Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu işler bitecek sonra sen hunharca tatil yapacaksın
Jillian a başla bi ölçü al her yerde sıkılaşma oluyor illa ki. Bilemedim belki benim göbek o sıra çok fenaydı diye ilk ordan gitti
İller bitince maraton başlayacak iğdem
Eylül’e kadar şu günleri mumla arayacak hale geleceğim, neyse koşturmacada gider belki..

Ben geldiiiimmm
Merabayınn
Sınavlarımı verdim de geldim 3 saatlik uykuyla duruyorum attım kendimi anneme iftara kdr uyuyacağım inşallah.
Takımı tebrik ediyorm yine 1yizz oleeeey.
Bi de 3. Olmuşum yaaa ilk defa dereceye girdim sanrm başka hatrlamıyorm.
Vaytım bilekim seni de tebrik ederim Whiteblacklife
Sınavm için dua edenlere tebrik edenlere teşekkr ederim kızlar sağoln..

Hadi geçmiş olsun kajum. İnşallah geçersin de değer sınava gittiğine..

Bireysel dereceler yanlış canom. Değişecek. Sen de vayt da derecede yoksunuz ama gönlümüzde derecedesiniz daha önemli bence
Heee 10 dönüm bostan yan gel yat osman. Dünden beri senin üstüne 3 kere spor yaptım bu nası yarış hiç tadı çıkmıyor

Sessiz atın tekmesi ne olurdu???

At gibiyim diyorsun
alırım bir nal

Ama sen şimdi asıl yerleşik kiloları veriyorsun ondan bende ki bu kilolar 4 ay önce yoktu 4-5 ay önce 89 kg idim ben şu an hızlı gitmesi gerekmiyor mu
Evet senin hızlı olması gerek balta benimde hızlı oldu şimdi tam yerleşik kilolar gitmiyor yaa bu haftada gayret bakalım detoks suyu felan içiyom faydası olacak inşallah

Kac yas vardi aralarinda canim

Evet senin hızlı olması gerek balta benimde hızlı oldu şimdi tam yerleşik kilolar gitmiyor yaa bu haftada gayret bakalım detoks suyu felan içiyom faydası olacak inşallah
İnşallah canım böyle olunca moralim bozuluyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…