Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bu ay regl olamadım bi türlü... karnım davul gibi şiş... çok fena ağrı yapıyor..

Ben geldim anam biz neyiz boyle yaa:) ayyy cok sevindirik oldum masallah bize be

maibeyaz sis karinla bile valla cok iyi sonucun

gerbera o tartida ne yaziyo okuyamadm bende pasam ondan sormustur

ayy kizlar hep hep boyle olalm emi ben kizilcik yedim karpuz yedim yarim dilim ama kizilcik cok guzeldi ya yememem gerekiyodu ama olsun ya:) ayy cok ay yazmisim onu farkettim bu ara

yagmur sen takma canim bidahaki haftaya duzelcen kardesni dinle:d hep ablam olsun istemisimdir ya:)

***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2 /83.5/0.7/%0.83)
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,20) mezun üye geri döndü

7. TAKIM ORTALAMASI:

bende koçum naber hem sen beni neden alıntı almadın bakalım
canım şimdimi deneyim yoksa oruç bittikten sonramı :44::44ldu denedim kaç kilo gider ve ne kadar yapıyos
Bu arada ben de koç burcuyum Canım ramazan bittikten sonra dene istersen,şu anda gidişatın iyi,kilo vermen durmadan yapmayalım ki dengen bozulmasın

Burdada gitti elektrikler nev ben nar eksisi kullanablirmiyim:)
Tabi ki canım,seviyorsan hiçbir sakıncası yok

Koçlar ve akrepler,bu demek ki ateşler ve sular,ve bu da demek ki bu takımı kimse alt edemezzzzzz,en güçlü 2 element

Ama çok güzel kilo vermişsin Mai'cim,bence bunu bir ödüllendirme olarak düşünebiliriz,afiyet olsun canım

Kesinlikle haklısın canım,karbonhidrat aldığımda ben de kendimi çok ağır ve mutsuz hissediyorum,sanırım diyet mantığı hayatımıza yerleşmiş,ne mutlu

İpeğim çok sevindim,tebrik ederim,bu hafta kesin ilk 3 ve ben hatta 1. lik bekliyorummmmmmmmmm

nev yok ama be nvarım işine yararmıyım
Kim çağırdı Nev'i,kaçırmışım

Eki Görüntüle 478537 süprizimi beğendinizmi hala şoktayım
Muhteşemsin sennnnnnnnn

selam kızlar iftardan önceki kilomu yazayım diye girdim hemen...
ben 64 değildim yaa 62,5 le başladım geçen hafta...
bu hafta 60,5...
Harikasın canım,tebrik ederim

nevcim pirinç lapam ne var ne yok bebem görüşemiyoruz
İyiyim bitanem,sen nasılsın?İftardan sonra geliyorum kuzum,o yüzden denk gelemiyoruz,sen nasılsın canım

Ben de bu hafta 700 gr vermişim,mutluyum
Canlarım,7. takımın biribirinden muhteşem ve güçlü kadınları;benim birşey dikkatimi çekiyor,Son 3 haftadır başarımızın giderek yükselmesi,artı paylaşımın muhteşem bir samimiyet ve destekle artması,sayfalar okumakla bitmiyor ,ve ramazan genelde diyetler için tehlikeli bir dönem olmasına rağmen motivasyonumuzun muhteşem olması ve başarı ivmemiz Bence takımca harika gidiyoruz,bu şekilde veremeyeceğimiz hiçbir kilo,başaramayacağımız hiçbirşey yokkkkkk

:) hosgeldin ben cagriyodum seni salcali tavuk yaptim ben hep tavada yedim tavugu bide bu hafta kilo vermem durdu bikac gundur ben dimates corbasi yaptim butun hafta icin bide fasulye pisircem ikiside yagsiz az tuzlu ama corbadada salca var bide karpuzla kizilcik yedim az az bugun tavuk gunumdu hesap verym dedm iste ya :)

dmi basaramicagmiz hcbsey yok bizim

vay koçum benim ben 12 dogmuşum annem öylen nazından önce dogdun dedibu arad ben 1 armud 1 adet şeftali1adet erik ve 1 adet kaysı yedim veeeeeeee ödül olarakranda 2 çatal var yok revanı yedim elelrime saglık pek güzel yapmışım 80 oluyum magnum yicemişallah bu hafta birinci oluruz

canım oruç tutyoruz ondan olmasın sahurada hafif bir kahvaltı yaparım işşallah tabe yaparsam:2::2:

Banada revaniiii nasi istyo canim bayramda biri yapar kesin isaret yapma ayarimi yaptim

Herkese iyi akşamlar,

Bu akşam yine iftarda dışardaydık, benim menümde şöyle:

1 bardak su 1 hurma 1 günkurusu kayısı
1 kepçe ezogelin çorba
1 kaşık haydari 1 kaşık yoğurtlu havuç
tavuk şişten 3 lokma
1 bardak ayran
1 küçük baklava 1 kaşık dondurma

yemediklerim

kıymalı pide, çiğ köfte, içli köfte, diğer mezeler, kadayıf

yemediklerimin yanında yine yediklerim bir hayli varmış

şimdi sade bir soda içiyorum,

Ben bu hafta sıralamaya katılmam sanırım ama ben de bu haftaki kilomu yazıyım dimi; 66,8

***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2 /83.5/0.7/%0.83)
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6/64.4/0.2/0.31)
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,20) mezun üye geri döndü

7. TAKIM ORTALAMASI:

Slm kizlar iftardan once tartildim.64,4 geldi bu hafta dedigim gibi regl ve misafirlerdi derken bi duzen saglayamadim.haftaya. iyi vercem soz
canım regl iken hep + çıkarım ben
regl ye rağmen 200 gr. vermiş olman çok güzel bence

kızlar eşime demiştim kilo verdigimi oda bana dondurma almış vallahi yedim özlemişim dondurmayı 80 gerek kalmadı malesef

Acaba yillardir yesil fasulyeyi makasla kesmek neden gelmemis aklima

canım ben uşlarını alıyorum kırmıyorum düdüklünün altına sogan bol rende yapıyorum onun üstüne domates rendeliyorum 6 diş sarımsagıda koyuyorum ya bütün koy yada dogra dibine az ya tuz bir çay kaşıgı kadar şerek ve sebzeli çeşni koyuyorm üstünede fasülyeleri koyuyorum düüdklünün agzını kapıyorum fısladıktan sonrada 40 dakika ksık ateşte pişiriyorum enfes oluyor

Bende rendeyle ugrascak tip varmi hele fasulye icin revaniye bi haftami ayirirm amaa düdüklu ses cikarmazmi ya bu saatte dondurmayida 80olunce yemicen bak söz ver gormemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…