Yok canım,değiştirebilirsin,protein olsun yeter,ama tavuk ağırlıklı olursa çok daha fazla atılıyor.iftar menülerinin aynısını öğlen de mi yiyeyim bir de hep aynı şeyleri yemicez herhalde di mi,yani mesela tavuk yerine köfte,et,balık koyabilicekm miyiz,yoksa 1 hafa boyunca aynı yemekleri mi yicez?
Harikasınnnnnn,bu hafta ilk 3 gözüküyorrrrrsevgili paşanız 2 kilo verdi 83 geliyorum yaşasın yavruma az kaldı kavuşmaaekleyin ulen beni hemencik bu arada çizelgemi düzeltebilirimiyiz kızlar nolur motive oluyorumda
en son tartıldığım kilom 86.1 idigeçen haftadan 600 gr. fazla aklımı kaçırıciimm yarın sabahta böyle fazla çıkarsam ben pirince devam edicem.sıkıldım artık,şu 7 leri görmek istiyorum
afiyet olsun canım ve tebrikler,iradene bayılıyorum
ben actifryda tamamen yağsız pişiriyorum tavukları,tavuk zaten kendisi çok yağ salıyor ya ondan.Hatta elma dilim patates te atıyorum içine,biraz biberiye,biraz tuz,tavuğun saldığı yağ ile kızarıyor hepsi.Yani tabi bu patatesi kendim için yapmıyorum,1-2 tane tadına bakıyorum
oyle yapicam canim vucudum karatay a tepki olarak kendini savunmaya gecti, sasirtmaca yapmaliyim..Ben yaparm ikimzn bildirimini masallah sanaa:)
Canim cayi dene sen bence acil durumlarda iyi olur yada sende degstrsenmiki napsan?
bu arada yedikelrimi yazayım hemecik
1- 2 kepçe yok mercimek çorbası
2- tahta kaşıkla 2 kaşık kabak yemegi suları süzülmüş
3- 4 kaşık yogurtlu makarna
4-bol yeşil salata
5-3 dilim kavun
6-bir küçük kase sütlaç sütü çok pirinci bir atlı kaşgı yok kendime yapmıştım şekeride az
7-2 top yok dondurma
8 -1 litre su
9- veee soda
bugün kaçamak yaptım biliyorum ama aylar sonra deydi yav kilo vermemei kutladımsefanm olsun ilk defa doydugumu anladım biliyorum biraz abarttım ama ne yapayım kardeşim eşim vardı şimdi yedikelrimi yazmayım sizlerdenmi saklayım degilmi herkeze iyi akşamlaar kızlar ne var ne yok
***7. TAKIM 267. ETAP***
SAPHIRA ( 85.5 )
nev81 (85.3 / 1.1/84.2/% 1.29)
ananee (78.1/76.9/%1.56)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 /2/83/%2.4)
shopaholic (79.9 )
maviyeşil ( yeni üye.hedef kilo:
gerbera()
7. TAKIM ORTALAMASI: %
maviyeşil bildirimini yapabilirse ekleriz listeye,bildiremezse haftaya eleriz
Yok canım,değiştirebilirsin,protein olsun yeter,ama tavuk ağırlıklı olursa çok daha fazla atılıyor.
Harikasınnnnnn,bu hafta ilk 3 gözüküyorrrrr
işşallah ilk birinci biz oluruz bebemYok canım,değiştirebilirsin,protein olsun yeter,ama tavuk ağırlıklı olursa çok daha fazla atılıyor.
Harikasınnnnnn,bu hafta ilk 3 gözüküyorrrrr
benim de hosuma gitti actifry ama baktim baya pahali biseymis, kendi kendine karistiriyor pisiriyor cok mantikli aslinda :)
canim ya ikimiz wc ye cikamayanlar olarak zayiflayamiyoruzbu duum hic hosuma gitmiyor,
bu hafta biraz degsklk yapicam, ceviz yerine ekmege donucem bakalim belki fark eder..
bi de simdi yuruyuse cikiyorum, okulda yuruycem biraz, belki iftardan once bildirimime faydasi olur..
ama ben bu hafta ici 61.1 i bile gormustum ya haksizlik..
