Orjinal bi fikirmiş pratik olabilirAcaba yillardir yesil fasulyeyi makasla kesmek neden gelmemis aklima
Bu orjinal bi tarif paşam tariflerin devamını beklerizcanım ben uşlarını alıyorum kırmıyorum düdüklünün altına sogan bol rende yapıyorum onun üstüne domates rendeliyorum 6 diş sarımsagıda koyuyorum ya bütün koy yada dogra dibine az ya tuz bir çay kaşıgı kadar şerek ve sebzeli çeşni koyuyorm üstünede fasülyeleri koyuyorum düüdklünün agzını kapıyorum fısladıktan sonrada 40 dakika ksık ateşte pişiriyorum enfes oluyor
Sen 80 ol yeter ki çizelgeler sana feda olsun80 olunca biri çizelgeni düzeltebilir degilmi
canım benim ilk halimle şimdiki halim diyelim kendimi gördüm sankinede becermişiz vermeyi kardeşim ben bri kötü günah işldim ilk defa karpuz yedim sahura yemeyi düşünmüyorum eşi kızdı 3 dilimden birşey olmaz diye pişmanım şeytana uydum şimdi kaç kalori aldım ben kilo alırmıyımkocaman karpuzu almış gelmiş günahıma girdi
anane çıkıcam bebem yardım edermisin eşimde çagırıyo adamı boşladımda bu ara
canım ben uşlarını alıyorum kırmıyorum düdüklünün altına sogan bol rende yapıyorum onun üstüne domates rendeliyorum 6 diş sarımsagıda koyuyorum ya bütün koy yada dogra dibine az ya tuz bir çay kaşıgı kadar şerek ve sebzeli çeşni koyuyorm üstünede fasülyeleri koyuyorum düüdklünün agzını kapıyorum fısladıktan sonrada 40 dakika ksık ateşte pişiriyorum enfes oluyor
canım benim ilk halimle şimdiki halim diyelim kendimi gördüm sankinede becermişiz vermeyi kardeşim ben bri kötü günah işldim ilk defa karpuz yedim sahura yemeyi düşünmüyorum eşi kızdı 3 dilimden birşey olmaz diye pişmanım şeytana uydum şimdi kaç kalori aldım ben kilo alırmıyımkocaman karpuzu almış gelmiş günahıma girdi
kizlar ya benim size bi sey soylemem lazim,
bnm adet olmama 4 gun falan var, bugun bi test yaprim silik iinci cizgi cikti..
ama daha once 2 kimyasal dusuk yasadgm icin temkinliyim, bakalim ins bu sefer tutunabilir..
son 3-4 gundur ara ara midem bulaniyi bi garip oluyo hele bugun cok fazlaydi diger gunlere gore, belim agriyor bazen,
simdi de karnim agriyor boyle genisce bi agri, karnimin ici isinmis gibi,
neyse boyle karisik seyler iste bakalim nasib, olursa cok guzel bi dogum gunu hediyesi olcak bana, 17 aydir bekliyoruz kendisini..
turkyeye de guzel bi haberle gitmek cok iyi olurdu.. nasib tabi bakalim dua edin ya hayirlisi olsun, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. amin..
ama daha once 2 kimyasal dusuk yasadgm icin temkinliyim, bakalim ins bu sefer tutunabilir..
son 3-4 gundur ara ara midem bulaniyi bi garip oluyo hele bugun cok fazlaydi diger gunlere gore, belim agriyor bazen,
neyse boyle karisik seyler iste bakalim nasib, olursa cok guzel bi dogum gunu hediyesi olcak bana, 17 aydir bekliyoruz kendisini..
turkyeye de guzel bi haberle gitmek cok iyi olurdu.. nasib tabi bakalim dua edin ya hayirlisi olsun, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. amin..
Rabbim hayırlısını versin inş tatlım 1 hafta geçtikten sonra kan tahlili yaptır tatlım beklemek insanı strese sokuyor.Ben günüm geçtikten 1 gün sonra yaptırmıştım dr bile şaşırmıştı tabi bilmediği için.Başka bi dr ile tedavi olmuştum çatlama iğnesi kullanmıştımkizlar ya benim size bi sey soylemem lazim,
rabbim hakkınızda en hayırlısını versin canım inşallah..
benim kızımdada çok çok silik çıkmıştı 2. çizgi..
üstelik kendisi 3 aylıkmış...
bazen silik çıkabiliyor...
canım oruç oldugum için avantajım var ondan galiba çabuk veriyorum :44::44:Süppppersin tatlım
Önce açıklama yapacan paşama tabiki
Muhteşem bi sonuç gerberacım yaa çok utlu oldun heyecanına değmiş yani
Seni de tebrik ederim paşacım süpper gidiyorsun çok imrendim sana valla senin gibi azimli olmak muhteşem olsa gerek
Saol tatlım öyle çok tebrik edilecek bi kilo vermedim ama şeytanın bacağını kırıp 73 rakamını gördüğüm için tebriğini kabul ediyorum tatlışım
Harika bir yorum olmuş aynı duyguları paylaşıyorum.Süppperiz biz muhteşem 7. takım
:18::18::18:amanın koca karouzu kim bitiricek ya okadarda dedin yeminle kavun karpuz alma diyeOrjinal bi fikirmiş pratik olabilir
Bu orjinal bi tarif paşam tariflerin devamını bekleriz
Sen 80 ol yeter ki çizelgeler sana feda olsun
Karpuzdan bişey olmaz koca bir dilim karpuz 100 küsür kalori
canım benim düüdklü biraz sorunlu bebem ondan dedim klasiklerden var öyle tefal vs yokcanım 40 dakika naptın yaa. ben kurufasulyeyi nohutu bile akşamdan ıslatmadığım halde 20 dk da pişiriyorum... 40 dk da taze fasulyeler ne hale gelir düdüklüde...
ben taze fasulyeyi iyice dağılmış severim ağzımda kıyır kıyır etmesin diye... aynı tarifi altını kıstıktan sonra 5 dk daha kaynatıyorum.. süper pişmiş oluyor...
canım kalorisi çok :18::18:neden karpuz yasak mı ki...:44:
canım işşallah seninledir emanetin umudunu yitirmekizlar ya benim size bi sey soylemem lazim,
Kızlar dün sahurda kötü şeyler yaptım galiba.3 dilim börek yedim yaa.bide yanında karpuz.Bu akşam iftarda telafi edecem artık
günaydınlar benim tombul kelebeklerim ekmek kadayıflarım künefelerim benimben yeni kalktım ev savaş alanı gibi bugün nevresimleri degiştiricem evi dip köşe temizlicem buzdolabını şöyle silicem bugün pazara gidicek yeşilliklerim bitti bugün çok yorulucem anlıcagınız bu arada cumanın mubarek dualarınız kabul olsun işşallah herkezin diledigi tez zamanda gönlünce olsun
günaydınlar benim tombul kelebeklerim ekmek kadayıflarım künefelerim benimben yeni kalktım ev savaş alanı gibi bugün nevresimleri degiştiricem evi dip köşe temizlicem buzdolabını şöyle silicem bugün pazara gidicek yeşilliklerim bitti bugün çok yorulucem anlıcagınız bu arada cumanın mubarek dualarınız kabul olsun işşallah herkezin diledigi tez zamanda gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?