Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sen şimdi kaçla başlamış oldun. Ben iki haftadır 65 lerdeyim haliyle 65 'le başladım diyirum. Hedef eğer sağlıklı beslenirsem 75
kuzum 61.5 le basladim gebelige suan 60.7 yim kuzum 70 olursun insallah az kilo alalim insallah gabi doktorda ayakkabi kiyafetlerle 63 ciktim tok karnina

Bu ara nerdeyse hiç yapamamaya başladım terapi de zorluyor cuma sahurda 4 tane tost yedim şaka gibiydi. Bu sahurda sadece parmak kadar peynir çeyrek simit 1 tane domates yedim gece uyanamadik acele ile bunları yedim. Iftarda protein alabilmek için kıyma kavurma ile beğendi yaptım pasta tabağı kadar yedim avcum kadar pide dilimleyip 1 kase yoğurt döküp üstüne karniyarik kiymasi ile hazirladim. Bu aksama da biftek yemeye calisacagim yarın ki menu mantar sonraki et sote ama acligimi kontrol edemiyorum

Sağol kuzum.Eşimin dayısı yoğun bakımdaydı. Dün vücut iflas etmiş bugün de fişi çekicekler, eşim türkiyeye gidemiyo yasal prosedürlere takıldık onun için uğraşıyo falan
hımmm sıkıntılı bir durum. Allah yardımcınız olsun canım.

500 u gecemedim daha
Insulin 50.30 sonuç çok yüksek ama açlık şekerim 97
insülin çok yüksekmiş. karbonsuz beslenmeyle yoluna girer canım. senin HOMA 12 falan o zaman
Öpeyim belki iyi gelir
Ben hep dolu dolu görüyorum. Tokken hurma hiç gitmiyor zaten ama açken gdiyor. Ama aşırı kalorili zaten yerken dikkat etmek lazım. Bana 50 kilo dedin bak bi hoşuma gitti dümdük 50 değilim ya henüz
demekki olcan. 50 de gözüm yok 60 olayım yeter. olmadı 57 falan. şükrederim vallahi gerçi bu halime bile şükrediyorum. ne obezler var. çok şükür bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…