Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar 5 kayısı 2 erik yedim demin yarasın banasuyumuda içersem 2 litre olucek 2 mi 3 litremi içsem acaba:44::44:

varmı arttıran karatayı acaba diyorum kızlar ben bu diyeti yapıcamya harfi harfine uysam eylülün 20 kadar kaç kilo veirrim :26::26:fikri olan birde karata y yapanlar kaç kilo verdi:44::44:

kızlar 5 kayısı 2 erik yedim demin yarasın banasuyumuda içersem 2 litre olucek 2 mi 3 litremi içsem acaba:44::44:

Canim ara ogun yapma 4saatten fazlada gecmis normal yiyeblrsin bide aksam 8e kadar aksam yemegni ycen yani ondan sonra yok:) suyunuda cok guzel icmissin boyle devam et :)

nevcim bana tee 15yaslarmdayken bi ilac yazmisti piskolog o baya bi kilo yapmisti ondan sordum iste verirsin canim gecmise degl gelecege guzel gunlere bakalm:) biride beni yuruyuse cikarsa ya :d evde eliptik var kullanmiyorum gerizekali gibi yarin söz baslicam kizlar

canım saat 10 kahvaltı yaptım sonracıma 3 de 5 kayısı 2 erk yedim bu arada 2 litre su içtim saat 4 2 adette badem yemeyi düşünüyorum hatta bir bademi götürüdm digeri elimde6 gibide yemegimi yemegimi düşünüyorum menüde salata ve mercimek çorbası bir kase yogur var içebilirsem 1 litre daha su içicem olucek 3 litre su yatarkende sodayı içtimmi tamam bu iş

canımmm yeniden motive olman ne güzel. kilo verme işi gerçekten psikolojik bişey hazır olduğunda olabilir ancak. 2. haftada bir dukan esintisi mi hissediyorum. nevcim yaa gebelikte de haftada 1 gün dukan yapsam nolur sence.tombiş anne olucam o belli de en azından azcık kurtarsam.

Canımmmmmm,özlemez miyim hiç.34 kg verdikten sonra ilaçlardan 15 kg aldım,şimdi sıkı bir şekilde onu atmaya uğraşıyorum,yeniden başladı diyet maratonu.Sen nasılsın,ne durumdasın

beni de özledin mi pekiii kıskanırımm haaaa.bu arada ayşe mezun olmuşmuydu?

1 çay bardağna kadar yiyeblrsin paşam ama çiğ ve tuzsuz olcak bademin yani tum kuruyemişlerin

canım banedn dediysemde namaı deger hıyarşimdide bir kase mercimek çorbası bir kase yogurt ve göbek salata domates salatalık az zeytin yagı ve limon suyu döktüm onu yedim birazdanda diyet çayımı içicem oldu bitti yarın bakalım neler olucak kaç gram çıkcam bu arada suyu 2 litre içtim işşalla yatmadanda bir litreyi içerim :18::18:millet nerdesiniz ya küsücem olucek biticek sizlere

Anladım canım benim,beni regl düzenleyici ilaçlar yaktı,bir de tabi ayrılık psikolojsiyle çok yedim ve hareketsiz kaldım.Canım sporumuzu ihmal etmeyelim,bu kalıcı zayıflama işinin tek sırrı spor aslında...

Canım benim,tatlı anne,dukan yapma da akşamları protein ağırlıklı beslen yeter,o zaten seni yeterince korur canım benim,dukan zararlı olur diye düşünüyorum bitanem

beni de özledin mi pekiii kıskanırımm haaaa.bu arada ayşe mezun olmuşmuydu?
Ayşemiz mezun oldu ama biraz kilo almış,2 hafta sonra tekrar girecek takıma kuzum.Evettttt,çok özledim seni çokkkkkk

nev bu senin diyette cola zero içsem nolurki bende yapym diyorum aklıma takldı
Canım hiçbir sıkıntı olmaz çünkü,0 kalori 0 şeker.Seni zorlayabilecek olan yalnızca ilk hafta eğer pirinç lapası ile aran yoksa.Ben bol baharatlı yapıyorum harika oluyor ama sen hoşlanır mısın bilmiyorum.Ama kesinlikle en az 7 kg garantili bir diyet bu

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

Saphiram 9 gibi dışarı çıkıcam,akşam tekrar gelemezsem diye listeyi ekledim,kilomu girdim.Bugün sabah özel günüme girdim,o şişliğe rağmen 0.5 kg vermiş görünüyorum,haftaya daha farklı bir sıçrama bekliyorum kendimden yeni programımla,inşallah

canımburalardayımbir karatay bir rahim agzı açıklıgı bir burası dolanıp duruyorum işte yoruldum he topik topik gezerdken spor oluyo bana senneden karatay yapmıyosun bakıyım

Rahim acikligi neki

yaptm anacim ben karatayi ama benm aylule kadar kilo vermem lazm acil yani karatayda kabzlik yapti ilk haftadanda kilo aldm iste gozum korktu

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 / 62.2 / 0 / % 0.0 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

ben ayniyim ya anlamadim niye veremedim, :26::44:
heralde haftasonu kacamaklarim yuzunden, bi de 4 gundur wc ye cikamiyordum,
bugun baya bi zorladim sonra ancak gecen persembeki kiloma dondum.
daha bi de almis gibi cikacaktim nerdeyse.:18:
neyse ilk haftalarda olur boyle galiba.
gecen hafta regliydim zaten belki de ondan verememisimdir.
gul63 te veremiyormus regliyken :)
ins ramazan da veririm zaten ins.
karatay a devam ins faydasini gorucem.

Son düzenleme:
dun aksam
1 cay bardagi kadar ceviz
5 kuru kayisi yedim

sonra da 1 saat yuruyusumuzu yaptik simdiye kadar toplam 260dk oldu.

bu kadar.

bugun sabah kahvaltim

2 yumurta ile kasarli omlet
8 zeytin
1 cay bardagi ceviz
2 kk peynir, biraz kasar
domates salatalik
1 buyuk bardak hayit tohumu cayi ictim

okula gelince de dunku unuttugum cikolatayi yedim guya esime yedircektim,
ama icinde kocaman 2 findik varmis, o yuzden cok az bi kismi cikolataymis yani

oglen icin
1 buyuk kase zeytinyagli fasulye
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt
1 cay bardagi ceviz ve 3 kayisi

oyle iste ben islerime bakayim gelirim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…