oyle yapicam canim vucudum karatay a tepki olarak kendini savunmaya gecti, sasirtmaca yapmaliyim..
hem yiyip hem utanan bi ben degilim sankiiama sen 2 kg vermissin helal olsun canim ye tabi.
canim, (gecen haftaki kilo / bu haftaki kilo / fark / yuzde)
bu sirayla yazicas sanirim.
bi de mesela ananeecim senin yuzden 1.54 cikiyor
pasaminki de 2.35 oluyor ikinci sayiyi yuvarlamiyoruz.
yaa ama amabakalim ins aksama Allah kerim...ins iyi bi bildirim yapabilirim ben de..
navıza göre şerbet vericem bbem bir sahur olsunPaşam sen gene acikirsan hafif ye biseyler yarinki iftara acisi cikar yoksa
Nev ben sut icmesem olur sanrm dimi yoksa yarari varsa icerm artk
benim de hosuma gitti actifry ama baktim baya pahali biseymis, kendi kendine karistiriyor pisiriyor cok mantikli aslinda :)
canim ya ikimiz wc ye cikamayanlar olarak zayiflayamiyoruzbu duum hic hosuma gitmiyor,
bu hafta biraz degsklk yapicam, ceviz yerine ekmege donucem bakalim belki fark eder..
bi de simdi yuruyuse cikiyorum, okulda yuruycem biraz, belki iftardan once bildirimime faydasi olur..
ama ben bu hafta ici 61.1 i bile gormustum ya haksizlik..
oyle yapicam canim vucudum karatay a tepki olarak kendini savunmaya gecti, sasirtmaca yapmaliyim..
hem yiyip hem utanan bi ben degilim sankiiama sen 2 kg vermissin helal olsun canim ye tabi.
canim, (gecen haftaki kilo / bu haftaki kilo / fark / yuzde)
bu sirayla yazicas sanirim.
bi de mesela ananeecim senin yuzden 1.54 cikiyor
pasaminki de 2.35 oluyor ikinci sayiyi yuvarlamiyoruz.
yaa ama amabakalim ins aksama Allah kerim...ins iyi bi bildirim yapabilirim ben de..
Ya gecen haftada oyle oldu biseyi ben yanlismi bölüyorum telefonun hesap makinesi bozuk olamaz heralde yuvarlamadm yani been:) smdi ben 76.9u su anki kilomu 120ye bölmuyomuyum?
shopa aynı dert bende de var.sureklı pacamda..tuvalete gıreyım kıyametler kopuyor evde:))
Tesekkurker bi cok seyi aciga kavusturdun:)gecen haftaki kilona boluyosun canim.
1.2 / 78.1 * 100 = 1.536 ~ 1.54 % boyle canim.
canlarıııımm ben geldimm...gündüzden netim kesikti...iftarada bir davete katışldıkkk ancak geldim eve....
inşaallah cnm..azmine hayranım senin....Teşekkür ederim canım benim,haftaya diyet yöntemim değişecek,yine bir gidiş bekliyorum,inşallah
Bildirim yapıcam.Az sonra
selam kızlr aslında ben yarın verecektım kılo bılgımı ama madem topluosunuz sımdıden
baslangıç kılom:66,5
su an kı kılom: 64,6
yuppiiiiiiiiiiiiiii dıorum tam 2 kılo gıtmışşşşşşşşşşşşş
Çok mutluyum,1.1 kg gitmişşşş
selam kızlr aslında ben yarın verecektım kılo bılgımı ama madem topluosunuz sımdıden
baslangıç kılom:66,5
su an kı kılom: 64,6
yuppiiiiiiiiiiiiiii dıorum tam 2 kılo gıtmışşşşşşşşşşşşş
Saphira istersen nevin programini dene bi 5583.sayfada bakablirsin ben memnunum sindirimimde sikintisiz karnimda tok:) senin programda iyi ama sabah protein almakta yapiyo olablir ben anlamiyorum zaten bu kabizligi
gerbera belki odem toplamisindir sikma canini diyetne devam et:)
Maviyesil gecmis olsun canim oglun hala emzrmemenin mi sikintisini yasiyor baska biseyimi var?
bılmıorum yarın eeg var onu yaptırcammmm.
ha bu arada kızlar keendımı dondurma ıle odullendırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?