kimin canım? Allah rahmet eylesinVefat haberi aldık dün ondan biraz kötüyüm canım
Yok canım sadece siskoyum konunun başını kacirmisimCanım ben emzirdiği için laktik asit oluşuyor
Birde vücuttan yağ attığım için sütü etkileyebilir bu yüzden ağır spor yapmıyorum Leslie ağır değil ama yürüyüş gibi onunyapmakta sakınca olduğunu düşünmüyorum ben 140 kg biri de yapabilir bence sen emziriyor Musun eğer emizriyor işen ağır spor yapma
su konusunda sıkıntım YÖK canım en az 3 lt oluyor 3.5 -4 lt arası içiyorum her gün ek gıda YÖK bizde ya o yüzden biraz tedirginim hayırlısı bakalım
Sağol kuzum.Eşimin dayısı yoğun bakımdaydı. Dün vücut iflas etmiş bugün de fişi çekicekler, eşim türkiyeye gidemiyo yasal prosedürlere takıldık onun için uğraşıyo falankimin canım? Allah rahmet eylesin
If yöntemini uyguluyorum o biraz düzenledi ama sürekli beynimde mücadelem var yemek konusunda hersey uyarıcı gibi . Ben et ürünlerini sevmedigim için çok zorlaniyorum zorla yemeye çalışıyorumAnlıyorum canım ama en güzel çözümü de biliyoruz diyet bunu en güzel yapan da kartayay diyeti tarçın tüketiyor Musun tarçın çok etkili
Birde Karatay 2 öğün yap bence aralarda yoğurtlu tarçın ye bence çok faydası olur
Yok kız nerden çıkardın, seninle yüz yüze konuşuruz bu konuyu
6000 ip nasilbirseydir bu nasıl birşeydir ben karın kaslarını unutsam iyi olacak daha 500 u gece
Dünkü menü (yoğun ısrar üzerine)
Uyanınca 1 soda-limon, maydonoz
Sabah 14:00
1 haşlanmış yumurta
Bol zeytin peynir
Domtis salatalık
4 köz yeşil biber
Marul, roka
1 kupa mest çayı
Akşam 18:00
Kabak sote, sarımsaklı yoğurt
Gece uyumadan: 1 kupa hibisküs, yarım saat sonra 1 tane cıs
@hepfit menü kraliçesi
@igdedalimortilerin en çikini
Spor:
Cuma: yok
Cumartesi:
6000 ip: 1200 point
25 dk zumba: 87.5 puan
TOPLAM: 1307.5 pointnehirnil111 spor kaptanım
Kabak spagettiiiiiiSınavdan geldim
hunharca kahvaltı yaptım
Sonra arkadaşa kahveye gittim koca kupa sütlü kahve ve fındık yedim ictimm
Şuan hiç aç değilim ama 4 gibi kabak spagetti yapicam kendime :)
Çok kötü bişey çakıl. Ölüyordum galiba6000 ip nasilbirseydir bu nasıl birşeydir ben karın kaslarını unutsam iyi olacak daha 500 u gece
Kabak spagettiiiiii
6 ya kadar acıkırsın kiHiç aç değilim ama saldirmamak için yiyeceğim canım
Insulin 50.30 sonuç çok yüksek ama açlık şekerim 97insülin değerin mi 50yanındaki 30 ne canım ? çok yüksek değerler yaa Allah şifa versin
Dayak yemiş gibiyim
Ben hep dolu dolu görüyorum. Tokken hurma hiç gitmiyor zaten ama açken gdiyor. Ama aşırı kalorili zaten yerken dikkat etmek lazım. Bana 50 kilo dedin bak bi hoşuma gitti dümdük 50 değilim ya henüzher zaman çok yemiyorum ki öğünleri. açken yesem de hurma bana çok tatlı geliyor. ayrıca sen 50 kilosun ben 80 kiloyum miu
bak o doğru. ona sözüm yokkombucha çayı da wc ye çok iyi geliyor. hergün 1 çay bardağı içiyorum son günlerde. tıkır tıkır valla
6 ya kadar acıkırsın ki
Ahaaa benim de çamaşır atmam lazım aklıma iyi getirdin3 makina çamaşır ütülenecek
2_3 çeşit yemek yapılacak
Peynir li açma yapılacak
Bir makina çamaşır yıkanacak
Bitmiyordu islerrr
Aynen ama zeytinyağı olacakEvet acikirm
Az yağda kavurdun dimi kabakları ,
Gelmez mi hiçÖpeyim belki iyi gelir
Ben hep dolu dolu görüyorum. Tokken hurma hiç gitmiyor zaten ama açken gdiyor. Ama aşırı kalorili zaten yerken dikkat etmek lazım. Bana 50 kilo dedin bak bi hoşuma gitti dümdük 50 değilim ya henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?