evetBirinci olduk dimi maşallah yüzdesi ile listeye can veren mezunlara ve diğerlerine
arden32 buda bize
O bende yok çok şükür bozsam da kaldığım yerden hemen devam ederim pes etmem, tökezlerim ama geri hemen düzelirim.1 kere bozarsam bende zor toplarim o yüzden hiç bulasmamak lazım
Hala ahu gözlümsün emme yalnız kaldı kiraz duduslum herkes seni tutuyorben de dediydim ki eflal ahu gözlüsünü tutar tabii ki dedim ama demeseymişim de olurmuş
Ben katılmıyorum defalarca bozmuş biri olarakBuna kesinlikle katılıyorum
Ramazandan sonraki ilk isim zaten dirence baktıracağım bklm cnm ben de var zaten arq ara ilaç kullanıyorum hatta pko olduğu için de ilaç ile regl oluyorum ama sürekli iyi değil işte maalesef cnm...
Günaydınınııııııız
Accık da çıldırayım
.O bende yok çok şükür bozsam da kaldığım yerden hemen devam ederim pes etmem, tökezlerim ama geri hemen düzelirim.
Abur cubur bende çok severim ama hamilelik emzirme dahil hayatımın hiç bir döneminde gece yemem olmadı, canım istedi acıktım ama alısmamak için asla yemedim, gece yemesi çok zor bırakılıyormus.
Burun deliklerime kadar şişim öyle bir şişkinlik.
Geçici bişeydir diye umut ediyorum.
Umut fakirin ekmeği
Öyledir masum mutlaka yaşamadım ama sonuçta gündüz de gözümüz dönüp yiyince hem ağlayıp hem yiyoruz yeri geliyor. İnşaallah olmaz daha sanaNeslihan en ağır pko lardan biri benim canım iki regli arası 100 günü buluyordu
Gliserin endekse dikkat edeceksin tatlım
Ve iki öğün beslenip leptin çalıştır cakksın
Emin ol geçiyor , tehlikelerinden düzelir
Benim 8 yıldır çok duzrnli kilo verdiğinden beri
Günaydın sekersiz ortim
.
Eflal inanki çok zor
Çocuğu sütten kesmekten bile zor
Ağlaya ağlaya yattığım geceleri bilirim
Hem yiyip , hem ağlıyordum
Öyledir masum mutlaka yaşamadım ama sonuçta gündüz de gözümüz dönüp yiyince hem ağlayıp hem yiyoruz yeri geliyor. İnşaallah olmaz daha sana
Verecen verecen seve seve verecenGünaydınnnnnnnnnnnn alayınızaaa topunuzaaa
Yumşak başlıyoruz haftaya sonra gevşiyorum sert başlayacam bu sefer veremezsem gaçacam
Eşim de var sanırım o. Koltukda uyur kalkar abur cubur meyve yerİnşallah cnm
Gece uyanıp 6-7 Halley yedigimi biliyorum
Eşim gelince de utanıp saklardim kabuklarışimdi çok üzülüyorum ozaman ki banuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?