Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet tatlım aynı geçmiştik kiloyu

2 tur yürüyebildim ne yazık ki bugün kızımın anne krizi tuttuğu için geri döndüm.Şu an da da leslie yapmaya vakit kalmadı ne yazık ki
Bu arada nihayet çizelgemi yaptım.74 ü görmeden çizelge yapmak istememiştim inş haftaya 73 leride görürüm

internetten ayakkabı alcam kampanya gördüm:d ama sepetin süresü varmış şimdi tükencek dye korkuyorm kendme cok şaşıyorum

hayırlı olsun görürsün inşallah:)

2012-07-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Muz 0.3 ADET 30
[2] Marul (Kıvırcık) 5 yaprak 10
[3] Karpuz 1 DİLİM 132
[4] Lavaş 0.5 ADET 50
[5] Çiğ Köfte 5 ADET 250
[6] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[7] Prinç Lapası 100 GRAM 100
Toplam : 730.8 kal.

İftar dışardan olunca böyle oldu artık

inşallah canım
internetten ayakkabı alcam kampanya gördüm:d ama sepetin süresü varmış şimdi tükencek dye korkuyorm kendme cok şaşıyorum

ay Allah seni ne etsin ben de diyorum ne diyo bu kız

Hedefime 9 kilo kalmış tek rakamı görmek bile mutluluk verici.Ankaraya gittiğim 3 gün etek almıştım.Şimdi o kadar bol ki.Terziye verip daralttırmam lazım.Nihayet....
Tr den giderken 6 ları görmek istiyorum artıkın

Yarın elektrikler olmazsa giremem yine şimdiden haber vereyim alt geçit yapılyor hergün kesinti olacakmış.Akşama da yazlığa gidiyoruz zaten.Bir aksilik olmazsa pazartesi görüşürük artıkın.
Şimdi mola vereyim biraz işlerim var iyi geceler herkese

İnşallah 6 ları görerek dönersin canım,ben inanıyorum öyle olacağına.takımca atağa geçtik motivasyonumuz çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…