- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Zor oluyomu peki?Tam 2.5 yaş var canım aralarında
Burdayimmm igdemmmm conummm ..nasilsinnnn bakemmsen nerdesin ya
ama mekik en üst katmanı sıkılaştırıyor. senin yağlı göbeğin üst katmanı kasa dönüşürken ortada yağ kalıyor. o nedenle. merak etme yürüyüş ve leslie de göbeğe iyi geliyor. ayrıca karın hareketleri var onlardan yaparsın.Zayıflamayı bekleyince o göbekler neye benzer bi fikrin varmı fulya :))
hemde nasıl yaaİnşallah canım böyle olunca moralim bozuluyor çok
Evde pinekliyozhaftasonu herkes bir yerlerde sanırım. kimsecikler yok
Evet çok sıkıcı bir gün benimki uyudu uyandı benim hiç halim yok dişarı çıkıp hava bari alalım dedim sahile doğru yuruyus iyi gelecek hem yuruyus yapmış olacamEvde pinekliyoz
Kocam uyuyo
Cok sıkıcı
Ankarada sahilde yokki gidelm yuruyelmEvet çok sıkıcı bir gün benimki uyudu uyandı benim hiç halim yok dişarı çıkıp hava bari alalım dedim sahile doğru yuruyus iyi gelecek hem yuruyus yapmış olacam
Azalttım ya hepfitSoyleyim mi? Meyve şölenleri ve çerezleri azaltman lazım
Şöyle benim kızım çok hareketli ve uykuyu sevmeyen bir çocuk idi doğduğundan beri BöyleZor oluyomu peki?
Nasipsr Bende 2 yasindayken digeri dogsun istiyorum ama aklimda sorulsr var
Benim ailem de Ankara’da melek Göksu parkına filan gidin altınpark da olur büyük parklar ya yürüyüş iyi gelirAnkarada sahilde yokki gidelm yuruyelm
Gök gurluyo yagmur geliyo buraya
Anladm canm :) büyüyüncede rahat olursun inşaAllahŞöyle benim kızım çok hareketli ve uykuyu sevmeyen bir çocuk idi doğduğundan beri Böyle
Oğlum sakin emip hatam bir çocuk şu an için rahat ama büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum
İnşalah canım Rabbim senln de gönlüne göre versin yaşın küçük ise araları olsun 5-6 yaş bence sen rahat edersin canımAnladm canm :) büyüyüncede rahat olursun inşaAllah
Esim sevmiyo kuzm öyle gezip yürümeyiBenim ailem de Ankara’da melek Göksu parkına filan gidin altınpark da olur büyük parklar ya yürüyüş iyi gelir
Hadi ya o zaman zor tabi eşler ne derse oEsim sevmiyo kuzm öyle gezip yürümeyi
Yasim küçük 21 olcm 2 ay sonraİnşalah canım Rabbim senln de gönlüne göre versin yaşın küçük ise araları olsun 5-6 yaş bence sen rahat edersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?