afiyet olsun canım ödülü hakettinkızlar eşime demiştim kilo verdigimi oda bana dondurma almışvallahi yedim özlemişim dondurmayı 80 gerek kalmadı malesef
benim de aklıma gelmedi ama gerek duymuyorum ki,bıçakla kenarlarını alırım,hiç kılçıklı yiyemeyiz biz.Sonra düdüklü tencereye koyarım,1 büyük soğanı yemeklik doğrarım,2-3 domatesi kabuğunu soyup yemeklik doğrarım,sarmısak bazen atarım,salçalı az bir şey suyunu yaparım.tuzunu şekerini koyarım,zeytinyğını gezdiririm.Kapatırım ağzını.tencere fıslamaya başladıktan sonra 20 dk pişiririm,süper olur.Aynı yöntemle normal tencerede yapacaksam 1 saat tutarımAcaba yillardir yesil fasulyeyi makasla kesmek neden gelmemis aklima
Şimdiden herkese hayırlı cumalar
afiyet olsun canım ödülü hakettin
benim de aklıma gelmedi ama gerek duymuyorum ki,bıçakla kenarlarını alırım,hiç kılçıklı yiyemeyiz biz.Sonra düdüklü tencereye koyarım,1 büyük soğanı yemeklik doğrarım,2-3 domatesi kabuğunu soyup yemeklik doğrarım,sarmısak bazen atarım,salçalı az bir şey suyunu yaparım.tuzunu şekerini koyarım,zeytinyğını gezdiririm.Kapatırım ağzını.tencere fıslamaya başladıktan sonra 20 dk pişiririm,süper olur.Aynı yöntemle normal tencerede yapacaksam 1 saat tutarım
sana da canım
canım bak dedigim gibi yap nede güzel oluyorBende rendeyle ugrascak tip varmi hele fasulye icin revaniye bi haftami ayirirm amaadüdüklu ses cikarmazmi ya bu saatte dondurmayida 80olunce yemicen bak söz ver gormemisim
sagol bebegim ya evet hakkettim:131::131::131: dile kolay 22 kiloafiyet olsun canım ödülü hakettin
benim de aklıma gelmedi ama gerek duymuyorum ki,bıçakla kenarlarını alırım,hiç kılçıklı yiyemeyiz biz.Sonra düdüklü tencereye koyarım,1 büyük soğanı yemeklik doğrarım,2-3 domatesi kabuğunu soyup yemeklik doğrarım,sarmısak bazen atarım,salçalı az bir şey suyunu yaparım.tuzunu şekerini koyarım,zeytinyğını gezdiririm.Kapatırım ağzını.tencere fıslamaya başladıktan sonra 20 dk pişiririm,süper olur.Aynı yöntemle normal tencerede yapacaksam 1 saat tutarım
sana da canım
Saphira 32
pasam 28
anane 32
yesilerik 5
yagmur 29
maibeyaz 26
maviyesil 19
shopaholic 12
ipekyol 11
gerbera 12
nev 12
kalabalik olmusuz ya
limon muBen seker koymuyorum sogan salca limon koyuyorum domateste koyiym bu sefer gerci ben dogramicam rahatim:) yagda koymicam seninki gibi yaparsam sogani kavuruyomusun? Bide parcalayinca daha cabuk pisiyomus diye biliyorum ben kilcik almiyorum bi kenarlarini onuda elle yapardim iste
eline sağlık canımSaphira 32
pasam 28
anane 32
yesilerik 5
yagmur 29
maibeyaz 26
maviyesil 19
shopaholic 12
ipekyol 11
gerbera 12
nev 12
kalabalik olmusuz ya
ben çizelgemi geçen hafta değiştirmiştim canımKaptanim cizelgen hayirli olsun ama boyun 165 senin dimi dogru biliyorum?
Saphira 32
pasam 28
anane 32
yesilerik 5
yagmur 29
maibeyaz 26
maviyesil 19
shopaholic 12
ipekyol 11
gerbera 12
nev 12
kalabalik olmusuz ya
Iste o bölmeyi mutfak makasiyla yapinca kolay oluyomus:) ne bliyim annem zeytinyagliyi oyle yapar bende ondan ogrendm iste saphira sen degstrcen hedef kilonu veriyosak tam verelim o 63olmali yada 66limon mubamya mı kız bu ne limonu taze fasulyeye limon konduğunu ilk kez okuyorum.domates ekşilik verir zaten.Domatessiz fasulye olmaz bana göre,damak tadı tabi..Bazen kavurarak yaparım bazen tüm malzemeyi çiğden koyarım,iki türlü de güzel oluyor.Ben kılçıklarını ayıkladıktan sonra her birini boyuna göre 2 ye 3 e bölerim,bütün bırakmam
eline sağlık canımtebrikler
ben çizelgemi geçen hafta değiştirmiştim canımyarın değiştiricem bir de.163 cm boyum
80 olunca biri çizelgeni düzeltebilir degilmi
Iste o bölmeyi mutfak makasiyla yapinca kolay oluyomus:) ne bliyim annem zeytinyagliyi oyle yapar bende ondan ogrendm iste saphira sen degstrcen hedef kilonu veriyosak tam verelim o 63olmali yada 66
Simdi duzeltym istyosan
etin sıkı yani bi bayan bayan oyle demisti:)bi 75-76 olayım da canım,ondan sonra bakıciiz duruma.44 bedenim şu anda.40 beden olsam yeter bana.çok zayıf olmak gibi bir hayalim ve isteğim yok zaten.O kadar zayıflık yakışmaz bana.he bir de ben kilomun 10 kg altında gösteriyorumbir ara resim koyarım,önceki sonraki diye,hem motivasyon olur belki
yaparım pasam birazdan dygular karslıklııı:114:sen onu 80 yap bebem birdaha ugraşma hem motive oluurm
etin sıkı yani bi bayan bayan oyle demisti:)
artık etim mi sıkı yoksa iri kemikliyim ondan mı bilmiyorum canım :))
Süppppersin tatlım
Önce açıklama yapacan paşama tabikisen kaç kilo geliyodun kaç verdin :44::44:
Muhteşem bi sonuç gerberacım yaa çok utlu oldun heyecanına değmiş yani***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (64 mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI:
Seni de tebrik ederim paşacım süpper gidiyorsun çok imrendim sana valla senin gibi azimli olmak muhteşem olsa gerekkız benimkini eklesenene duruyon öle zaten ben becerebilsem yapıcemde ama nerde
Saol tatlım öyle çok tebrik edilecek bi kilo vermedim ama şeytanın bacağını kırıp 73 rakamını gördüğüm için tebriğini kabul ediyorum tatlışım
***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2 /83.5/0.7/%0.83)
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83/81/2/%2,41)
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89 / 86.4 / 2.6 / %2.92)
maibeyaz (62,5/60,5/2/%3,20) mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI:
İpeğim çok sevindim,tebrik ederim,bu hafta kesin ilk 3 ve ben hatta 1. lik bekliyorummmmmmmmmm
Ben de bu hafta 700 gr vermişim,mutluyum
Canlarım,7. takımın biribirinden muhteşem ve güçlü kadınları;benim birşey dikkatimi çekiyor,Son 3 haftadır başarımızın giderek yükselmesi,artı paylaşımın muhteşem bir samimiyet ve destekle artması,sayfalar okumakla bitmiyor,ve ramazan genelde diyetler için tehlikeli bir dönem olmasına rağmen motivasyonumuzun muhteşem olması ve başarı ivmemiz Bence takımca harika gidiyoruz,bu şekilde veremeyeceğimiz hiçbir kilo,başaramayacağımız hiçbirşey yokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?