Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kocam uyuyo
Cok sıkıcı
ben de bugün evdeydim. oturunca kan dolaşımım bile ağırlaştı. ama napayım dışarıda dolaşacak halim yoktu hiç. inşallah akşama leslie yaparım.
Ben kilo veremeyeceğim galiba ya 3 hafta olacak pazartesi 2 kilo bile veremedim çok komik ya moralim bozuluyor böyle olunca neden böyle anlamadım cidden
insülin direncin veya tiroit var mı canım? yoksa menülerin çok mu kaçamaklı ? nedenler bunlardır.

İnsülin direnci kilo vermeyi önlüyor mu
En son bu idi tahlilde ne yapmam gerekiyor

Gulbem tuzla aran nasıl? Adet olmaya başladın mi?
Adet olmaya başladım denmez damla damla geldi bir kaç gün geçti tuz seven biri değilim kuzum anlamadım hamilelik öncesi böyle değildim haftada 1 kg gidiyordu meyve ve kuruyemiş olmasına rağmen

Adet olmaya başladım denmez damla damla geldi bir kaç gün geçti tuz seven biri değilim kuzum anlamadım hamilelik öncesi böyle değildim haftada 1 kg gidiyordu meyve ve kuruyemiş olmasına rağmen
Kuzum e tamam adet olmak üzeresin demekki.

ayyy canım benim insülin direncin çok yüksekmiş evet o engeller daha doğrusu zorlar. valla bence sen direk karatay diyeti yap. hem kilo verirsin hem de insülinini düşürür.
Insulin direnci yüksek değil, açlık insülini yüksek.
Insulin direnci HOMA yazan değer o da sinirda

benim insülin 2 yıl önce 6 ydı. tatlı isteğim oluyordu. geçen haftalarda tahlil yaptırdım 7 olmuş. o bile çok fazla. canım deli gibi karbon istiyor. karataya göre 5 ten yukarısı insülin direnci. ispatı da insanlarda karbo ihtiyacının şiddetlenmesi. bence doğru valla aynen öyle oluyor.

Kuzum insulin direncin sınırda, spor az geliyor sana belli ki. Normalde ilaç başlanabilir ama emzirdigin için ilaç vermezler sana, leslie ye ek hiit ya da zumba ekle
ayyy canım benim insülin direncin çok yüksekmiş evet o engeller daha doğrusu zorlar. valla bence sen direk karatay diyeti yap. hem kilo verirsin hem de insülinini düşürür.
Karatay gibi aslında beslenmen emzirdiği için günde 3 öğün yapıyorum 4 saat arayla yiyorum tek fark ekmek var ama bakliyat Yok
Hepfit Dr Doğum sonrası normal demişti birde gebelik zehirlenmesi olduğu için değerler alt üst olmuş olabilir dedi 6 ay olunca tekrar gel dedi

Sanırım ben Karatay yapacağım hiç ekmek yemeden bakliyat ile eskisi gibi yoksa sayıyorum yerimde

Kuzum insulin ve insulin direnci farklı şeyler yazayım;
Insulin direk kandan bakılıyor
Gulbenin tahlilinden örnek vereyim
Açlık insulin: 11.6
Açlık şeker(glikoz) :91
Insulin direnci = açlık şeker ×açlık insulin /405(sabit sayi)
Gulbenin insulin direnci=91×11.6/405 = 2.61
(HOMA)

Bu çıkan değerin 2.7 den küçük olması istenir, gulbeninki 2.61 sinirda

Kuzum adet olmaya başlıyorsun onun da etkisi var, sporu arttır. Ekmeksiz durabiliyorsan yemeyebilirsin tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…