Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iftar menülerinin aynısını öğlen de mi yiyeyim bir de hep aynı şeyleri yemicez herhalde di mi,yani mesela tavuk yerine köfte,et,balık koyabilicekm miyiz,yoksa 1 hafa boyunca aynı yemekleri mi yicez?
Yok canım,değiştirebilirsin,protein olsun yeter,ama tavuk ağırlıklı olursa çok daha fazla atılıyor.

sevgili paşanız 2 kilo verdi 83 geliyorum yaşasın yavruma az kaldı kavuşmaaekleyin ulen beni hemencik bu arada çizelgemi düzeltebilirimiyiz kızlar nolur motive oluyorumda
Harikasınnnnnn,bu hafta ilk 3 gözüküyorrrrr

benim de hosuma gitti actifry ama baktim baya pahali biseymis, kendi kendine karistiriyor pisiriyor cok mantikli aslinda :)
canim ya ikimiz wc ye cikamayanlar olarak zayiflayamiyoruz bu duum hic hosuma gitmiyor,
bu hafta biraz degsklk yapicam, ceviz yerine ekmege donucem bakalim belki fark eder..
bi de simdi yuruyuse cikiyorum, okulda yuruycem biraz, belki iftardan once bildirimime faydasi olur..
ama ben bu hafta ici 61.1 i bile gormustum ya haksizlik..

Ben yaparm ikimzn bildirimini masallah sanaa:)
Canim cayi dene sen bence acil durumlarda iyi olur yada sende degstrsenmiki napsan?
oyle yapicam canim vucudum karatay a tepki olarak kendini savunmaya gecti, sasirtmaca yapmaliyim..

hem yiyip hem utanan bi ben degilim sankii ama sen 2 kg vermissin helal olsun canim ye tabi.

canim, (gecen haftaki kilo / bu haftaki kilo / fark / yuzde)
bu sirayla yazicas sanirim.
bi de mesela ananeecim senin yuzden 1.54 cikiyor
pasaminki de 2.35 oluyor ikinci sayiyi yuvarlamiyoruz.

Yok canım,değiştirebilirsin,protein olsun yeter,ama tavuk ağırlıklı olursa çok daha fazla atılıyor.

yaa ama ama bakalim ins aksama Allah kerim...ins iyi bi bildirim yapabilirim ben de..

Paşam sen gene acikirsan hafif ye biseyler yarinki iftara acisi cikar yoksa

Nev ben sut icmesem olur sanrm dimi yoksa yarari varsa icerm artk

işşallah ilk birinci biz oluruz bebem
allah iyiligini versin hemi ne gzüel oturuyorum burda namaz duruyor kanal d de dizi başladı onu seyrediyorum bitsin kılıcem kardeşim burda misafir bugün balkonda eşimle çay içiyorlar bende silerei taci zediyorum nasıl ama

Paşam sen gene acikirsan hafif ye biseyler yarinki iftara acisi cikar yoksa

Nev ben sut icmesem olur sanrm dimi yoksa yarari varsa icerm artk
navıza göre şerbet vericem bbem bir sahur olsun

Son düzenleme:

Ya gecen haftada oyle oldu biseyi ben yanlismi bölüyorum telefonun hesap makinesi bozuk olamaz heralde yuvarlamadm yani been:) smdi ben 76.9u su anki kilomu 120ye bölmuyomuyum?

Ya gecen haftada oyle oldu biseyi ben yanlismi bölüyorum telefonun hesap makinesi bozuk olamaz heralde yuvarlamadm yani been:) smdi ben 76.9u su anki kilomu 120ye bölmuyomuyum?

gecen haftaki kilona boluyosun canim.
1.2 / 78.1 * 100 = 1.536 ~ 1.54 % boyle canim.

Son düzenleme:
selam kızlr aslında ben yarın verecektım kılo bılgımı ama madem topluosunuz sımdıden

baslangıç kılom:66,5
su an kı kılom: 64,6

yuppiiiiiiiiiiiiiii dıorum tam 2 kılo gıtmışşşşşşşşşşşşş

Tebrik ederim canim:) onu bide tabloya koyarsan super olcak:) ama dikkat et ramazandan sonra bayramda heleki alma geri

bılmıorum yarın eeg var onu yaptırcammmm.
ha bu arada kızlar keendımı dondurma ıle odullendırdım

SAPHİRACIM cnm arkadasının diyeti hoşuma gitti..karatayla benzerlikleri var haklısınn...hoşuma giden detaylar ekmek oluşuuu..ve dondurmayla ekmeğin yer değişimi:))))ekmeği çok seviyoruuuummm ama bu huyumu hiç sevmiyoyuuuummm

bılmıorum yarın eeg var onu yaptırcammmm.
ha bu arada kızlar keendımı dondurma ıle odullendırdım

Insallah cikmaz biseyi canim iyi yapmissin surekli kesemeyzki kendmizi

dukanin kitabnda bisey geldi aklima bu abur cuburlari odul olarak yemeye alistgmz icin bize hep daha cekici geliyomus suc annelerde hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…