Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ipde ne ayrıca bi harf daha değişse kan çıkacak
Neyse üstüne gitmiyim ağzı doluyken yazamıyor belli
Şu an btün kan mideye toplanmış

Koruma menüsüdür
Kuzu bisküvi sağlıklı değil orda gözüm ceviz fındık vs gibi bisey aradı
Su güzel, menü bisküvi hariç guzel, spor idare eder.

evet canim aynen hamissin oruc tutma dedi doktor bana susuz kalmasin bebek dedi cok onemliymjs ilk 3 ay sen tutuyosun galiba sen bilirsin tevom yinede doktoruna danis bu konuyu

Hah konuş büşra tevafuk55 tutma dememize rağmen bebisi riske atıp tutuyor

demi ya tevafuk55 doktoruna sormadan tutmuyosun senin icin herseyden onemli bebeisinjn sagligi sagligini riske atma daha minni minnacik onu susuz ac birakma

Kuzum onun bulantısı falan yok, bilinçli susuz ve ac bırakıyor. Aç kalmaz da susuz kalıyor işte

Zaten erken daha bulantıları için bundan sonra başlıycak. Zorlamak niye onu bende anlamıyorum tevafuk55
Canlarım bakın su an iftara dakikalar var ve gerçekten çok iyiyim iyi olmasam böyle birnsey yapar mıyım asla.
Iftardan sonra kendime 2 litrelik sürahi dolduruyorum sahura kadar bitiriyorum yemek deseniz zaten yiyorum .
Ramazanin ilk haftası da bütün değerlerime baktırdım çok şükür sağlıklı beslenmenin sonucu gayet güzel çıktı. Şekerimde sıkıntı olsaydı yine tutmayacaktım.
Öyle yani canlarım.. ama yine söylüyorum kendimde ufak bir değişiklik halinde tutmam canınızı sıkmayın e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…