Yarisini bitirdin yolun :) valla burda boyle rakamlari gorunce anladm ben imkansiz olmadgni hic umudum yoktu benim
ay bende diyorum bu listede bir eksik var,pardon talımaşk olsun saphıram
yavrum benim yürü be kim tutar seniana 1.1 gitmiş he bende diyeyimmi kaç gittigini alta bak yazıyorum kaç kilo gittigini
sevgili paşanız 2 kilo verdi 83 geliyorum yaşasın yavruma az kaldı kavuşmaaekleyin ulen beni hemencik bu arada çizelgemi düzeltebilirimiyiz kızlar nolur motive oluyorumda
gerbişim bakayım şimdi hangi hafta ayrılmıştın***7. TAKIM 267. ETAP***
SAPHIRA ( 85.5 )
nev81 (85.3 / 1.1/84.2/% 1.29)
ananee (78.1/76.9/%1.56)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 /2/83/%2.4)
shopaholic (79.9 )
maviyeşil ( yeni üye.hedef kilo:
gerbera()
7. TAKIM ORTALAMASI: %
maviyeşil bildirimini yapabilirse ekleriz listeye,bildiremezse haftaya eleriz
hoşgeldin tatlımcanlarıııımm ben geldimm...gündüzden netim kesikti...iftarada bir davete katışldıkkk ancak geldim eve....
yapma ya tüh!aslında senin kızın yaş grubundan 2-3 çocuk daha bulabilsen,kreşte hemen oyun grubu oluştururlarSAPHİRA cım cnm biz ilçede kalıyoruz o yüzden oyun grubu yok buralarda...ayyy ne hoş olurdu olsaydı keşkee...
muhteşemsiniz kızlar bu ne yaauuv 2 kg 2kg gidiyor maşallah maşallah maşallahselam kızlr aslında ben yarın verecektım kılo bılgımı ama madem topluosunuz sımdıden
baslangıç kılom:66,5
su an kı kılom: 64,6
yuppiiiiiiiiiiiiiii dıorum tam 2 kılo gıtmışşşşşşşşşşşşş
SAPHİRACIM cnm arkadasının diyeti hoşuma gitti..karatayla benzerlikleri var haklısınn...hoşuma giden detaylar ekmek oluşuuu..ve dondurmayla ekmeğin yer değişimi:))))ekmeği çok seviyoruuuummm ama bu huyumu hiç sevmiyoyuuuummm
Bende de gıdım gitti tatlım ne yazık kial benden de o kadar sinir geldi artık iyice.Bu kadar ay uğraş,zar zor ver kiloları,ondan sonra bu kadar kolay ve hızlı geri gelmeleri beni sinir ediyor!bir de bak bugün 3. gün pirinç yapıyorum,gıdım gıdım gidiyor,yarına artı bile çıkabilirim ya
Fena bi diyet değilmiş aslenda ama ben yaparsam bunula kilo alırım herhaldeBir süre önce diyetisyene giden bir arkadaşımın diyet listesi.Kendisinde insülin direnci çıktı,ona göre vermiş listesini dr. 1600 kalorilik bir diyet.karataya benziyor,sadece ekmek var içinde.1 Hafta kadar denesem mi diyorum.sindirimime iyi gelir belki,arkadaşın sindirimine çok iyi gelmiş.5 haftada 5 kg vermiş
NOTLAR :*ÖĞÜNLER ARASI EN AZ 2SAAT EN FAZLA 3SAAT OLACAK EKSİK VEYA FAZLA OLMAYACAK.
*GÜNE 2BARDAK SU İLE BAŞLANACAK.
*KAHVALTIDA SAAT SINIRLAMASI YOK KAÇTA BAŞLANIRSA 2-3 SAAT EKLENEREK DİĞER ÖĞÜNLER YENECEK AKŞAM YEMEĞİNİ 7,5 TA YİYECEK ŞEKİLDE 2-3SAAT ARAYLA YEMEKLERİ YİYİN.
*EKMEKLER ÇAVDAR BUĞDAY VEYA KEPEK OLACAK.
*DONDURMA YENECEKSE LİGHT OLACAK BOLULU HASAN USTAYA MÜRACAT :) 4TOP 1DİLİMEKMEK YERİNE GEÇİYOR AKŞAM 1DİLİM EKMEK YİYİP 2.DİLİM YERİNE 4TOP DONDURMA YENEBİLİR.
*KAYISI 3ADET 1PORSİYON
*KİRAZ 12 ADET
*KARPUZ 4 DİLİM
*KAVUN 3DİLİM
*ÇİLEK 6ADET
*KURU İNCİR 1ADET
*KURU KAYISI 4ADET
*HURMA 5ADET
*YEŞİL ERİK 10ADET
*KİVİ 1ADET
SABAH KAHVALTISI
1YUMURTA -1DİLİM PEYNİR-3CEVİZ YEŞİLLİK SALATALIK DOMATES SINIRSIZ ÇAY SINIRSIZ,2İNCE DİLİM EKMEK.(YUMURTADAN SIKILIRSANIZ YUMURTA YERİNE 1DİLİM DAHA İLAVE PEYNİR YADA 6DİLİM SUCUK ,3DİLİM SALAM 1SOSİS YİYEBİLİRSİNİZ.
