İşte fulya listede olmasam o iştah açılıyor bence iştah beyinle alakali mide ile ilgili diyetteykende böyle bende eğer yapacağım dersem yapıyorum ama diğer türlü iatemiyorsam yapmak o iştah efsane oluyor aus geçen dedim kızımın iştahı bana cekmis ne bulsa yiyor diye aus senin iştahlı halini düşünemiyorum dedi yani herkes saniyor ki bende iştah yok ama emin ol bende ki iştah da sizinkinden farkı yok 1 dilim pide diye bak kaç gündür sayikliyorum sayiklasam ne olur yemeyecegim dedim bitti işte sizin hayatınız bu canım çekti bı lokma ne gerek var o lokmaya yemesem ölmem ölmeyiz bende 80 den geldim bak 54 lere demek ki oluyor
Nasıl birden içince olmuyormuKız açlık değil, zaten senden besleniyor. Suyu toplu içmen ise yaramıyor, sağlıklı dolaşım için saatte 1 bardak su içmen lazım. Toplu su içmek su ihtiyacını karşılamaz
Buyuk kızım Leslie bile yapıyor beraberde sorun küçük kızdaIftar oncesi leslie sonrasi muhakkak hiit kardiyo(videolar kısa ama canına okuyor, emin ol büyük kız senle cildirir yapar)
Fitten menüleri alınGün de 1 bardak süt içilecek tevo, 1 kase de yoğurt yenecek. Yumurta peynir olacak. Çayla cıs yerine (çaydan uzak dur)
1 bardak süt iç, suyu daha fazla iç, gün içinde çok susuz kalıyorsun.
Gün de 2 3 ceviz (omega 3 için) tüket
Folik asit vitamin içiyorsun demi?
İnşaallah canım :)Aha 50ler geliyo
Sağol canımEflal kırdın 500 leri Bravo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Ayy evet ama ben kendimi 5 ler de de kilolu hissederim kesinEvet çok az kaldı bayramdan önce 5ler gelebilir yaaaaa çok heyecanli
Hayır kuzum dolaşım gün boyunca devam eden bi durum, o yüzden oruç ödem yapıyor. Normal insanlarda önemli değil ama mesela böbrek problemi olan oruç tutamaz, toplu su içmek gün içindeki durumu karşılamıyorNasıl birden içince olmuyormu
haklısın. 102 kilodan 51 kiloya yani tamı tamına yarısına inen insan biliyorum. demekki oluyor. 7 yıl önce o 20 kilo verdiğim zamanki kararlılığım olsaİşte fulya listede olmasam o iştah açılıyor bence iştah beyinle alakali mide ile ilgili diyetteykende böyle bende eğer yapacağım dersem yapıyorum ama diğer türlü iatemiyorsam yapmak o iştah efsane oluyor aus geçen dedim kızımın iştahı bana cekmis ne bulsa yiyor diye aus senin iştahlı halini düşünemiyorum dedi yani herkes saniyor ki bende iştah yok ama emin ol bende ki iştah da sizinkinden farkı yok 1 dilim pide diye bak kaç gündür sayikliyorum sayiklasam ne olur yemeyecegim dedim bitti işte sizin hayatınız bu canım çekti bı lokma ne gerek var o lokmaya yemesem ölmem ölmeyiz bende 80 den geldim bak 54 lere demek ki oluyor
Vallaha beğendimSabah 11.30
2 gün kurusu 3 bardak su
Saat 12.00
2 yumurta yağda
2 dilim tbe
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Yarım muz
Öğlen 16.00
5 yk patlıcan
1 kase yoğurt içine 5 küçük çilek 1 kayısı 15 çiğ badem tarçın
1 fincan sütlü kahve
Akşam 20.30
Yarım kepçe domates çorbası
5 yk mantar sote
Yarım yk bulgur pilavı
Su 3.5 lt
Spor 3 fast mil ( çocuklar uyuyunca yapacağım )
hepfit
Alamaz ki alamaz ki
Balık niye o kadar az? Protein candir
Menuyu vereyim
Sahur 2 yumurta ile omlet peynir 5 zeytin yeşillik salatalık domates 1 bardak sut
İftar
1 tabak kabak sote yoğurt bol salata 1hurma 1 kk karpuz
Su 2 1litrede detoks uyu içeçem
Spor 160 ip
45dk Leslie
@hepfit canım hit dediğin güzel ama başlangıç gibi bisey var ben 2 saat süren bir video ile 10 dk süren video buldum hangisini yapayım
@MiuLegobegum75
Kuzum hiit videoları 10 15 dk çok uzun değil amaç kalp atışını hızlandırmaMenuyu vereyim
Sahur 2 yumurta ile omlet peynir 5 zeytin yeşillik salatalık domates 1 bardak sut
İftar
Spor 160 ip
45dk Leslie
@hepfit canım hit dediğin güzel ama başlangıç gibi bisey var ben 2 saat süren bir video ile 10 dk süren video buldum hangisini yapayım
@MiuLegobegum75
Menü güzel kuzumMenuyu vereyim
İftar
Spor 160 ip
45dk Leslie
@MiuLegobegum75
Tm bakayım canım bugün ayrlayıp yarın başlayayımKuzum hiit videoları 10 15 dk çok uzun değil amaç kalp atışını hızlandırma
Artacak inşallah canımMenü güzel kuzum
Su güzel
Spor artmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?