tamam kuzum iyiysen sikinti yokCanlarım bakın su an iftara dakikalar var ve gerçekten çok iyiyim iyi olmasam böyle birnsey yapar mıyım asla.
Iftardan sonra kendime 2 litrelik sürahi dolduruyorum sahura kadar bitiriyorum yemek deseniz zaten yiyorum .
Ramazanin ilk haftası da bütün değerlerime baktırdım çok şükür sağlıklı beslenmenin sonucu gayet güzel çıktı. Şekerimde sıkıntı olsaydı yine tutmayacaktım.
Öyle yani canlarım.. ama yine söylüyorum kendimde ufak bir değişiklik halinde tutmam canınızı sıkmayın e mi
78 ler nerede diyon şimdi biliyom
haklısınız furmakta sözüm yok
sendeki bu iştahtan bana da lazım şu anİftar açıldı akşama kadar açım diyen ben.iki bardak su bı hurma ile tikandim ama yiyeceğim
Ev süpürürken bacak kaldır indir, senin de bacaklar sorunluymus, yapabilirsin kaju ben inanıyorum sana. Sana her kaju dediğimdeŞimdi o 15 dklık zamanı evi süprmk içn ayırıyorm kızım çubuk krakerleri yere atmş bi de üstne basmş.
Sporu pazar akşamı yapaym bn
Kız açlık değil, zaten senden besleniyor. Suyu toplu içmen ise yaramıyor, sağlıklı dolaşım için saatte 1 bardak su içmen lazım. Toplu su içmek su ihtiyacını karşılamazCanlarım bakın su an iftara dakikalar var ve gerçekten çok iyiyim iyi olmasam böyle birnsey yapar mıyım asla.
Iftardan sonra kendime 2 litrelik sürahi dolduruyorum sahura kadar bitiriyorum yemek deseniz zaten yiyorum .
Ramazanin ilk haftası da bütün değerlerime baktırdım çok şükür sağlıklı beslenmenin sonucu gayet güzel çıktı. Şekerimde sıkıntı olsaydı yine tutmayacaktım.
Öyle yani canlarım.. ama yine söylüyorum kendimde ufak bir değişiklik halinde tutmam canınızı sıkmayın e mi
İşte fulya listede olmasam o iştah açılıyor bence iştah beyinle alakali mide ile ilgili diyetteykende böyle bende eğer yapacağım dersem yapıyorum ama diğer türlü iatemiyorsam yapmak o iştah efsane oluyor aus geçen dedim kızımın iştahı bana cekmis ne bulsa yiyor diye aus senin iştahlı halini düşünemiyorum dedi yani herkes saniyor ki bende iştah yok ama emin ol bende ki iştah da sizinkinden farkı yok 1 dilim pide diye bak kaç gündür sayikliyorum sayiklasam ne olur yemeyecegim dedim bitti işte sizin hayatınız bu canım çekti bı lokma ne gerek var o lokmaya yemesem ölmem ölmeyiz bende 80 den geldim bak 54 lere demek ki oluyor78 ler nerede diyon şimdi biliyom
haklısınız furmakta sözüm yok
sendeki bu iştahtan bana da lazım şu an
Gün de 1 bardak süt içilecek tevo, 1 kase de yoğurt yenecek. Yumurta peynir olacak. Çayla cıs yerine (çaydan uzak dur)Menümü vereyim
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
Sahur yarim salçalı yumurta
1 dilim tbekmegi
3 zeytin 3 hurma
1 tatl i kaşığı labne peynir
Iftar 20.10:1 tane hurma
1 kepçe çorba
1.5 tane kağıt kebabı
1 bardak ayran ve salata
Cay la 1 tane cıss
Su 2 litre
Kuzum tandır kırmızı et demi? Etle ayran içme bol salata tüket. Bi zumba patlatirsin sen, yürüyüş az.Menü vereyim
Cuma menüm
Sabah 7.00
Bi parça peynir
Öğlen 12.20
4 kaşık taze fasulye
Akşam 19.00
Bi tabak taze fasulye
İki parça tandır eti
Ayran
2.5 litre su
48 dk tempolu yürüyüş
hepfit nehirnil111
Zorla da olsa yiyeceğim kuzum bugün çok abartılı zorlandım 3 haftada 6 kilo gitti nerdeyse artık ağır abi takilacagim hafta 1 gitsin yeterÇok güzel kuzum yememezlik yapma tamam mıpuan 10
Kuzum bu spor sana işlemiyor bak o yüzden yavaş kilo veriyorsun demedi deme bana. Menü güzel (humus tahinli mi? Çok severim) su güzel, sporda var. Yoğunsun diye sıkıştırmıyorum. Puan:9
Evet tahinsiz olmaz yarım yemek kaşığı koydum..biliyorum sporsuz bende gitmiyor pko var çok etkiliyor beni..hayırlısıyla bitsin ramazan tam.gaz devam kuzum.Kuzum bu spor sana işlemiyor bak o yüzden yavaş kilo veriyorsun demedi deme bana. Menü güzel (humus tahinli mi? Çok severim) su güzel, sporda var. Yoğunsun diye sıkıştırmıyorum. Puan:9
Çok az gidiyor çünkü sadece yürüyüş yapabiliyorum ramazanda..ve ilaç kullanıyorum onların da etkisi olduğunu düşünüyorum yoksa yemek yemiyorum bazen sahur bile yapmak istemiyorum o derece..
Aynen kuzum farkındayım yürüyüş az geliyor sana, yine de fena değil -500Evet tahinsiz olmaz yarım yemek kaşığı koydum..biliyorum sporsuz bende gitmiyor pko var çok etkiliyor beni..hayırlısıyla bitsin ramazan tam.gaz devam kuzum.
Kız açlık değil, zaten senden besleniyor. Suyu toplu içmen ise yaramıyor, sağlıklı dolaşım için saatte 1 bardak su içmen lazım. Toplu su içmek su ihtiyacını karşılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?