Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum bizimkiler 2 aydan sonra izin veriyor ama mantıklı zorlama kendini

Canim karatay izin veriyor ama herkese herşey yaramıyor ben bakliyat yedimmi ertesi gün kesin artı 500 sende kendine bak artı getirirse mesela tartiya uzak bir gün yersin hafta sonu falan gibi

Canim karatay izin veriyor ama herkese herşey yaramıyor ben bakliyat yedimmi ertesi gün kesin artı 500 sende kendine bak artı getirirse mesela tartiya uzak bir gün yersin hafta sonu falan gibi
Denemek lazım aynen bakalım nasıl olacak bende
Ben leslie ile başladım 6 ay olmuştu sezeryan di dimi benim normal ama

Evet beybisi
sezeryan oldum evet ikincide canım ama 50 günlük iken başladım sıkıntı olmadı acı filan alt üst oldum ya ama bu şekilde yemeye vermem lazımdı

Ona gerek yok ya @MiuLego kapattıracaktı en son bi kafe mi pavyon mu neyse artık

Valla her yere uyarız
Pavyon şarkıcısı pavyon
Pabyonsa pabyon

Hem hepfite ben daha pavyonlari gosterecem

Yani cafede bazlama tost ismarliycak değil ya ahahahah :deli teeeee urfadan gelene

Ben de iyiyim. Ara ara selam vereyim bakip bakip cikmayayim dedim. Sanmayin ki unuttum bal kizlarrr..

Çiçeğim nasilsin nerelerdesin yahu
Gelsene sürekli kilon nasıl ?

Kız tabi ki daha sana gezdirecegim yerler var

Şimdi şu köşe koltuğun
En köşesine yayılıp yatmak vardı

Ama iğde susmaz , miu susmaZ
Spor yap diye sürekli bı taciz

Kalkamda lesile ile başlayam bari

Bazlama tost nayn pavyon yeah

Şimdi şu köşe koltuğun
En köşesine yayılıp yatmak vardı

Ama iğde susmaz , miu susmaZ
Spor yap diye sürekli bı taciz

Kalkamda lesile ile başlayam bari

Yok kuzum nerdeee gizli gizli detoks yapıyordur o

Hocam adil değil bu morti olmak zaten birbirini gaza getirmekse eee hani menü hani spor
@MiuLego

Ay neyse gidem de ipimi atlayam menüye yazdıydım Banuyu bekliyordum başlamış hatun yetişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…