Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vayt iradene maşallah lafım yok allah bozmasın ama iradesi senden daha zayıf olanada işte sizin hayatınız bu demesen keşke. Hataları görmek yol göstermek ve tepki vermek diye bişey var bizim benim ihtiyacımız olan. Sözle incitmek diye bişeyde var.

Senin iştahın olduğunu çok nadiren okuyorum aksine hep iştahsızlığını yazıyordun yoksa niye seni iştahsız kolayca yemeden duruyor diye bilelim ki?
Hatta listeyi daha düzenli yemek için istiyorum demiştin.

Fitten menüleri alın @MiuLego
Cevize fındığa çok önem veririm canım hatta tek tek kırıp saklama kabini doldururum karışık. Geçen hamileliklerimde öyle yapmıştım günlük sayı hesabı yiyordum. Folik asit de başladım canım

Sabah 11.30
2 gün kurusu 3 bardak su
Saat 12.00
2 yumurta yağda
2 dilim tbe
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Yarım muz

Öğlen 16.00
5 yk patlıcan
1 kase yoğurt içine 5 küçük çilek 1 kayısı 15 çiğ badem tarçın
1 fincan sütlü kahve

Akşam 20.30
Yarım kepçe domates çorbası
5 yk mantar sote
Yarım yk bulgur pilavı

Su 3.5 lt
Spor 3 fast mil ( çocuklar uyuyunca yapacağım )

hepfit

Nasıl birden içince olmuyormu
Hayır kuzum dolaşım gün boyunca devam eden bi durum, o yüzden oruç ödem yapıyor. Normal insanlarda önemli değil ama mesela böbrek problemi olan oruç tutamaz, toplu su içmek gün içindeki durumu karşılamıyor o yüzden hastalığı olana gebe olana oruç farz değil.

Ausencia gel şunu al elimden

haklısın. 102 kilodan 51 kiloya yani tamı tamına yarısına inen insan biliyorum. demekki oluyor. 7 yıl önce o 20 kilo verdiğim zamanki kararlılığım olsa ne güzeldi... ben bile şaşırmıştım tıkır tıkır gidiyordu kilolar
neyse uzatmayayım. yeni bir karar aldım. zaten bir süredir aklımdaydı.
malum kilo vermeyi beceremiyorum. takılıp kaldım. bu durum beni çok yoruyor ve üzüzyor. nedenlerime daha çok odaklandım. bana neler engel oluyor onları bulmaya çalışıyorum. yani mesele sadece benim kararsızlığım veya nefsime sahip çıkamamam değil bunu anladım artık.
tespitlerim:
1. sık sık kabız oluyorum. dikkat ettim kabızken kilo veremediğim gibi psikolojim de değişiyor ve istemsizce yiyorum. yani artıya geçmeye meyilli oluyorum.
2. iş günleri az uyuyorum. geç yatıyorum. uykum yetmiyor. uykusuzken kaçamak yapma ihtimalim yüksek oluyor.
3. dikkat ettim buraya menü yazmak geriyor beni. mutlaka ve mutlaka tartıdan önceki 2 gün yani çarşamba ve perşembe kaçamak yapıyorum. haftanın başı eksi tartı günü ise artı veya sabitim. cuma tartı bildirimi geçtikten sonra rahatlıyorum.
4. kendi öğünlerimi taze taze kendim hazırlamak istiyorum. o zaman sağlıklı ve ölçülü beslenmeye daha hevesli oluyorum. ama tabi iş günleri pek mümkün olmuyor.
5. spora az vakit ayırabiliyorum. uzun süredir akşam leslie lerini yapmıyorum. çok bitkin oluyorum. ama tabi demir eksikliğinin de etkisi varmış onu anladım. sanırım tedavi biraz yol alsın devam ederim.
6. stres beni yemeye itiyor. ağır stresten kaçmak için kafamı rahatlatıcı uğraşlar bulmam lazım. bu aralar yine sağlıklı beslenme kitapları aldım. ve bağırsakla ilgili bir kitap. birini okumaya başladım. iyi geldi bana.

7. çok iradesizim. hemen yeniliyorum cısslara. bunu aşmam gerek.

sonuç olarak en azından bu tespitlerimi çözmeye çalışıcam. yani wc sorunumu çözücem. iş günleri daha erken yatmaya çalışıcam. kusuruma bakmazsanız istemediğim zaman menü yazmayacağım buraya. kısa kısa akşam leslilerime kısa süre içinde başlayacağım. öğlenleri az yürüyeceğim. akşam üzeri de zaten 20-25 dk yürüyüş var. motivasyon ve yeni bilgiler için sağlıklı beslenmeye yönelik kitapları okumaya devam edeceğim. irademe sahip çıkmaya çalışacağım.
bilmiyorum vayt. bugün böyle bir karar aldım. öyle de olmuyor böyle de olmuyor. hiç olmazsa kafamı az rahatlatırım. belki çözüm olur yavaştan kimbilir. yani diyet yapıyorum modunda olmayacağım. bu da beni germeyecek. hayırlısı olsun benim için

Vallaha beğendim
Su güzel
Sporu kaptan beğenmedi çaktırma

Menuyu vereyim
Sahur 2 yumurta ile omlet peynir 5 zeytin yeşillik salatalık domates 1 bardak sut
İftar
1 tabak kabak sote yoğurt bol salata 1hurma 1 kk karpuz
Su 2 1litrede detoks uyu içeçem
Spor 160 ip
45dk Leslie
@hepfit canım hit dediğin güzel ama başlangıç gibi bisey var ben 2 saat süren bir video ile 10 dk süren video buldum hangisini yapayım
@MiuLego begum75

Balık niye o kadar az? Protein candir
Menü güzel
Su güzel
Spor güzel

hepfit

Menu yazayim

Kahvaltı 07:20
Bol lor peyniri ile salata
Zeytin 5-6 tane
İki çatal yumurta

Ara 10:30
3 hurma sade kahve

Öglen 14:00
2 ymk kuru domates cevizli
6-7 kaşık bamya
4_5 ymk barbunya salatası
1 kase yoğurt
2 tam ceviz

2 lt su
3 mil lesile
30 dk tempolu yürüyüş

Whiteblacklife hepfit nehirnil111

Şekersiz if ortim igdedali

Kuzum hiit videoları 10 15 dk çok uzun değil amaç kalp atışını hızlandırma

Menü güzel kuzum
Su güzel
Spor artmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…