inşallah dediğin gibi olur canım,ben de öyle olmasını çok istiyorumOzel donemde olur canm takma kafani haftayada gecer belki bellide olmaz:) lapanin pistigini nasi anlarm ben su kaynadi kistim altni
bde bitki cayi yap canim sabah tuvalete ckip bidaha tartil degsr belki
ben de öyle umuyorum tatlım,inşallahCanım çok teşekkür ederim,ben de bu sabah özel günüme girdim aynen senin gibiHiç canını sıkma lütfen,en az 1.5 kg ödemin vardır,çok normal regl döneminde.
Canım uzun mutlu bir ömür diliyorum ben de annene
biliyorum canım,hep yardımcı oluyorsun bana ve ben çok memnun oluyorum,çok rahatlatıyor bu durum beniKaptan yardımcılığı için dedin oylamayı ben normal zamanda da sana yardım etmeyi seviyorum biliyorsun bütün yük sana kalmasın diye yardım etmeye hazırım dedim tatlım.Hoş takımımız sorumluluğunu biliyor çok şükür.Başka bir gönüllü olursa onun olması daha mantıklı olur malum başka bir ülkeye geçiyorum geçiş döneminde tekrar izin alabilirim
canlar yatıyorum,çok uykum geldi.İyi geceler tatlı rüyalar.hayırlı ramazanlar.oruç tutacaklara Allah kabul etsin ve sabır versin
canım rahim agzı açıklıgı demek rahim bebegi taşııyour demek benim ebeklerim ondan vefat etti erken dogum demek anlıcagın okdar merak ediyorsam benim measjlardan gir okuRahim acikligi neki
yaptm anacim ben karatayi ama benm aylule kadar kilo vermem lazm acil yani karatayda kabzlik yapti ilk haftadanda kilo aldm iste gozum korktu
sendemi bürütüscanım eline sağlık
paşacım tebrikler tatlışım
canım küçük olmasına ve erken teşhis edilmesine çok sevindim.İnşallah kolaycacık kurtulursun
konuşalım canım.ben hep yazıyorum ama sonra senin mesajından farkediyorum ki,okumamışsın.neyse işten dolayı vaktin olmadığını anlıyorum.daha önce de yazdım,diyet yaparken paylaşım esastır.Paylaşım yapmadan motivasyonumuzu yüksek tutamıyoruz,bu her takım için böyledir.Bu yüzden biz yarın geri dönmek üzere ayıralım.Senin de işlerin bitsin ondan sonra takıma dönersin canım.Kesinlikle takımda boşa yer kaplamak filan değil bu,öyle şey olur mu hiç.Azmini de tebrik ediyorum
canım menün güzel olmuş afiyet olsun
şimdiii 1) bal yasak 2) zeytine sızma zeytinyağ dökerek yiyebilrisin,domatese de aynı şekilde,veya salataya.Bu diyette yağ yasak değil.tereyağ ve zeytinyağ yenebiliyor,yazdım daha önce de.
3) karatay topiğinin ilk sayfasını okumanı rica ediyorum,çok önemli bilgiler var orda,çok faydalanırsın,orayı da ben yazdım zaten
hayır canım,galeta dahil,unlu hiç bir şey iyemezsin
canım ellerine sağlık
bitanem harika başladın
vaaayyy yarışma kokusu alıyorum
yağmurum menülerin ve sporun çok güzel,vermemen için ya regl dönemi ya da sporun fazla olduğundan kasların şişmiştir,vücut su toplamıştır.tartıya değil mezuraya bak
afiyet olsun canım kusursuz
hoşgeldin tatlımdestek için hep burdayız yarın listeyi de hallederiz kuşum yalnız çok geç saatlere kalmasın mümkünse bildirimler,öğleden sonra dışarı çıkma planım var
tamam canım,başka gönüllümüzde çıkarsa takım içi oylamamızı yapar,püsküüte bildiririz
a aaçok geçmiş olsun canım benim.boşver kurtulmuşsun,zaten 20 lik diş gerekmiyormuş,hep öyle diyorlar
inşallah kolay atlatacaksın canım,işin asıl zor kısmı bitmiş zaten
tatlım ellerine sağlık
hayatım salissi saymana gerek yok,rahatsızlığı dolayısıyla ayrıldı yarışmadan,sağlığına kavuşunca dönücek..senarist de yoğunluğundan dolayı ayrılıyor canım,aynı şekilde o da işleri bitince dönücek
canım sen bu testi yapma sana ters birde bebek bekliyorsun bak şok diyetler bebek düşüenler için iyi degilslm canım paşam 34 için uğramıştım aslında bu gruba bende onun gibi karataya başlamak istiyordum ama senin ramazan için hazırladığın listeyi gördüm biraz kortum yapa bilirmiyim diye ama 7 kilo harika bende 86 kiloyum bayrama şöyle 7 li rakamlarla girmek güzel olurdu aslında.
Kahvaltı:
1 dilimkepek ekmeğinin sadece kabuğu ve üzerine krem peynir
sabah kalktığımda karnım çok ağrıdı.ağrı kesici içecektim ve aç karnına içmeyeyim diye bunları atıverdim ağzıma.
sonrasında yine sıcağa yakın suyla 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 2 ad. kuru kayısı yedim
öğlenlajda
5 ad. ızgara köfte
yanında gelen sebzelerden yedim
birkaç tane patates kızartması
salata
zero cola
Türk kahvesi
çay + 2 ad. burçak bisküvi
booolca su
akşamgittiğimiz restaurantta)
1 ad. ızagara köfte
1 ad. ızgara piliç göğüs
ızagara domates,biber,soğan
1-2 kaşık bulgur pilavı
1 er tatlı kaşığı şakşuka+kuru cacık+patlıcan ezme
boolca su
1 dilim pasta
akşam yemeğimiz geç bir saatte oldu.21.30 gibi filan başladı.pasta hariç yediklerim diyetime uygunsuz değildi ama saat itibariyle uygun değildi.Bir de doğum günü pastası var tabi.
yarın yine diyetime devammm,şu regl dönemimi atlatayım da bir
tamam tatlışım her zaman bekleriziyi madem ben ara ara uğrarım menülerimi falan günlüğüme yazarım bakarsınız arada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../532687-senarist-kizimizin-diyet-gunlugu.html
evet canım girecektin ben de diyorum biri girecekti bu listeye ama kimdiSAPHİRA cım cnm ben bu hafta listeye girmeyecekmiyim..zaten artıdayım haftaya girsem de olur
ben de var mı yok mu bilmiyorum bir bakıciiim olmazsa paylaşım da geri gider bakarımSAPHİRACIM cnm ben takımdan kaç hfta izinli kaldım bilmiyorum cnm..sende vardır sanırım....ve kaçla ayrıldıgımdan da emin diilim...ama bu sabah ki kilom 79.9...takımı eksiye ugrattıgım için özür dilerim kızlar...ama bu haftadan itibaren telafi edicem....söz veriyorum size...
hayırdır tatlım önemli bir şey yoktur inşallah..görüşmek üzerekızar günaydın hepnze canlarım ben birkaç gün olamayabilirim aksatrsam k.bakmayın acil önemli olmasa yapmam böyle dyetme devam edcem nevmn verdiği programa bu arada sayıöları sırayla yapsanz ben en geç salı çarşamba gbi tam zamanlı gelirim yine... kendnze iyi baknnn:)
***7. TAKIM 266. ETAP***
SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 /78.1/1.7/%2.17)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
ya biraz ailevi önemli deglde ilgi göstermem gereken bi konu özlicem sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?