikarsa ya :d evde eliptik var kullanmiyorum gerizekali gibi yarin söz baslicam kizlar
canımmm yeniden motive olman ne güzel. kilo verme işi gerçekten psikolojik bişey hazır olduğunda olabilir ancak. 2. haftada bir dukan esintisi mi hissediyorum. nevcim yaa gebelikte de haftada 1 gün dukan yapsam nolur sence.tombiş anne olucam o belli de en azından azcık kurtarsam.Canlarım merhaba.Ramazan arifesinde diyet ve spor programımı kafamda kesin olarak oturttum nihayet.Geçen yılki gibi yani o oranda sağlıklı olmayacak ama üzerimde fazladan 15 kg olduğu için ve bu yalnızca son 2 ayda ilaçlardan alınan bir kilo olduğu için,çabuk attıracak yöntemler deniycem.Normalde benim diyet mantığım tamamen sağlıklı yaşama odaklıdır,verdiğim 34 kiloyu da o şekilde verdim ama,ilaçlardan gelen 15 kg ı atmak için çok da sağlıklı gözükmeyen ama bence 1 aylık süreçte sakıncasız olan sıkı bir program uyguluycam.Bu arada bugün özel günüme girdim,ramazana oruçla başlayamıycam ama 4 gün sonra tam anlamıyla başlayacak.Programım şöyle:
1.HAFTA:
*Sahur:Pirinç lapası,cacık,light limonata
*İftar:Pirinç lapası,mevsim salata,light limonata
*2.5 litre su
*İftardan 1 saat sonra 60 dk tempolu yürüyüş
(İlk hafta programı tamamen ödem atmak üzerine,önce toplanmış sulardan kurtulucam.)
2.HAFTA:
*Sahur:Haşlanmış yumurta,peynir,süt,light ton balığı
*İftar:Yoğurt çorbası,tavuk
*2.5 litre su
(2. hafta programı tamamen proteinden oluşuyor.İlk hafta pirinç lapası ile atılan ödemlerden sonra,2. hafta tamamiyle yağ yakmaya geçiyorum)
3. HAFTA:
*Sahur:Yağsız yapılmış her türlü sebze yemeği
*İftar:Sebze çorbası,sebzeli her türlü salata
*2.5 litre su
(3. hafta programım tamamen sebzeden oluşuyor.Ödem attık,yağ yakmaya başladık,3. hafta sebze menüsü ile de vücudu şekillendiriyor ve kilo verişi hızlandırıyoruz)
4.HAFTA:
*Sahur:Müsli+süt+1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltılık
*İftar:Müsli+süt+günün çorbası
*2.5 litre su
(Ramazanın son haftası da Müsli ile birlikte bölgesel yağlar eriyor ve verilen kilo meydana çıkıyor)
İşte ben 34 kiloluk kilo veriş tecrübeme dayanarak,harfiyen uygulanırsa bu programla 1 ayda en az 7 kiloyu garanti ediyorum.Sağlıksız görünebilir ama,ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum,çünkü yalnızca 1 aylık bir süreç ve hafta hafta bakılırsa diyetler kendi kapsamında sağlıklı protein,sebze ve en kuvvetli antioksiden olan müsliden oluşmuş diyetler.İlk haftalık pirinç de,vücuttaki tüm ödemleri son damlasına kadar attırmak amaçlıHer hafta değiştirilen diyet yöntemi sayesinde,vücut şaşkına uğrayacak ve seri olarak kilo verecek.Benim programım bu ve garanti veriyorum canlarım
Canımmmmmm,özlemez miyim hiç.34 kg verdikten sonra ilaçlardan 15 kg aldım,şimdi sıkı bir şekilde onu atmaya uğraşıyorum,yeniden başladı diyet maratonu.Sen nasılsın,ne durumdasın
1 çay bardağna kadar yiyeblrsin paşam ama çiğ ve tuzsuz olcak bademin yani tum kuruyemişlerin
Anladım canım benim,beni regl düzenleyici ilaçlar yaktı,bir de tabi ayrılık psikolojsiyle çok yedim ve hareketsiz kaldım.Canım sporumuzu ihmal etmeyelim,bu kalıcı zayıflama işinin tek sırrı spor aslında...nevcim bana tee 15yaslarmdayken bi ilac yazmisti piskolog o baya bi kilo yapmisti ondan sordum iste verirsin canim gecmise degl gelecege guzel gunlere bakalm:) biride beni yuruyuse cikarsa ya :d evde eliptik var kullanmiyorum gerizekali gibi yarin söz baslicam kizlar
Canım benim,tatlı anne,dukan yapma da akşamları protein ağırlıklı beslen yeter,o zaten seni yeterince korur canım benim,dukan zararlı olur diye düşünüyorum bitanemcanımmm yeniden motive olman ne güzel. kilo verme işi gerçekten psikolojik bişey hazır olduğunda olabilir ancak. 2. haftada bir dukan esintisi mi hissediyorum. nevcim yaa gebelikte de haftada 1 gün dukan yapsam nolur sence.tombiş anne olucam o belli de en azından azcık kurtarsam.
Ayşemiz mezun oldu ama biraz kilo almış,2 hafta sonra tekrar girecek takıma kuzum.Evettttt,çok özledim seni çokkkkkkbeni de özledin mi pekiiikıskanırımm haaaa.bu arada ayşe mezun olmuşmuydu?
Canım hiçbir sıkıntı olmaz çünkü,0 kalori 0 şeker.Seni zorlayabilecek olan yalnızca ilk hafta eğer pirinç lapası ile aran yoksa.Ben bol baharatlı yapıyorum harika oluyor ama sen hoşlanır mısın bilmiyorum.Ama kesinlikle en az 7 kg garantili bir diyet bunev bu senin diyette cola zero içsem nolurki bende yapym diyorum aklıma takldı
geldim bak sen yoksun:)Olmuşmu işaretm bi bakym:d
***7. TAKIM 266. ETAP***
SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
canımburalardayımbir karatay bir rahim agzı açıklıgı bir burası dolanıp duruyorum işte yoruldum he topik topik gezerdken spor oluyo banasenneden karatay yapmıyosun bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?