- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
***7. TAKIM 266. ETAP***
SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 /78.1/1.7/%2.17)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
dun aksam
1 cay bardagi kadar ceviz
5 kuru kayisi yedim
sonra da 1 saat yuruyusumuzu yaptik simdiye kadar toplam 260dk oldu.
bu kadar.
bugun sabah kahvaltim
2 yumurta ile kasarli omlet
8 zeytin
1 cay bardagi ceviz
2 kk peynir, biraz kasar
domates salatalik
1 buyuk bardak hayit tohumu cayi ictim
okula gelince de dunku unuttugum cikolatayi yedim guya esime yedircektim,
ama icinde kocaman 2 findik varmis, o yuzden cok az bi kismi cikolataymis yani
oglen icin
1 buyuk kase zeytinyagli fasulye
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt
1 cay bardagi ceviz ve 3 kayisi
oyle iste ben islerime bakayim gelirim yine..
Nasılsınız kardeşlerBu sefer de bizim takım can çekişiyor. Kendi kendime mesajlaşmaya başladım Ne olacak bu yaz ayları takımların hali. Herkes izinli ya Ben de yarın nete giremezsem bizim listeyi hazırlar mısınız. Zaten kimse yok. Büyük bir ihtimalle listeyi hazırlamaya gelirim ama olur ya hazırlayamazsam diye tedbir almakta fayda var
Kolay gelsin canim islernde cikolatada 1tane olunca pek bisey olmaz gbme geldi bide findikliymis ya iyi yani:) o kanizlik kacamaklarin birlesmidir bide saphirada demisti hani ilk haftalarda oluyomus oyle yani hayit tohumu cayi neki canm gecende yazmstn
Saphira bilir heralde canim, bakalim ne yapilcaksa yapariz ins..Canim aciklarsan nasil yapldigini yuzdeleri kisi sayisina bolerekmi yapiyoruz ben elmde telfnla gezdgmden yardmci olablrm:)
dukan testi yaptim gercek kilom 57.1 olmaliymis.
1.65 boyunda yazan herkesi ayni seyi mi soyluyor acaba :26:
ay ben 57.1 olsam daha ne isterim
Bide yumurtani haslanmis yerine zeytinyagli yepsan oda calstrablr sindirimini gbime geldi
Kolay gelsin canim islernde cikolatada 1tane olunca pek bisey olmaz gbme geldi bide findikliymis ya iyi yani:) o kanizlik kacamaklarin birlesmidir bide saphirada demisti hani ilk haftalarda oluyomus oyle yani hayit tohumu cayi neki canm gecende yazmstn
Evet ilik su bende ise yariyo ama sicaga yakin resmen oyle olmali insallah sende bulursun cozumu:) bide ben anlamiyorum kacamak yaptgnzda sindirimnz calisiyo o nasil bi mantikki
Ya su kilo tablosunu bi ben yapamadm bee 57 yapmissin degldi heralde onceden:) ise yariyomuymus cidden cok ilginc insallah olur canm ya daha yolun var sen merak etme:)
bide ac birakma kendini ya kahvaltni tam yaptnmi tutuyo aslnda ama bilemedm belki tahil karbonhidrat gerekiyodur senarist demisti oyle bisey vucudn adapte olmamstr daha:)
lapa nasil yapilir biliyomusun?
Tesekkur ederim:) ya o kilo icin girmistm oraya ne adres bulduysam hepsini kopyala yapistr yaptm ama olmadi valla
Saol tatlım dün 10 ağustos gibi dönerim demiştim ama durumlar değişecek galiba daha erken de olabilirne zaman dönüceksin canım? dişin için de geçmiş olsun çok ...laptopun şarjı bitti kapanacak şimdi.ben de yatayım artık iyi geceler kızlar
Nasıl desem biraz sert bir menü olmuş ama denemeye değer tatlım.Hoşgeldin bu aradaCanlarım merhaba.Ramazan arifesinde diyet ve spor programımı kafamda kesin olarak oturttum nihayet.Geçen yılki gibi yani o oranda sağlıklı olmayacak ama üzerimde fazladan 15 kg olduğu için ve bu yalnızca son 2 ayda ilaçlardan alınan bir kilo olduğu için,çabuk attıracak yöntemler deniycem.Normalde benim diyet mantığım tamamen sağlıklı yaşama odaklıdır,verdiğim 34 kiloyu da o şekilde verdim ama,ilaçlardan gelen 15 kg ı atmak için çok da sağlıklı gözükmeyen ama bence 1 aylık süreçte sakıncasız olan sıkı bir program uyguluycam.Bu arada bugün özel günüme girdim,ramazana oruçla başlayamıycam ama 4 gün sonra tam anlamıyla başlayacak.Programım şöyle:
1.HAFTA:
*Sahur:Pirinç lapası,cacık,light limonata
*İftar:Pirinç lapası,mevsim salata,light limonata
*2.5 litre su
*İftardan 1 saat sonra 60 dk tempolu yürüyüş
(İlk hafta programı tamamen ödem atmak üzerine,önce toplanmış sulardan kurtulucam.)
2.HAFTA:
*Sahur:Haşlanmış yumurta,peynir,süt,light ton balığı
*İftar:Yoğurt çorbası,tavuk
*2.5 litre su
(2. hafta programı tamamen proteinden oluşuyor.İlk hafta pirinç lapası ile atılan ödemlerden sonra,2. hafta tamamiyle yağ yakmaya geçiyorum)
3. HAFTA:
*Sahur:Yağsız yapılmış her türlü sebze yemeği
*İftar:Sebze çorbası,sebzeli her türlü salata
*2.5 litre su
(3. hafta programım tamamen sebzeden oluşuyor.Ödem attık,yağ yakmaya başladık,3. hafta sebze menüsü ile de vücudu şekillendiriyor ve kilo verişi hızlandırıyoruz)
4.HAFTA:
*Sahur:Müsli+süt+1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltılık
*İftar:Müsli+süt+günün çorbası
*2.5 litre su
(Ramazanın son haftası da Müsli ile birlikte bölgesel yağlar eriyor ve verilen kilo meydana çıkıyor)
İşte ben 34 kiloluk kilo veriş tecrübeme dayanarak,harfiyen uygulanırsa bu programla 1 ayda en az 7 kiloyu garanti ediyorum.Sağlıksız görünebilir ama,ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum,çünkü yalnızca 1 aylık bir süreç ve hafta hafta bakılırsa diyetler kendi kapsamında sağlıklı protein,sebze ve en kuvvetli antioksiden olan müsliden oluşmuş diyetler.İlk haftalık pirinç de,vücuttaki tüm ödemleri son damlasına kadar attırmak amaçlıHer hafta değiştirilen diyet yöntemi sayesinde,vücut şaşkına uğrayacak ve seri olarak kilo verecek.Benim programım bu ve garanti veriyorum canlarım
Ya su kilo tablosunu bi ben yapamadm bee 57 yapmissin degldi heralde onceden:) ise yariyomuymus cidden cok ilginc insallah olur canm ya daha yolun var sen merak etme:)
bide ac birakma kendini ya kahvaltni tam yaptnmi tutuyo aslnda ama bilemedm belki tahil karbonhidrat gerekiyodur senarist demisti oyle bisey vucudn adapte olmamstr daha:)
lapa nasil yapilir biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?