Evdeyim la nerde olacağumMiu nerdesin
Çok seviyorum seni ben valla bakGelmez mi hiç
kuzum 61.5 le basladim gebelige suan 60.7 yim kuzum 70 olursun insallah az kilo alalim insallah gabi doktorda ayakkabi kiyafetlerle 63 ciktim tok karninaCanım sen şimdi kaçla başlamış oldun. Ben iki haftadır 65 lerdeyim haliyle 65 'le başladım diyirum. Hedef eğer sağlıklı beslenirsem 75
Kahvaltımı yaptım. Biraz ev işleri biraz spor. Ve ders çalışmam lazım. Salı sınavım var. Miu nerdesin demeyin emi çarşambaya kadar. Ders çalışcam
Ay daha yeni anladım bunuMiu nerdesin
Tam sen onu yazarken ben ancak ayıktımŞu mesaja istinaden yazmıştım
Harikasın büşraakuzum 61.5 le basladim gebelige suan 60.7 yim kuzum 70 olursun insallah az kilo alalim insallah gabi doktorda ayakkabi kiyafetlerle 63 ciktim tok karnina
istee miu farki kizlar kaptaniceninize ozenjn biraz
Olsun gitsin de az az gitsin. Genelde son 2 gün birden iniyor banuBenim kilom 68.3 bugün çok az gidiyor @MiuLego
Bu ara nerdeyse hiç yapamamaya başladım terapi de zorluyor cuma sahurda 4 tane tost yedim şaka gibiydi. Bu sahurda sadece parmak kadar peynir çeyrek simit 1 tane domates yedim gece uyanamadik acele ile bunları yedim. Iftarda protein alabilmek için kıyma kavurma ile beğendi yaptım pasta tabağı kadar yedim avcum kadar pide dilimleyip 1 kase yoğurt döküp üstüne karniyarik kiymasi ile hazirladim. Bu aksama da biftek yemeye calisacagim yarın ki menu mantar sonraki et sote ama acligimi kontrol edemiyorumçakılım menülerini çok incelemedim ama sahuru karbonsuz bitir eğer ekmek reçel vs varsa. yumurta, peynir, zeytin, bol yeşillik, varsa biraz ceviz veya çiğ kuruyemiş. çok tatlı istersen 2 kuru kayısı. ben yaklaşık 1 lt ye yakında su içiyordum. çok rahat oluyor o zaman. ne açlık ne susuzluk olmuyor. sen de insülin direnci var mutlaka zorlar ama böyle beslenme yine de yardımcı olur sana. akşam iftardan sonra da 1,5 lt falan su içiyordum. susuzluk vücutta bitkinlik yapıyor.
Sende bitanesin kuzumHarikasın büşraa
Seni yerim
Ben de seni çok seviyom bal böcüğümÇok seviyorum seni ben valla bak
malim masallah canim 7 leri gormusun darisi 6 lara insallahBen de seni çok seviyom bal böcüğüm
hımmm sıkıntılı bir durum. Allah yardımcınız olsun canım.Sağol kuzum.Eşimin dayısı yoğun bakımdaydı. Dün vücut iflas etmiş bugün de fişi çekicekler, eşim türkiyeye gidemiyo yasal prosedürlere takıldık onun için uğraşıyo falan
500 u gecemedim daha
insülin çok yüksekmiş. karbonsuz beslenmeyle yoluna girer canım. senin HOMA 12 falan o zamanInsulin 50.30 sonuç çok yüksek ama açlık şekerim 97
Öpeyim belki iyi gelir
demekki olcan. 50 de gözüm yok 60 olayım yeter. olmadı 57 falan. şükrederim vallahiBen hep dolu dolu görüyorum. Tokken hurma hiç gitmiyor zaten ama açken gdiyor. Ama aşırı kalorili zaten yerken dikkat etmek lazım. Bana 50 kilo dedin bak bi hoşuma gitti dümdük 50 değilim ya henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?