Ayyy ben cok isterdim çakıl, ama senin çalışma saatlerin seni zorlamaz mi?Mac a yazılım diyorum haftasonu için orda daha çok çeşit var nasılsa ama tek ken sıkılır miyim
Kuzum bizimkiler 2 aydan sonra izin veriyor ama mantıklı zorlama kendiniBirdehepfit canım ilk altı aylık dönemde ağır spora izin verilmiyor bilşyrosundur laktik asit ve toksik oluştuğu için canım Leslie yanına bölgesel ekleyebilirim sadece ama Leslie yi bile zor yapıyorum
canım özele bakabilirmisinKuzum bana adet yaz, sen yine çay bardağı ile ye
Canim karatay izin veriyor ama herkese herşey yaramıyor ben bakliyat yedimmi ertesi gün kesin artı 500 sende kendine bak artı getirirse mesela tartiya uzak bir gün yersin hafta sonu falan gibiEkmeksiz deneyeceğim artık karataya tam uyarak günde 3 öğün beslenme ile
Kartaya da ekmek yerine sabahları 1 inçe belli
Çay bardağı kuruyemiş var çiğ olmak kaydı ile tabi ki
Birde bakliyat biliyorsunuz kırmızı mercimke çorbası fasülye barbunya gibi
Ben leslie ile başladım 6 ay olmuştu sezeryan di dimi benim normal amaBirdehepfit canım ilk altı aylık dönemde ağır spora izin verilmiyor bilşyrosundur laktik asit ve toksik oluştuğu için canım Leslie yanına bölgesel ekleyebilirim sadece ama Leslie yi bile zor yapıyorum
Evet beybisi
Bakayım o egzersizlere de sağol canımLeslie den hemen sonra 15 dk lık bi program eklesen aslında. youtube da emziren annelere uygun egzersizler var.
Denemek lazım aynen bakalım nasıl olacak bendeCanim karatay izin veriyor ama herkese herşey yaramıyor ben bakliyat yedimmi ertesi gün kesin artı 500 sende kendine bak artı getirirse mesela tartiya uzak bir gün yersin hafta sonu falan gibi
sezeryan oldum evet ikincide canım ama 50 günlük iken başladım sıkıntı olmadı acı filan alt üst oldum ya ama bu şekilde yemeye vermem lazımdıBen leslie ile başladım 6 ay olmuştu sezeryan di dimi benim normal ama
Evet beybisi
Ona gerek yok ya @MiuLego kapattıracaktı en son bi kafe mi pavyon mu neyse artık
Ben de iyiyim. Ara ara selam vereyim bakip bakip cikmayayim dedim. Sanmayin ki unuttum bal kizlarrr..
Ben de gelecem
Yok kuzum nerdeee gizli gizli detoks yapıyordur o
ay öpülür ki bu
Miu menü bildirmiyor mu fitim
Direk iç bacağa baktım
Bu da geleni geçeni kontrol eden kızım Eki Görüntüle 2150698 kimin iftara misafiri var kim iftara gidecek kontrol ediyor
Valla her yere uyarız
Pavyon şarkıcısı pavyon
Pabyonsa pabyon
Hem hepfite ben daha pavyonlari gosterecem
Yani cafede bazlama tost ismarliycak değil ya ahahahah :deli teeeee urfadan gelene
Çiçeğim nasilsin nerelerdesin yahu
Gelsene sürekli kilon nasıl ?
Kız tabi ki daha sana gezdirecegim yerler var
Valla her yere uyarız
Pavyon şarkıcısı pavyon
Pabyonsa pabyon
Hem hepfite ben daha pavyonlari gosterecem
Yani cafede bazlama tost ismarliycak değil ya ahahahah :deli teeeee urfadan gelene
Çiçeğim nasilsin nerelerdesin yahu
Gelsene sürekli kilon nasıl ?
Kız tabi ki daha sana gezdirecegim yerler var
Şimdi şu köşe koltuğun
En köşesine yayılıp yatmak vardı
Ama iğde susmaz , miu susmaZ
Spor yap diye sürekli bı taciz
Kalkamda lesile ile başlayam bari
Yok kuzum nerdeee gizli gizli detoks yapıyordur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?