Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam çok az olmuş moral bozukluğu mu?

Sabah menü 10.30
2 haslama yumurta
2 dılım cavdar ekmek
Yarım slatalık
3 zeutın
4 catal peynır
3 cevız
1 catal helva
2 bardak cay kahvaltıdan sonra
Ara ogun 15.00
2 cevız
1 hurma
5 erık
Aksam menü 18.00
Mantar tavuk sote bı tabak
3 kasık yogurt
Su 2.5
Spor yarım saat tempolu yuruyus 1.5 saat yapıcaktm kızım durmadı dısı kasınıyo cok huysuz
hepfit

Kuzum insulin ve insulin direnci farklı şeyler yazayım;
yok biliyorum farklı olduklarını. ben yanlış yazmışım. benim HOMA 1.42

Umudum bayramdan sonra erken çıkmak en kötü haftasonu gidip sıkı çalışıp hafta ici yürüyüş. 2hafta sonra azalacak daha erken çıkcam gün sayıyorum
umarım en kısa sürede normal düzenine dönersin çakıl. çok zor yaaa geç çıkmak. Allah kolaylık versin kuzum.

bende vereyim
sahur
2 yumurta salatalık domates. Peynir 7 zeytin 1 hurma 1ceviz 1 bardak sut
iftar
eşim iftara gidince yemek yapmadım dünden kabak sote vardı yarım tabak kadar onu yedim bol salata yoğurt 1kk karpuz 1 erik
su 2oldu 1 lt detoks suyu içiyorum
spor
60 dk tempolu yürüyüş
150 ip
leslie 3
@MiuLego hepfit begum75

Menü güzel
Su ve spor çok az

Sen de mi vericen
Başka kim verdi
Kime verdi
Mübarek ramazan günü

Menü güzel
Su güzel
Spor çok iyi

benim kötü bir huyum var. kilo vermeme neden olacağını bilsem de aynı tür yiyecekleri ardarda yiyemiyorum. mesela öğlen işyerinde salata yiyeyim diyorum ama 2 günden sonra içim almıyor. salataların içerikleri farklı olsa da. yani ton balıklı, tavuklu, değişik bakliyatlı vs. illa 3. gün başka bir şey olacak. hergün aynı kahvaltı sıkıyor beni. illa değişik olacak. tövbe yarabbim bi ben mi böyleyim sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…