ARA
1DİLİM EKMEK,1BARDAK AYRAN YADA YARIM BARDAK SÜT 2KAŞIK MÜSLİ YADA YARIM BARDAK SÜT YARIM PAKET LİGHT BİSKÜVİ
ÖĞLEN
2DİLİM EKMEK
2YUMURTA KADAR ET (KÖFTE BALIK TAVUK YADA 1KUTU TON BALIK)ET YENMEYECEKSE 8KAŞIK KURUBAKLAGİL
7KAŞIK SUSUZ SEBZE YEMEĞİ(YOKSA 1TATLI KAŞIĞI YAĞLI SALATA)
2KAŞIK YOĞURT
ARA
2DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
1BARDAK ARAN
AKŞAM
ÖĞLENİN AYNISI
GECE 21:30 GİBİ 2PORSİYON MEYVEE
3CEVİZ
1BARDAK SÜT
BU DİYETİ 15 GÜN UYGULADIM 15GÜNDEN SONRA EN SONKİ ARA ÖĞÜNDEKİ 2DİLİM EKMEK 1DİLİME DÜŞTÜ
Maşallah ya pirinç lapasıylamı gitti bende mümkün değil galibaÇok mutluyum,1.1 kg gitmişşşş
sevgili paşanız 2 kilo verdi 83 geliyorum yaşasın yavruma az kaldı kavuşmaaekleyin ulen beni hemencik bu arada çizelgemi düzeltebilirimiyiz kızlar nolur motive oluyorumda
çok düştü fiyatı,internet fırsatlarında 289 tl fiyatı,ben baya pahalıya almıştım ama o zaman öyleydi fiyatı.Kalorileri baya düşürüyor canım,diyet yapan kişilr için birebir bence.tr gelince edinebilirsen eidn bir tanebenim de hosuma gitti actifry ama baktim baya pahali biseymis, kendi kendine karistiriyor pisiriyor cok mantikli aslinda :)
canim ya ikimiz wc ye cikamayanlar olarak zayiflayamiyoruzbu duum hic hosuma gitmiyor,
bu hafta biraz degsklk yapicam, ceviz yerine ekmege donucem bakalim belki fark eder..
bi de simdi yuruyuse cikiyorum, okulda yuruycem biraz, belki iftardan once bildirimime faydasi olur..
ama ben bu hafta ici 61.1 i bile gormustum ya haksizlik..
Inanc emek sabir isi pasam dogru diyosun bak nerden nereye geldin:) darisi hepmize
yagmur cok guzel yapmissin valla bende bugun yurudm parmagm su toplamsti aciyodu zaten corabi bi cikardm kan olmus hep
saphira sen yontem degstrnce bak gtcek onlar merak etme kilo degldir o wcden dolayidir maviyesilinde hedef kilosu 57ydi sanirim yazmisti
Evet canım,pirinç lapası ile gitti,bence denemelisin,hem de muhteşem bir tokluk hissi veriyorMaşallah ya pirinç lapasıylamı gitti bende mümkün değil galiba
bizimde elektriklerimiz yoktu gün boyu mesaj sayımda eksik olursa şimiden ilgililere duyrulur.Sinir olduk yaa iftara yemek bile yapamadık dışardan söyledik bu sıcakta elektrik olmaması fecaat bişeycanlarıııımm ben geldimm...gündüzden netim kesikti...iftarada bir davete katışldıkkk ancak geldim eve....
Maşallah 7. takım uçuyor eski kıvamına geldiselam kızlr aslında ben yarın verecektım kılo bılgımı ama madem topluosunuz sımdıden
baslangıç kılom:66,5
su an kı kılom: 64,6
yuppiiiiiiiiiiiiiii dıorum tam 2 kılo gıtmışşşşşşşşşşşşş
***7. TAKIM 267. ETAP***
SAPHIRA ( 85.5 )
nev81 (85.3 /84.2/1.1/% 1.29)
ananee (78.1/76.9/1.2/%1.53)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 /83/2/%2.35)
shopaholic (79.9 )
maviyeşil (66.5/64.6/1.9/%2.85 yeni üye.hedef kilo:
gerbera1987 (90.3 / / / 264. etapta ayrılan üyenin kilosu,ayrıldığı etap dahil 4'e bölündü
mavcim hedefini yazmış mıydın,gözümden kaçmış olabilir,onu da ekleyelim
maşallah kızlar sizlerle gurur duyuyorumkendimi de bir o kadar dövesim var
Evet canım,pirinç lapası ile gitti,bence denemelisin,hem de muhteşem bir tokluk hissi veriyor
çok düştü fiyatı,internet fırsatlarında 289 tl fiyatı,ben baya pahalıya almıştım ama o zaman öyleydi fiyatı.Kalorileri baya düşürüyor canım,diyet yapan kişilr için birebir bence.tr gelince edinebilirsen eidn bir tane
sorma sorma!aynen sinir oluyorum
ben de denemiştim ben de işe yaramamıştı ekmek,belki sen de işe yarar dene bakalım canım
hoşgeldin canımbizimde elektriklerimiz yoktu gün boyu mesaj sayımda eksik olursa şimiden ilgililere duyrulur.Sinir olduk yaa iftara yemek bile yapamadık dışardan söyledik bu sıcakta elektrik olmaması fecaat bişey
Maşallah 7. takım uçuyor eski kıvamına geldi
Sapiş beni unutmuşsunuz listede
harikaaanane 39:)
ipekyol 11
saphira 33
maviyeşil 14
gerbera 17
yağmurdamlası 13
paşam 32
nev 13
shopaolic 7
***7. TAKIM 267. ETAP***
SAPHIRA ( 85.5 )
nev81 (85.3 /84.2/1.1/% 1.29)
İpekyol(76/74.1/1.9/% 0.62)263.Etapta ayrılmıştı 4 e bölündü
ananee (78.1/76.9/1.2/%1.53)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 /83/2/%2.35)
shopaholic (79.9 )
maviyeşil (66.5/64.6/1.9/%2.85 yeni üye.hedef kilo:
gerbera1987 (90.3 / / / 264. etapta ayrılan üyenin kilosu,ayrıldığı etap dahil 4'e bölündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?