tşk ederim balımSen de mi vericen
Başka kim verdi
Kime verdi
Mübarek ramazan günü
Menü güzel
Su güzel
Spor çok iyi
Onu menülerde farkettim zaten kuzu, yooooo ben hergun aynı kahvaltıyı yapıyorum. Hatta aynı şeyleri yemek kolayıma geliyor, çünkü ne yiyecem diye düşünmek zorunda kalmıyorum. Sırf düşünmeme olayı yüzünden detokslar çok rahat geliyor bana hatta.benim kötü bir huyum var. kilo vermeme neden olacağını bilsem de aynı tür yiyecekleri ardarda yiyemiyorum. mesela öğlen işyerinde salata yiyeyim diyorum ama 2 günden sonra içim almıyor. salataların içerikleri farklı olsa da. yani ton balıklı, tavuklu, değişik bakliyatlı vs. illa 3. gün başka bir şey olacak. hergün aynı kahvaltı sıkıyor beni. illa değişik olacak. tövbe yarabbimbi ben mi böyleyim sizde de oluyor mu
bende merak ediyorum gidip gitmediğini gerçi gitsede benim kız yapıyor zannederlerBende 3 mil lesile yaptım
Oğlanlar kahve içelim dedi
Bı gönüllerini aldım şimdi stepper a geçiyorum ip atlayamam bu saatte sanırım geç oldu
Ses gitmiyor mu aşağıya ya
Oooo mantikliymis ben de bebek yapıp sucu ona atarımbende merak ediyorum gidip gitmediğini gerçi gitsede benim kız yapıyor zannederler
evet ne güzel kolaylık oluyor ama ben yeni arayışlara geçiyorum. ben de tam tersi detoksları bu nedenle yapamıyorumOnu menülerde farkettim zaten kuzu, yooooo ben hergun aynı kahvaltıyı yapıyorum. Hatta aynı şeyleri yemek kolayıma geliyor, çünkü ne yiyecem diye düşünmek zorunda kalmıyorum. Sırf düşünmeme olayı yüzünden detokslar çok rahat geliyor bana hatta.
Sorma ya 2 gündr sporu yok bi de bana furuyorAhahahah yine mi yenmiş seni
Tamda yetisiyorrdun
Sonuç listeleri açıklanmış mi?Ya şu sonuç listelerinde neden 11-18 Mayıs yazıyor @MiuLego biz 18-25 Mayıs arası yarışmadık mı?
Benim kafalar yürümüşSonuç listeleri açıklanmış mi?
Canim opeyimGidisindan öp benim için
Düzeltmeyi mi gördün? Valla orası bi karışmış, 570 ve 571 etap sonuçları. Ben de çok anlamadımBenim kafalar yürümüş
aynen o kafamı karıştırdı. Sonra derecelerde bizim kızları göremeyince dank ettiDüzeltmeyi mi gördün? Valla orası bi karışmış, 570 ve 571 etap sonuçları. Ben de çok anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?