Supperİğdeyi yiyeceğim
Bugün fiti sarma yaptım yedim
Haftaya iğdeyi şavaş arası çiğ çiğ yiyeceğim
Şişmez şişmez, çorba ne çorbası? Salata yok mu?
Koruma menüsüdürTotom yer gördü menü vereyim
Sabah(10.30)
2 kayısı
1 hurma
Yarım elma
1 kalık yoğurt
Az keten tohumu
Öğlenn(14.00)
2 dilim ince ızgara et
Salata(havuç artı ıspanak)
Ara(17.00)
3 bisküvi
Akşam(21.00)
zeytinyağlı kabak yemeği
2 dilim et
Su bol
Spor 45 dak tempolu yürüyüş 112,5 p
hepfit @MiuLego @begum75
Gel alıyım gerginliğiniGidip salatamı yapıyorum hrrrrr açken gergin falan olmuyorum diyettetken gergin oluyorum
Tatlım pazar günü son sınavıma kadar spor filan yapamam malesf temzlk bile yapmıyorm düşün. Anca yemek mutfak filanSporyapamam deme yaparsın
Menü güzel su güzel spor
2-3 kasik iç miden için diyorsan, et ve salata bol, yemekten 2 saat sonra falan sütlü kahve içebilirsinÇorbam yok şişiyorum
Yanıma birşey almayı unutmuşum, eşin bisküvisinden tırtıkladımKoruma menüsüdür
Kuzu bisküvi sağlıklı değil orda gözüm ceviz fındık vs gibi bisey aradı
Su güzel, menü bisküvi hariç guzel, spor idare eder.
Kalk 15 dk zumba yap gerginliğini alırTatlım pazar günü son sınavıma kadar spor filan yapamam malesf temzlk bile yapmıyorm düşün. Anca yemek mutfak filan
Anladım kuzum artık korumadasin abartmadan yemen sıkıntı değil, tabi sağlıklı şeyler her zaman daha iyiYanıma birşey almayı unutmuşum, eşin bisküvisinden tırtıkladım
Evet öyle. Şu regl geçsin azıcık kilo verme atağı yapacağım. Şu an bu iştahla çok zorAnladım kuzum artık korumadasin abartmadan yemen sıkıntı değil, tabi sağlıklı şeyler her zaman daha iyi
Al benim gibi pembe Düşleri seyre dalalim ben de karar veremedim maç çok heyecanlıBen kimi tutucam iğdeye kıyamam miuya dayanamamdostluk kazansın diyemem
tm canımIftar oncesi leslie sonrasi muhakkak hiit kardiyo(videolar kısa ama canına okuyor, emin ol büyük kız senle cildirir yapar)
Şimdi o 15 dklık zamanı evi süprmk içn ayırıyorm kızım çubuk krakerleri yere atmş bi de üstne basmş.Kalk 15 dk zumba yap gerginliğini alır
evet canim aynen hamissin oruc tutma dedi doktor bana susuz kalmasin bebek dedi cok onemliymjs ilk 3 ay sen tutuyosun galiba sen bilirsin tevom yinede doktoruna danis bu konuyu
Hah konuş büşratevafuk55 tutma dememize rağmen bebisi riske atıp tutuyor
demi yatevafuk55 doktoruna sormadan tutmuyosun senin icin herseyden onemli bebeisinjn sagligi sagligini riske atma daha minni minnacik onu susuz ac birakma
tevafuk55 herkes tutma diyor ama ben demiycem :)) çünkü ben çok pişmanım tutmadığıma.
2.ye hamileyken tutmadım ilk aylarımdı.
1.5- 2 ay aç gezdim 9 kilo verdim kısa sürede su bile içemiyodum.
Ama sorsan oruç tutmuyorum zarar olmasın diye. Bu şekilde zarar en azından borcum olmazdı.
Ha çok aşırı bulantın yoksa gün içinde hafifliyorsa agzına bişeyler atınca falan o zaman tutma. Ama benim gibi aç duracak duruma gelirsen tut bari açlığın bi adı olsun.
Kuzum onun bulantısı falan yok, bilinçli susuz ve ac bırakıyor. Aç kalmaz da susuz kalıyor işte
Canlarım bakın su an iftara dakikalar var ve gerçekten çok iyiyim iyi olmasam böyle birnsey yapar mıyım asla.Zaten erken daha bulantıları için bundan sonra başlıycak. Zorlamak niye onu bende anlamıyorumtevafuk55
Aus da bizi görüyor mu severim ben onuTefo aus oruç tuttuğumu okumuş ve inanılmaz kızdı. Sövmelerini yazmayayım az çok tahmin ediyorsundurtevafuk55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?