Bu arada ben de koç burcuyumbende koçum naberhem sen beni neden alıntı almadın bakalım
canım şimdimi deneyim yoksa oruç bittikten sonramı :44::44ldu denedim kaç kilo gider ve ne kadar yapıyos
Tabi ki canım,seviyorsan hiçbir sakıncası yokBurdada gitti elektrikler nev ben nar eksisi kullanablirmiyim:)
Koçlar ve akrepler,bu demek ki ateşler ve sular,ve bu da demek ki bu takımı kimse alt edemezzzzzz,en güçlü 2 elementallah şükür bir koç daha bende korkuyodum :18::18kadar akrebin içinde kaldım diye
kızlar sahur da yedigim tek şey bir adet ekşili elma ilaçlarımı içicem suyla birlikte temem bu işölmezsek sabah görüşmek üzere bebeler
Ama çok güzel kilo vermişsin Mai'cim,bence bunu bir ödüllendirme olarak düşünebiliriz,afiyet olsun canımhayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
Kesinlikle haklısın canım,karbonhidrat aldığımda ben de kendimi çok ağır ve mutsuz hissediyorum,sanırım diyet mantığı hayatımıza yerleşmiş,ne mutlukızlar ben dün tansiyon düşüklüğü yaşadım..sonradan aklıam geldi sebebi..iştahımı kessin die bir limonu sıkıp çok az su ekleyerek içmiştim üzerine yorgunluk uyusuzluk eklenince çok kötü oldu...iftar yemeğini hazırlarken ağlıycaktım nerdeyse halsizlikten...sonra kızımı uyuttum duş alıp sızıp kalmışım..emzirmeye uyanınca her yer dönüyordu..düşücek gibiydim su anda iyi sayılırım...bir de aklıma geldi ben dün çok kötü kaçamaklar yaprım..zararlı yiycekler kötü karbon hidratlar insanda halsizlik yorgunluk hımbbıllık yapıyor dimi...siz de öyle oluyormusunuz bunlardan yediğinizde.
İpeğim çok sevindim,tebrik ederim,bu hafta kesin ilk 3 ve ben hatta 1. lik bekliyorummmmmmmmmmHadi bakalım bu hafta dereceyi mi oynuyoruz
Uyy shopa dikkat et tatlım valla spor yapmayınca mümkün değil kilo verilmiyor
Güzel bi ödülmüş benim çooookk yapacaklarım var ama o dönemde dikkat etmek lazım ipin ucu kaçmasın
Karbonhidrat rehavet yapar uzak durmak lazım kan şekeri düştüğü için bazen ramaanda kriz oluyor ama dengelemek lazımm
Aferin bak hemen kapmışsın..Hayırdır dr a neden gidiyorsun
Ben de eskiden röfleliydim uçlarında kaldı azcık.Şimdi tekrar mı yapsam diye düşünüyorum gitmeden.Bazen aklımdan kızıl geçiyor ama bakımı çok zormuşgaliba kızılın orda kuaför bulabileceğimi de zannetmiyorum bakalım kararsızım
Çok az kalmış tatlım sen spora çok ağırlık vermelisin hemen toparlanırsın inan
bende ah ah o zamanlarda diyet formuna geçseydim belki hamileliğimde de kilo alışım azalırdı ama neyse zararın neresinden dönersek kardır
Ben bu hafta 200 gr vermişim ama olsun netice de tartıda 73 lü rakam gördüm sonunda şeytanın bacağını kırdım alkış bana
Kim çağırdı Nev'i,kaçırmışımnev yok ama be nvarım işine yararmıyım
Muhteşemsin sennnnnnnnn
Harikasın canım,tebrik ederimselam kızlar iftardan önceki kilomu yazayım diye girdim hemen...
ben 64 değildim yaa 62,5 le başladım geçen hafta...
bu hafta 60,5...
