Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasılsınız kardeşler Bu sefer de bizim takım can çekişiyor. Kendi kendime mesajlaşmaya başladım Ne olacak bu yaz ayları takımların hali. Herkes izinli ya Ben de yarın nete giremezsem bizim listeyi hazırlar mısınız. Zaten kimse yok. Büyük bir ihtimalle listeyi hazırlamaya gelirim ama olur ya hazırlayamazsam diye tedbir almakta fayda var

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 /78.1/1.7/%2.17)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %

:):) kizlar bide lapa tarifi lazimdi bana kekik bassam icine guzel olurmuki

Kolay gelsin canim islernde cikolatada 1tane olunca pek bisey olmaz gbme geldi bide findikliymis ya iyi yani:) o kanizlik kacamaklarin birlesmidir bide saphirada demisti hani ilk haftalarda oluyomus oyle yani hayit tohumu cayi neki canm gecende yazmstn

Canim aciklarsan nasil yapldigini yuzdeleri kisi sayisina bolerekmi yapiyoruz ben elmde telfnla gezdgmden yardmci olablrm:)

ins canim, ilk haftalarda oluyomus de mi normal yani,
gecen haftasonu misafirim vardi iste, bi suru kacamaklarim oldu biliyosun, ondan sonra cook rahat wc ye gidebilmistim.
bu hafta ici hic kacamak yapmadm o zaman wc problemim oldu.
ben de sabahlari 1 cay kasigi bal yemeyi deneyim bakiyim :26:

Canim aciklarsan nasil yapldigini yuzdeleri kisi sayisina bolerekmi yapiyoruz ben elmde telfnla gezdgmden yardmci olablrm:)
Saphira bilir heralde canim, bakalim ne yapilcaksa yapariz ins..

dukan testi yaptim gercek kilom 57.1 olmaliymis.
1.65 boyunda yazan herkesi ayni seyi mi soyluyor acaba :26:
ay ben 57.1 olsam daha ne isterim

Bide yumurtani haslanmis yerine zeytinyagli yepsan oda calstrablr sindirimini gbime geldi

genelde omlet yapiyorum ama, bilemiyorum, bi hafta daha gecsn bakalim belki kendiliginden duzelir :)
sabahlari ilik suyla kayisi yeniyordu galiba onu da yapayim..

Evet ilik su bende ise yariyo ama sicaga yakin resmen oyle olmali insallah sende bulursun cozumu:) bide ben anlamiyorum kacamak yaptgnzda sindirimnz calisiyo o nasil bi mantikki

canim hayit tohumu yumurtlamaya iyi geliyormus, bebek calismalari ile alakali yani

Evet ilik su bende ise yariyo ama sicaga yakin resmen oyle olmali insallah sende bulursun cozumu:) bide ben anlamiyorum kacamak yaptgnzda sindirimnz calisiyo o nasil bi mantikki

cok ilginc de mi? heralde yemeyince vucut kitliktayim zannedi tutuyo her seyi
sonra pasta borek yiyince rahatliyor ve bosaltiyor

Ya su kilo tablosunu bi ben yapamadm bee 57 yapmissin degldi heralde onceden:) ise yariyomuymus cidden cok ilginc insallah olur canm ya daha yolun var sen merak etme:)

bide ac birakma kendini ya kahvaltni tam yaptnmi tutuyo aslnda ama bilemedm belki tahil karbonhidrat gerekiyodur senarist demisti oyle bisey vucudn adapte olmamstr daha:)

lapa nasil yapilir biliyomusun?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
evet 56ydi 57 yaptim ama o oylesine ben surekli telefonumdaki uygulamada da degisitirip duruyorum :)
lapa bilmiyom canim ya,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/243047-pirinc-lapasi-diyeti.html
suna bi bak bakalim

Tesekkur ederim:) ya o kilo icin girmistm oraya ne adres bulduysam hepsini kopyala yapistr yaptm ama olmadi valla

Tesekkur ederim:) ya o kilo icin girmistm oraya ne adres bulduysam hepsini kopyala yapistr yaptm ama olmadi valla

canim sonu .png olcak
istersen ben yapayim sana,
sen bana bilgilerni yaz.

baslangic kilo
simdiki kilo
hedef kilo
boy

bi de istedgn ozel bi dizayn varsa onu da yaz :)

ne zaman dönüceksin canım? dişin için de geçmiş olsun çok ...laptopun şarjı bitti kapanacak şimdi.ben de yatayım artık iyi geceler kızlar
Saol tatlım dün 10 ağustos gibi dönerim demiştim ama durumlar değişecek galiba daha erken de olabilir
Nasıl desem biraz sert bir menü olmuş ama denemeye değer tatlım.Hoşgeldin bu arada

Bende lapa tarifi istiyorum

Bugün 20 lik dişimle vedalaştık.Sürpriz bir şekilde ameliyat oldum.Sabah ünv ye gittik bayağı sıra bekledik sonra dr lar bakar bakmaz filme bunu çekemeyiz ameliyat olman lazım dediler.E tabi bunu bende biliyorum bana 11 şubata gün verdiler.Derdimi anlatmaya çalıştım yurt dışında yaşıyorum gelemem dedim dr anlayışsızın tekiyidi soruma bile doğru dürüst yanıt vermedi gelecek yaza gün verin dedim diş sıkıntı yapmayacaksa dedim gidin derdinizi bölüm başkanına anlatın dedi.Bende ankaradaki drumun yönlendirdiği doç a gittim.Çok ilgilendi saolsun hemen alalım dedi ve yattım ameliyat koltuğuna.Şu an yüzümün sağ tarafı şiş sabahtan buz kalıplarıyla dolaşıyordum.Dudağımın sağ tarafını hissetmiyorum.Kanaması hala durmadı.Yarın nasıl oruç tutacağım bilemiyorum.Kanama devam ederse oruç bozulur zaten.Neyse bir badireyide atlattık böylece çok şükür

Bugünkü halimden dolayı yazlığa gidemedik.Yarın çıkacağız.Ama büyük ihtimalle pzt ablamlarla geri döneceğim.Dr hafta içi dikişleri kontrol edecek.İnş sıkıntı yaşamadan atlatırım şu meseleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…