Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü vereyim
@MiuLego hepfit Whiteblacklife
Sahur yarim salçalı yumurta
1 dilim tbekmegi
3 zeytin 3 hurma
1 tatl i kaşığı labne peynir

Iftar 20.10:1 tane hurma
1 kepçe çorba
1.5 tane kağıt kebabı
1 bardak ayran ve salata

Cay la 1 tane cıss
Su 2 litre

tamam kuzum iyiysen sikinti yok

Şimdi o 15 dklık zamanı evi süprmk içn ayırıyorm kızım çubuk krakerleri yere atmş bi de üstne basmş.
Sporu pazar akşamı yapaym bn
Ev süpürürken bacak kaldır indir, senin de bacaklar sorunluymus, yapabilirsin kaju ben inanıyorum sana. Sana her kaju dediğimde ne pis bogazliyim ya

Kız açlık değil, zaten senden besleniyor. Suyu toplu içmen ise yaramıyor, sağlıklı dolaşım için saatte 1 bardak su içmen lazım. Toplu su içmek su ihtiyacını karşılamaz

78 ler nerede diyon şimdi biliyom

haklısınız furmakta sözüm yok
sendeki bu iştahtan bana da lazım şu an
İşte fulya listede olmasam o iştah açılıyor bence iştah beyinle alakali mide ile ilgili diyetteykende böyle bende eğer yapacağım dersem yapıyorum ama diğer türlü iatemiyorsam yapmak o iştah efsane oluyor aus geçen dedim kızımın iştahı bana cekmis ne bulsa yiyor diye aus senin iştahlı halini düşünemiyorum dedi yani herkes saniyor ki bende iştah yok ama emin ol bende ki iştah da sizinkinden farkı yok 1 dilim pide diye bak kaç gündür sayikliyorum sayiklasam ne olur yemeyecegim dedim bitti işte sizin hayatınız bu canım çekti bı lokma ne gerek var o lokmaya yemesem ölmem ölmeyiz bende 80 den geldim bak 54 lere demek ki oluyor

Gün de 1 bardak süt içilecek tevo, 1 kase de yoğurt yenecek. Yumurta peynir olacak. Çayla cıs yerine (çaydan uzak dur)
1 bardak süt iç, suyu daha fazla iç, gün içinde çok susuz kalıyorsun.
Gün de 2 3 ceviz (omega 3 için) tüket
Folik asit vitamin içiyorsun demi?

Kuzum tandır kırmızı et demi? Etle ayran içme bol salata tüket. Bi zumba patlatirsin sen, yürüyüş az.

Kuzum bu spor sana işlemiyor bak o yüzden yavaş kilo veriyorsun demedi deme bana. Menü güzel (humus tahinli mi? Çok severim) su güzel, sporda var. Yoğunsun diye sıkıştırmıyorum. Puan:9

Çok az gidiyor çünkü sadece yürüyüş yapabiliyorum ramazanda..ve ilaç kullanıyorum onların da etkisi olduğunu düşünüyorum yoksa yemek yemiyorum bazen sahur bile yapmak istemiyorum o derece..

Kuzum bu spor sana işlemiyor bak o yüzden yavaş kilo veriyorsun demedi deme bana. Menü güzel (humus tahinli mi? Çok severim) su güzel, sporda var. Yoğunsun diye sıkıştırmıyorum. Puan:9
Evet tahinsiz olmaz yarım yemek kaşığı koydum..biliyorum sporsuz bende gitmiyor pko var çok etkiliyor beni..hayırlısıyla bitsin ramazan tam.gaz devam kuzum.

Çok az gidiyor çünkü sadece yürüyüş yapabiliyorum ramazanda..ve ilaç kullanıyorum onların da etkisi olduğunu düşünüyorum yoksa yemek yemiyorum bazen sahur bile yapmak istemiyorum o derece..

Evet tahinsiz olmaz yarım yemek kaşığı koydum..biliyorum sporsuz bende gitmiyor pko var çok etkiliyor beni..hayırlısıyla bitsin ramazan tam.gaz devam kuzum.
Aynen kuzum farkındayım yürüyüş az geliyor sana, yine de fena değil -500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…