Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim menü daha güzel ki
1-2 cm cik be ama olsun
kalça 97
göğüs aynı
bel de 63
Geri kalanlar aynı
Belki bacağım accık kalın olabilir ama olsundu

Sen her halinle aşırı güzelsin kalbimin dünya kraliçesi

Bugün oructa çok zorlaniyorum saat daha 12 ve ben şimdiden bitik gibiyim. Beynimden geçenleri anlatmakla bitiremem
çakılım menülerini çok incelemedim ama sahuru karbonsuz bitir eğer ekmek reçel vs varsa. yumurta, peynir, zeytin, bol yeşillik, varsa biraz ceviz veya çiğ kuruyemiş. çok tatlı istersen 2 kuru kayısı. ben yaklaşık 1 lt ye yakında su içiyordum. çok rahat oluyor o zaman. ne açlık ne susuzluk olmuyor. sen de insülin direnci var mutlaka zorlar ama böyle beslenme yine de yardımcı olur sana. akşam iftardan sonra da 1,5 lt falan su içiyordum. susuzluk vücutta bitkinlik yapıyor.

Yaw aynı hurmadan mı bajaediyoruz acaba?
Küçücük şey zaten, ısırılmıyor bile lüp lüp ağzına atıyorsun...
Serçe parmağım kadar şeyler zaten

Sen öğünleri baya dolu yediğin için hurmaya yer kalmıyordur. Ben de 5 tane yerim mesela bir kerede
her zaman çok yemiyorum ki öğünleri. açken yesem de hurma bana çok tatlı geliyor. ayrıca sen 50 kilosun ben 80 kiloyum miu

Süt+hurma=kesin wc
bak o doğru. ona sözüm yok kombucha çayı da wc ye çok iyi geliyor. hergün 1 çay bardağı içiyorum son günlerde. tıkır tıkır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…