İyiyim bitanem,sen nasılsın?İftardan sonra geliyorum kuzum,o yüzden denk gelemiyoruz,sen nasılsın canımnevcim pirinç lapam ne var ne yok bebem görüşemiyoruz
Ben de bu hafta 700 gr vermişim,mutluyum
***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2 /83.5/0.7/%0.83)
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,20) mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI:
Canlarım,7. takımın biribirinden muhteşem ve güçlü kadınları;benim birşey dikkatimi çekiyor,Son 3 haftadır başarımızın giderek yükselmesi,artı paylaşımın muhteşem bir samimiyet ve destekle artması,sayfalar okumakla bitmiyor,ve ramazan genelde diyetler için tehlikeli bir dönem olmasına rağmen motivasyonumuzun muhteşem olması ve başarı ivmemiz Bence takımca harika gidiyoruz,bu şekilde veremeyeceğimiz hiçbir kilo,başaramayacağımız hiçbirşey yokkkkkk
vay koçum benim
***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
İpekyol(74.1
yagmurdamlasi26 (61.6
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
7. TAKIM ORTALAMASI:
Bu arada ben de koç burcuyumCanım ramazan bittikten sonra dene istersen,şu anda gidişatın iyi,kilo vermen durmadan yapmayalım ki dengen bozulmasın
Tabi ki canım,seviyorsan hiçbir sakıncası yok
Koçlar ve akrepler,bu demek ki ateşler ve sular,ve bu da demek ki bu takımı kimse alt edemezzzzzz,en güçlü 2 element
Ama çok güzel kilo vermişsin Mai'cim,bence bunu bir ödüllendirme olarak düşünebiliriz,afiyet olsun canım
Kesinlikle haklısın canım,karbonhidrat aldığımda ben de kendimi çok ağır ve mutsuz hissediyorum,sanırım diyet mantığı hayatımıza yerleşmiş,ne mutlu
İpeğim çok sevindim,tebrik ederim,bu hafta kesin ilk 3 ve ben hatta 1. lik bekliyorummmmmmmmmm
Kim çağırdı Nev'i,kaçırmışım
Muhteşemsin sennnnnnnnn
Harikasın canım,tebrik ederim
İyiyim bitanem,sen nasılsın?İftardan sonra geliyorum kuzum,o yüzden denk gelemiyoruz,sen nasılsın canım
Canlarım,7. takımın biribirinden muhteşem ve güçlü kadınları;benim birşey dikkatimi çekiyor,Son 3 haftadır başarımızın giderek yükselmesi,artı paylaşımın muhteşem bir samimiyet ve destekle artması,sayfalar okumakla bitmiyor,ve ramazan genelde diyetler için tehlikeli bir dönem olmasına rağmen motivasyonumuzun muhteşem olması ve başarı ivmemiz Bence takımca harika gidiyoruz,bu şekilde veremeyeceğimiz hiçbir kilo,başaramayacağımız hiçbirşey yokkkkkk
vay koçum benimben 12 dogmuşum annem öylen nazından önce dogdun dedi bu arad ben 1 armud 1 adet şeftali1adet erik ve 1 adet kaysı yedim veeeeeeee ödül olarakranda 2 çatal var yok revanı yedim elelrime saglık pek güzel yapmışım 80 oluyum magnum yicem işallah bu hafta birinci oluruz
canım regl iken hep + çıkarım benSlm kizlar iftardan once tartildim.64,4 geldi bu hafta dedigim gibi regl ve misafirlerdi derken bi duzen saglayamadim.haftaya. iyi vercem soz
regl ye rağmen 200 gr. vermiş olman çok güzel bence***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
İpekyol(74.1
yagmurdamlasi26 (61.6
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6/64.4/0.2/0.31)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Acaba yillardir yesil fasulyeyi makasla kesmek neden gelmemis aklima
canım ben uşlarını alıyorum kırmıyorum düdüklünün altına sogan bol rende yapıyorum onun üstüne domates rendeliyorum 6 diş sarımsagıda koyuyorum ya bütün koy yada dogra dibine az ya tuz bir çay kaşıgı kadar şerek ve sebzeli çeşni koyuyorm üstünede fasülyeleri koyuyorum düüdklünün agzını kapıyorum fısladıktan sonrada 40 dakika ksık ateşte pişiriyorum enfes oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?