Çabuk söyle nerenden kavurma yapayım Cuma günü
Kızlar aynen konuştuğumuz gibi bazınız formaliteden miuyu tutun
Sağol bonus
Teşekkürler eflal
İller bitince maraton başlayacak iğdemBu işler bitecek sonra sen hunharca tatil yapacaksın
Jillian a başla bi ölçü al her yerde sıkılaşma oluyor illa ki. Bilemedim belki benim göbek o sıra çok fenaydı diye ilk ordan gitti
Heee 10 dönüm bostan yan gel yat osman. Dünden beri senin üstüne 3 kere spor yaptım bu nası yarış hiç tadı çıkmıyorCuma biz seni yiyeceğiz güzel kız. Sen boş hayaller kuradur
Hadi geçmiş olsun kajum. İnşallah geçersin de değer sınava gittiğine..Ben geldiiiimmm
Merabayınn
Sınavlarımı verdim de geldim 3 saatlik uykuyla duruyorum attım kendimi anneme iftara kdr uyuyacağım inşallah.
Takımı tebrik ediyorm yine 1yizz oleeeey.
Bi de 3. Olmuşum yaaa ilk defa dereceye girdim sanrm başka hatrlamıyorm.
Vaytım bilekim seni de tebrik ederimWhiteblacklife
Sınavm için dua edenlere tebrik edenlere teşekkr ederim kızlar sağoln..
Heee 10 dönüm bostan yan gel yat osman. Dünden beri senin üstüne 3 kere spor yaptım bu nası yarış hiç tadı çıkmıyor
çok kilolulara mekik önermiyorlar canım. bence vücut yağının çoğu gidene kadar vakit buldukça tempolu yürüyüş ve leslie yap. bana iyi geliyor düzenli yapınca tabi
At gibiyim diyorsunHadi geçmiş olsun kajum. İnşallah geçersin de değer sınava gittiğine..
Bireysel dereceler yanlış canom. Değişecek. Sen de vayt da derecede yoksunuz ama gönlümüzde derecedesiniz daha önemli bence
Sessiz atın tekmesi ne olurdu???
Keşkül titremesiZayıflamayı bekleyince o göbekler neye benzer bi fikrin varmı fulya :))
At gibiyim diyorsun
alırım bir nal
Evet senin hızlı olması gerek balta benimde hızlı oldu şimdi tam yerleşik kilolar gitmiyor yaa bu haftada gayret bakalım detoks suyu felan içiyom faydası olacak inşallahAma sen şimdi asıl yerleşik kiloları veriyorsun ondan bende ki bu kilolar 4 ay önce yoktu 4-5 ay önce 89 kg idim ben şu an hızlı gitmesi gerekmiyor mu
Kaptan naber
Keşkül titremesi
Kac yas vardi aralarinda canimBen bebelerin peşinde koşturuyorum valla 2 aylık olduk geçtik 67 günlük ablası kıskanmıyor ama Benden de eski performansımı bekliyor hem oynamak istiyor bu devirde böyle çocuklar tek başına oynamıyor ya senşn çocuklar biliyor mu Bebişi tepkileri ne olacak araları ideal
Oldu ya maşallah
İnşallah canım böyle olunca moralim bozuluyor çokEvet senin hızlı olması gerek balta benimde hızlı oldu şimdi tam yerleşik kilolar gitmiyor yaa bu haftada gayret bakalım detoks suyu felan içiyom faydası olacak inşallah
Tam 2.5 yaş var canım aralarındaKac yas vardi aralarinda canim
Soyleyim mi? Meyve şölenleri ve çerezleri azaltman lazımYaş dünden bu güne insan 600 gr artı gelir mi ben niye yerimde sayıyorum ya moralim çok bozuk
YesssssssssEve eliptik mi aldın kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?