Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zayıflamayı bekleyince o göbekler neye benzer bi fikrin varmı fulya :))
ama mekik en üst katmanı sıkılaştırıyor. senin yağlı göbeğin üst katmanı kasa dönüşürken ortada yağ kalıyor. o nedenle. merak etme yürüyüş ve leslie de göbeğe iyi geliyor. ayrıca karın hareketleri var onlardan yaparsın.

Evet çok sıkıcı bir gün benimki uyudu uyandı benim hiç halim yok dişarı çıkıp hava bari alalım dedim sahile doğru yuruyus iyi gelecek hem yuruyus yapmış olacam
Ankarada sahilde yokki gidelm yuruyelm
Gök gurluyo yagmur geliyo buraya

Soyleyim mi? Meyve şölenleri ve çerezleri azaltman lazım
Azalttım ya hepfit
50-100 gr arası kuruyemiş
Meyve 5 çilek küçük yarım muz yedim dün bu günde bundan farksız diyetisyenimin verdiği menüyü görseniz oha dersiniz cidden

Zor oluyomu peki?
Nasipsr Bende 2 yasindayken digeri dogsun istiyorum ama aklimda sorulsr var
Şöyle benim kızım çok hareketli ve uykuyu sevmeyen bir çocuk idi doğduğundan beri Böyle
Oğlum sakin emip hatam bir çocuk şu an için rahat ama büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum

Şöyle benim kızım çok hareketli ve uykuyu sevmeyen bir çocuk idi doğduğundan beri Böyle
Oğlum sakin emip hatam bir çocuk şu an için rahat ama büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum
Anladm canm :) büyüyüncede rahat olursun inşaAllah

İnşalah canım Rabbim senln de gönlüne göre versin yaşın küçük ise araları olsun 5-6 yaş bence sen rahat edersin canım
Yasim küçük 21 olcm 2 ay sonra
Ama bilmiyorum gel git yasiyorum hep
Aralarinda en fazla 3 yas olsn istiyorm en az 2

Merhabaaa
Ev topladı mutfak yerleştirildi temizlik süpürge yemek hazırlığı derken ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…