aman allıntıyı almışım cevap yazmamasm oruc hali paron:) gerbera gece 12 den gece 12ye o arada kalanları sayıyorum
paşacım sen üşendin gerilere gitmeye ama ben üşenmedim :126: senin için baya bir bakındım :116: bulamadım canım o videoları koyduğum mesajları.onun yerine sana aşağıdaki linki vereyim,1. ve 2. videoyu sırasıyla yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Bir süre önce diyetisyene giden bir arkadaşımın diyet listesi.Kendisinde insülin direnci çıktı,ona göre vermiş listesini dr. 1600 kalorilik bir diyet.karataya benziyor,sadece ekmek var içinde.1 Hafta kadar denesem mi diyorum.sindirimime iyi gelir belki,arkadaşın sindirimine çok iyi gelmiş.5 haftada 5 kg vermiş
NOTLAR :*ÖĞÜNLER ARASI EN AZ 2SAAT EN FAZLA 3SAAT OLACAK EKSİK VEYA FAZLA OLMAYACAK.
*GÜNE 2BARDAK SU İLE BAŞLANACAK.
*KAHVALTIDA SAAT SINIRLAMASI YOK KAÇTA BAŞLANIRSA 2-3 SAAT EKLENEREK DİĞER ÖĞÜNLER YENECEK AKŞAM YEMEĞİNİ 7,5 TA YİYECEK ŞEKİLDE 2-3SAAT ARAYLA YEMEKLERİ YİYİN.
*EKMEKLER ÇAVDAR BUĞDAY VEYA KEPEK OLACAK.
*DONDURMA YENECEKSE LİGHT OLACAK BOLULU HASAN USTAYA MÜRACAT :) 4TOP 1DİLİMEKMEK YERİNE GEÇİYOR AKŞAM 1DİLİM EKMEK YİYİP 2.DİLİM YERİNE 4TOP DONDURMA YENEBİLİR.
*KAYISI 3ADET 1PORSİYON
*KİRAZ 12 ADET
*KARPUZ 4 DİLİM
*KAVUN 3DİLİM
*ÇİLEK 6ADET
*KURU İNCİR 1ADET
*KURU KAYISI 4ADET
*HURMA 5ADET
*YEŞİL ERİK 10ADET
*KİVİ 1ADET
SABAH KAHVALTISI
1YUMURTA -1DİLİM PEYNİR-3CEVİZ YEŞİLLİK SALATALIK DOMATES SINIRSIZ ÇAY SINIRSIZ,2İNCE DİLİM EKMEK.(YUMURTADAN SIKILIRSANIZ YUMURTA YERİNE 1DİLİM DAHA İLAVE PEYNİR YADA 6DİLİM SUCUK ,3DİLİM SALAM 1SOSİS YİYEBİLİRSİNİZ.
ARA
1DİLİM EKMEK,1BARDAK AYRAN YADA YARIM BARDAK SÜT 2KAŞIK MÜSLİ YADA YARIM BARDAK SÜT YARIM PAKET LİGHT BİSKÜVİ
ÖĞLEN
2DİLİM EKMEK
2YUMURTA KADAR ET (KÖFTE BALIK TAVUK YADA 1KUTU TON BALIK)ET YENMEYECEKSE 8KAŞIK KURUBAKLAGİL
7KAŞIK SUSUZ SEBZE YEMEĞİ(YOKSA 1TATLI KAŞIĞI YAĞLI SALATA)
2KAŞIK YOĞURT
ARA
2DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
1BARDAK ARAN
AKŞAM
ÖĞLENİN AYNISI
GECE 21:30 GİBİ 2PORSİYON MEYVEE
3CEVİZ
1BARDAK SÜT
BU DİYETİ 15 GÜN UYGULADIM 15GÜNDEN SONRA EN SONKİ ARA ÖĞÜNDEKİ 2DİLİM EKMEK 1DİLİME DÜŞTÜ
Pasam diyetsyenin vermis iste programini tam sana uygun olani odur yani sagligin acisindan sen onu yapmalsn sanki hic bulasma baska diyetlere
Ben yedim kunefe :) agir bence serbetli sicak falan ooyle iste:) hurma sekerinide kesin denicem ben
yagmur benim dedigm bagrsak calistirici hap form cayi varya hani bagrsak calistiran onun kapsul hali iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?