Evde pinekliyoz
ben de bugün evdeydim. oturunca kan dolaşımım bile ağırlaştı. ama napayım dışarıda dolaşacak halim yoktu hiç. inşallah akşama leslie yaparım.Kocam uyuyo
Cok sıkıcı
insülin direncin veya tiroit var mı canım? yoksa menülerin çok mu kaçamaklı ? nedenler bunlardır.Ben kilo veremeyeceğim galiba ya 3 hafta olacak pazartesi 2 kilo bile veremedim çok komik ya moralim bozuluyor böyle olunca neden böyle anlamadım cidden
Gulbem tuzla aran nasıl? Adet olmaya başladın mi?Ben kilo veremeyeceğim galiba ya 3 hafta olacak pazartesi 2 kilo bile veremedim çok komik ya moralim bozuluyor böyle olunca neden böyle anlamadım cidden
İnsülin direnci kilo vermeyi önlüyor muben de bugün evdeydim. oturunca kan dolaşımım bile ağırlaştı. ama napayım dışarıda dolaşacak halim yoktu hiç. inşallah akşama leslie yaparım.
insülin direncin veya tiroit var mı canım? yoksa menülerin çok mu kaçamaklı ? nedenler bunlardır.
Adet olmaya başladım denmez damla damla geldi bir kaç gün geçti tuz seven biri değilim kuzum anlamadım hamilelik öncesi böyle değildim haftada 1 kg gidiyordu meyve ve kuruyemiş olmasına rağmenGulbem tuzla aran nasıl? Adet olmaya başladın mi?
Kuzum insulin direncin sınırda, spor az geliyor sana belli ki. Normalde ilaç başlanabilir ama emzirdigin için ilaç vermezler sana, leslie ye ek hiit ya da zumba ekleEki Görüntüle 2150645
İnsülin direnci kilo vermeyi önlüyor mu
En son bu idi tahlilde ne yapmam gerekiyor
İnsülin direnci kilo vermeyi önlüyor mu
En son bu idi tahlilde ne yapmam gerekiyor
Kuzum e tamam adet olmak üzeresin demekki.Adet olmaya başladım denmez damla damla geldi bir kaç gün geçti tuz seven biri değilim kuzum anlamadım hamilelik öncesi böyle değildim haftada 1 kg gidiyordu meyve ve kuruyemiş olmasına rağmen
Insulin direnci yüksek değil, açlık insülini yüksek.ayyy canım benim insülin direncin çok yüksekmişevet o engeller daha doğrusu zorlar. valla bence sen direk karatay diyeti yap. hem kilo verirsin hem de insülinini düşürür.
Kuzum insulin direncin sınırda, spor az geliyor sana belli ki. Normalde ilaç başlanabilir ama emzirdigin için ilaç vermezler sana, leslie ye ek hiit ya da zumba ekle
Karatay gibi aslında beslenmen emzirdiği için günde 3 öğün yapıyorum 4 saat arayla yiyorum tek fark ekmek var ama bakliyat Yokayyy canım benim insülin direncin çok yüksekmişevet o engeller daha doğrusu zorlar. valla bence sen direk karatay diyeti yap. hem kilo verirsin hem de insülinini düşürür.
Cakalll çok fenasinKızlar aynen konuştuğumuz gibi bazınız formaliteden miuyu tutun
Sağol bonus
Teşekkürler eflal
Insulin direnci yüksek değil, açlık insülini yüksek.
Insulin direnci HOMA yazan değer o da sinirda
Öyle birşey varmi ya @MiuLegoama mekik en üst katmanı sıkılaştırıyor. senin yağlı göbeğin üst katmanı kasa dönüşürken ortada yağ kalıyor. o nedenle. merak etme yürüyüş ve leslie de göbeğe iyi geliyor. ayrıca karın hareketleri var onlardan yaparsın.
Kuzum insulin ve insulin direnci farklı şeyler yazayım;benim insülin 2 yıl önce 6 ydı. tatlı isteğim oluyordu. geçen haftalarda tahlil yaptırdım 7 olmuş. o bile çok fazla. canım deli gibi karbon istiyor. karataya göre 5 ten yukarısı insülin direnci. ispatı da insanlarda karbo ihtiyacının şiddetlenmesi. bence doğru valla aynen öyle oluyor.
Elimizi kolumuzu nereye koyacaz kizIpsizbölgesel sayılıyor
Kuzum adet olmaya başlıyorsun onun da etkisi var, sporu arttır. Ekmeksiz durabiliyorsan yemeyebilirsin tabi kiKaratay gibi aslında beslenmen emzirdiği için günde 3 öğün yapıyorum 4 saat arayla yiyorum tek fark ekmek var ama bakliyat Yok
Hepfit Dr Doğum sonrası normal demişti birde gebelik zehirlenmesi olduğu için değerler alt üst olmuş olabilir dedi 6 ay olunca tekrar gel dedi
Sanırım ben Karatay yapacağım hiç ekmek yemeden bakliyat ile eskisi gibi yoksa sayıyorum yerimde
Kuzum normal insanlarda bile açlık insulin 6 civarında çıkar. O dediğin insulin direncidir onun da zaten siniri 2.7yok doğrudur ama 5 ten yukarısı tehlikeli. şunu düzgün yapabilsek karatay en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?