ay bende diyorum bu listede bir eksik var,pardon talım
yavrum benim yürü be kim tutar senihelalll sana bebişe az kaldı
gerbişim bakayım şimdi hangi hafta ayrılmıştın
hoşgeldin tatlım
yapma ya tüh!aslında senin kızın yaş grubundan 2-3 çocuk daha bulabilsen,kreşte hemen oyun grubu oluştururlar
muhteşemsiniz kızlar bu ne yaauuv 2 kg 2kg gidiyor maşallah maşallah maşallah
ekmeğin fazla olması benim hoşuma çok gitmedi,alıştım ekmeksizliğe ama sana uyuyorsa bu diyeti yap derim canım,gayet güzel görünüyor,arkadaş hamburger bile yiyor
ben bu yola canımı koydum derleryaişte benimkiside öle evlat özlemmeim galiba agır basıyor nedenmi kaçamak yapmak istesem aman ye ne olucak deyincede paşa yapma ya onu yedigin zaman kilo alırsanda evladına kavuşman nasip olmazsa dedimInanc emek sabir isi pasam dogru diyosun bak nerden nereye geldin:) darisi hepmize
yagmur cok guzel yapmissin valla bende bugun yurudm parmagm su toplamsti aciyodu zaten corabi bi cikardm kan olmus hep
saphira sen yontem degstrnce bak gtcek onlar merak etme kilo degldir o wcden dolayidir maviyesilinde hedef kilosu 57ydi sanirim yazmisti
Bende de gıdım gitti tatlım ne yazık ki
Fena bi diyet değilmiş aslenda ama ben yaparsam bunula kilo alırım herhalde
Maşallah ya pirinç lapasıylamı gitti bende mümkün değil galiba
maşallah paşacım şeytanın bacağını kırdın desene
evet canlarım sizler iyiki varsınız kilo almaya kalksan diyorum aman cumaya az kaldı ne diyeceksinçok düştü fiyatı,internet fırsatlarında 289 tl fiyatı,ben baya pahalıya almıştım ama o zaman öyleydi fiyatı.Kalorileri baya düşürüyor canım,diyet yapan kişilr için birebir bence.tr gelince edinebilirsen eidn bir tane
sorma sorma!aynen sinir oluyorum
ben de denemiştim ben de işe yaramamıştı ekmek,belki sen de işe yarar dene bakalım canım
evet ben de katılıyorum ve ekliyorum ekip ve paylaşım işi :13:
ay inşallah canım yoksa çıldırıciim
mavinin hedefini de ekliyim hemen
insan banada alırdı degilmi bir tane aşk olsuninternetten ayakkabı alcam kampanya gördüm:d ama sepetin süresü varmış şimdi tükencek dye korkuyorm kendme cok şaşıyorum
ananecim beni ekledgn icin tesekkur ederim :)
iftarda neler yedim
1/2 kase tarhana corbasi
2 tombul kofte
1 kasik yogurtlu karalahana salatasi
1 buyuk kasik salata
2 kasik barbunya
neler yemedim
borek, patatesli yogurtlu bi salata, koftenin patatesleri, pilav, sekerpare
sonra ama eve geldim doymamisim
1 cb kadar ceviz/badem
1/2 kucuk kase cikolata soslu muhallebi
misafirlere yaptgmdan 2 kase artmis, 1/2 ben yedim 1 bucuk esim yedi, onceden de misafirlerle beraber 1 yemisti toplam 2.5 kase yedi yani
neyse bu yarim kase d bnm odulum olsun bari
***7. TAKIM 267. ETAP***
SAPHIRA ( 85.5 )
nev81 (85.3 /84.2/1.1/% 1.29)
İpekyol(76/74.1/1.9/% 0.63) 263.Etapta ayrılmıştı yüzdesi 4 e bölündü
ananee (78.1/76.9/1.2/%1.54)
yagmurdamlasi26 (62.2 / 61.6 / 0.6 / 0.96% )
pasam3405 (85 /83/2/%2.35)
shopaholic (79.9/79.7/0.2/0.02)
maviyeşil (66.5/64.6/1.9/%2.86) yeni üye.hedef kilo:57
gerbera1987 (90.3 /89 /1,3 /%0,36) 264.Etapta ayrılmıştı..ayrıldığı etap dahil yüzdesi 4'e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
süper bir liste yauzun zaman sonra ilk defa - olmayan bir liste görüyorum hesaplarıma göre birincilikte olabilir
işşallah birinci oluruz allahımGünaydın yavrular
listemize maşallah demekten başka bir şey bulamıyorum.Haftaya daha da iyi olucaz inşallah yaşasın 7. takım
kızlar salissle mesajlaştık.Mesajını aynen kopyalıyorum:
'iyiyim canım ameliyatı oldum dün akşam üzeri hep hastanedeyim laptop var ama sürekli tahlil felan pazartesiden beri vaktim olmadı şimdide pek oturamıyorum dikişler fena canım herkese slm söle tatlım ben biraz daha toplayayım geleceğim şimdi oturamıyom pek''
kızlar salissle mesajlaştık.Mesajını aynen kopyalıyorum:
'iyiyim canım ameliyatı oldum dün akşam üzeri hep hastanedeyim laptop var ama sürekli tahlil felan pazartesiden beri vaktim olmadı şimdide pek oturamıyorum dikişler fena canım herkese slm söle tatlım ben biraz daha toplayayım geleceğim şimdi oturamıyom pek''
tatlım salisin numarasını bana mesaj atabilirmisin umarım sonuçlar iyi çıkar bende görüşmek istiyorum kendisiyle
ben de nosu yok tatlım,faceten yazıştık
Sallise cok sevindim:) amelyet olamcak dye korkuyodk neyse gecti buda doncek hayrlisiyla:)
pasam sen iste ben sana dunyayi aliym yeterki boyle kilo verelm:)
şımarırım ama haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?