ara: 1 fincan limonlu,melisalı 5'i 1 yerde çayıaç karnına: 1 tepeleme keten tohumu+500 ml ılık su
kahvaltı:
1 çay bardağı pirinçten lapa
yoğurt
bu kez hiç tuz koymadım.bugün tamamen tuzsuz yemeye çalışıcam
2 fincan şekersiz (tatlandırıcılı) çay
ara:1 fincan limonlu ve melisalı 5'i 1 yerde çayı
2 ad. çiğ badem
öğlen:
1 domates,1 salatalık,bir küçük t.soğan karıştırdım,limon sıktım,salata olarak yedim
akşam:
tavuklu bezelye yemeği pişirmiştim,ondan 1 kaşıkkoydum lapamın üzerine,pilav üstü yemek niyetine
sonra kuzumla dışarı çıktık.sitenin bütün çocukları aşağıdaydı,aman pek bir curcunaydı
eve geldik duşumuzu aldık.
ve 1 fincan daha 5'i 1 yerde çayı içtim.Böylece bugün 3 fincanı tamamladım.
şimdide balkonda sodamı içiyorum
en son tartıldığım kilom 86.1 idi
rica ederim tatlımsagol canım zahmet etmişsin ben karataydan ayrıldım canım yapamıcam biliyorsun bende kan pırtılaşaması var arkadaşımdada çıktı oda dedi dukanı bıraktım bizde zeytim yumurta yasak kakrlı yenicek:18::18::18:kızlara dedim k.i.b dedim hellalestik çıktım karatay topiginden sen dedi ne yapıyorsun dedi canınamı susadın dedi bırak çabuk dedi malesef bıraktım bende ama iyi haber kilo vermişim
ben bu diyeti yapsam varya doyarım hemde kilo alırım :18::18:benimde 1600 kalorilik diyetim var doktorum yeniledydi onu yapıcam malesef saprinam
zaten çok doyurucu bir diyetmiş.sen karatayla da kilo alırım diyordun ama vermişsin bak
canım yarın 12 ye kadar bildirimini yaparsan listeye ekleyeceğim seni de,bildirim yapabilecek misin?tugraba da kocaman geçmiş olsun canımyarınnnn cok ışım var az ugrayabılırım habrrınız olsun kızlar tugrabın randevusu var
nevin programı da cazip geliyor aslında,bir de nevim bu işi biliyor hayatım,diyetisyen gibiSaphira istersen nevin programini dene bi 5583.sayfada bakablirsin ben memnunum sindirimimde sikintisiz karnimda tok:) senin programda iyi ama sabah protein almakta yapiyo olablir ben anlamiyorum zaten bu kabizligi
gerbera belki odem toplamisindir sikma canini diyetne devam et:)
Maviyesil gecmis olsun canim oglun hala emzrmemenin mi sikintisini yasiyor baska biseyimi var?
maşallah canım ne güzelBende iyi verdim he:)
ben de vermek istiyorum :95:
oohh süpermiş menü canım çektiiftara neler yaptım bakalım bende menü saglam yogurtlu makarna salatası mercimek çorbası süzmesi sonracıma kabak yemegi salata kavun sütlaç varben bol salata kabak çorba yemeyi düşünüyorum birde yersem 3 kaşık makarna yemeyi planlıyourm bir iftar etsekte su içsem bugün çok susandımda
afiyet olsun canım ve tebrikler,iradene bayılıyorumDun iftarda yine cok guzel yemek yapan bi ablanin evine davetliydik
neler yedim
1 hurma
1/2 kase mercimek corbasi
2 parca tavuk (tefal actifry da pisirmis az yagda dondure dondure oluyor)
1 kasik hunkar begendinin et kismi
2-3 kasik yogurtlu kabak havuc salatasi
3 dolu kasik salata
2 kasik da tel sehriyeli bulgur pilavi
neler yemedim
borek, zeytinyagli fasulye (masada uzaktaydi usendim ve doymustum),baklava, karpuz
sonra eve gittik, bugun bize gelcek misafirler icin ikram hazirladik, gece 1.30 a kadar...
o arada muhallebinin tadina baktim birazcik.
ben actifryda tamamen yağsız pişiriyorum tavukları,tavuk zaten kendisi çok yağ salıyor ya ondan.Hatta elma dilim patates te atıyorum içine,biraz biberiye,biraz tuz,tavuğun saldığı yağ ile kızarıyor hepsi.Yani tabi bu patatesi kendim için yapmıyorum,1-2 tane tadına bakıyorum