Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ozel donemde olur canm takma kafani haftayada gecer belki bellide olmaz:) lapanin pistigini nasi anlarm ben su kaynadi kistim altni

bde bitki cayi yap canim sabah tuvalete ckip bidaha tartil degsr belki
inşallah dediğin gibi olur canım,ben de öyle olmasını çok istiyorum
ben de öyle umuyorum tatlım,inşallah
çok teşekkürlerrrr
biliyorum canım,hep yardımcı oluyorsun bana ve ben çok memnun oluyorum,çok rahatlatıyor bu durum beni tamam canım o zaman öyle yapalım

nevim ramazan programını dukan tarzı buldum ben.Sıkı ve eminim işe yarayacaktır.Yalnız şu pirincin tok tutmasıyla ilgili hep şüphelerim var benim.Malum glisemik indeksi çok yüksek ya,kısa sürede acıkma sağlamaz mı? :26: ben bu diyeti uygulasam 8-12 kg arası veririm

canlar yatıyorum,çok uykum geldi.İyi geceler tatlı rüyalar.hayırlı ramazanlar.oruç tutacaklara Allah kabul etsin ve sabır versin

Rahim acikligi neki

yaptm anacim ben karatayi ama benm aylule kadar kilo vermem lazm acil yani karatayda kabzlik yapti ilk haftadanda kilo aldm iste gozum korktu
canım rahim agzı açıklıgı demek rahim bebegi taşııyour demek benim ebeklerim ondan vefat etti erken dogum demek anlıcagın okdar merak ediyorsam benim measjlardan gir okuhoş merak edilicek yeri yok ama neyse
sendemi bürütüsbal yasakmı galete yasakmı deme öyle mukaddes deme öylesabrinacım yaptın gene yapıcagını he aşk olsun birdaha derken yavaştan de içime oturdu hebu arada benimi kıskandınız sen nev regli oluyosunuz sabah tartılıcem sonucu yazarım
canım sen bu testi yapma sana ters birde bebek bekliyorsun bak şok diyetler bebek düşüenler için iyi degil az öz vericez meleklerimize kavuşucez allahın izniylebuakşam eşim aradı dedi kardeşini ve arkadaşını getiriyorum dedim okadar haberim olsun iki elim bir papuca girdi yeminle bir yandan terbiyeli tel şehriye çorbası yaptım bir yandan düdüklüye barbunya yaptım biryandan pirinç pilavı salata çay derken fena oldum:18::18:zaten panik atagım sen yetiştiremiyecegim korkusuna hay allahım ne akşamdı heyediler gittiler helal olsun haberim olsaydı yaprak sarması vardı dondurucuda onu yapardım daha nelerherkezin ramazanı şerifi mubarek olsun rabbim oruçlarımıız hayırlarımızı dualarımızı kabul etsin işşallah

anneciginin dogum gunu kutlu olsun :) ben cok severim dogum gunlerini..
gecen yaz, esim benim dogum gunum icin aileme kucuk bi klip cektirmis kameraya sirayla herkes "dogum gunun kutlu olsun" diyor
cok sirin bi hediyeydi bayilmistim :) bakalim bu sene napicak ? :)

canim bugunluk boyle olmus, yapicak bi sey yok dogum gunu olunca pasta da yemissin haliyle.
ben de minik cikolatami yedim bugun, gormussundur yazdgmi belki.
ins haftaya cok iyi sayilar goruces tartida inaniyorum ben :)

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 / 85.5 / -0.9 / -%1.06 )
saliss (101 ) geri dönmek üzere ayrıldı
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 / 62.2 / 0 / %0.0 )
senarist (112,9) geri dönmek üzere ayrıldı
pasam3405 (87 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %

ben yazmistim ama bi da yaziyim, yarin iftardan once bi da tartilirim ama bildirim icin cok gec olur, bu haftalik boyle oldu iste..

günaydınnnn şekerler...
hayırlı cumalar.....hayrılı ramazanlar....ben kızımı emzirdiğim için oruç tutamıyorum bu yıl...oruçlu arkadaşlarıma sabırlar diliorum ve dualarınızın oruçlarınızın kabul olmasını diliyorum...

NEV cim cnm takıma dönmene çooooooookkk çooooookkk sevindim....o güzel motiv edici msjların var yaa seninnnn
cnm senin gene muhteşem br şekilde takır takır kilolarını vereceğine eminim....
ben oruç tutamıyorum cnm bu lapayı ben haftada bir gün yapsam nasıl olur acaba.....faydası olurmu sence...artık 6 rakamlara hızla gelmem lazım..işe geri dönücem o zaman biraz hatta baya incelmem lazım...2 ay var önümde...

SAPHİRACIM cnm ben takımdan kaç hfta izinli kaldım bilmiyorum cnm..sende vardır sanırım....ve kaçla ayrıldıgımdan da emin diilim...ama bu sabah ki kilom 79.9...takımı eksiye ugrattıgım için özür dilerim kızlar...ama bu haftadan itibaren telafi edicem....söz veriyorum size...

kızar günaydın hepnze canlarım ben birkaç gün olamayabilirim aksatrsam k.bakmayın acil önemli olmasa yapmam böyle dyetme devam edcem nevmn verdiği programa bu arada sayıöları sırayla yapsanz ben en geç salı çarşamba gbi tam zamanlı gelirim yine... kendnze iyi baknnn:)

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
ananee (79.8 /78.1/1.7/%2.17)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

iyi madem ben ara ara uğrarım menülerimi falan günlüğüme yazarım bakarsınız arada

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../532687-senarist-kizimizin-diyet-gunlugu.html

tamam tatlışım her zaman bekleriz
SAPHİRA cım cnm ben bu hafta listeye girmeyecekmiyim..zaten artıdayım haftaya girsem de olur
evet canım girecektin ben de diyorum biri girecekti bu listeye ama kimdi eklerim hemen bebem
ben de var mı yok mu bilmiyorum bir bakıciiim olmazsa paylaşım da geri gider bakarım
hayırdır tatlım önemli bir şey yoktur inşallah..görüşmek üzere
***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

ooo harikasınnnn

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 / -0.9 / -%1.06))
saliss (101 ) geri dönmek üzere ayrıldı
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/ % 0.58 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9) geri dönmek üzere ayrıldı
pasam3405 (87 )
shopaholic (76.9 / 79.9 / -0.33 / -%0.43) 258. etapta ayrılmıştı.ayrıldığı etap dahil 9 etap olmadığından kilosu 9'a bölündü

*senaristçim bunu okur musun bilmiyorum ama kilo bildirimini yaparsan sevinirim.Ayrıldığın hafta da bildirim yapman gerekiyor.geçen hafta girmiştin zaten listeye,0 dı farkın,şimdi bu hafta kilo bildirmi yapmazsan bu kez yine 0 oluyor ve boşuna boşuna ortalamayı küçültmüş oluyorsun
*salissim sen durumunu biliyorum zaten sen de diyet diye bir şey kalmadı mecburen
*paşacım sen de ekler misin kilonu listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…