- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
tamam sözBisey olmaz sanirim canim yenileblir galiba
Denerim belki bi duzenli spor yapsam..
Sende bicirda ama
Gayet iyi menun :) ama 2 tane yemicen soz ver :d
tamam bebegimborcun olsun
aa çok geçmiş olsun canım iyi bir yerin kırılmadı,dikkat et tatlım kendinecanım mecburum çünkü eşim kilomu vermeden çocuk sahibi olmamızı istemiyor "ben o riske giremem" diyor.. bana elle tutulur hızlı bi sonuç veren diyet de Dukan.. bi de bana tavuk ve yeşil salata versinler başka bişey vermesinler öyle bi tipim bensabah ta domates salatalık hiç aramam yumurtam peynirim zeytinim olsun yeter derim hep.. zeytin biraz zorlayacak ama p+s günlerinde 1-2 tane yerim muhakkak.. protein takviyemi de aldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
bu arada bugün pek uğrayamadım öğleden önce işyerinde değildim..sabah işe gelirken minibüsten düştümkolum bacağım falan yaralandı eve geri döndüm öğlen geldim işyerine :106:
ovvv görmeyelim biz bunları hiçdünkü menümü de unutmadan ve utanmadan yazayım
sahur: 1 haşlanmış yumurta + iki çatal peynir + su
iftar: 1 burgerking steakhouse burger + 10 tane patates kızartması + yarım bardak kola + 1tk mayonez + 1 bardak limonata :18:
tartılmadım cumadan cumaya tartılıcam artık kararlıyım
ilginç bir şekilde 5733 adlı sayfaya ulaşamıyorum acayip :44:
aç karnına 500 ml su+1 tepeleme çay kaşığı keten tohumu
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 ad. zeytin
domates
salatalık
biber
1 ad. sahanda yumurta
1 ince dilim sucuk
sucuklu yumurta yaptım tamamen yağsız olarak,içinden yediğim o kadar
suyum 1 lt oldu
canım bide bakmıoşsın 90 düşmüşsün
Bu hastalık bana çok şey kattıı canımm saolsun hayatta üzülecek başka şeylerde olduğunu öğrendim kendime üzülmekten vazgeçtim
Canım paşam inmeye başladım bile bugün 101 kiloyum ödemm var daahaa üzerimde mutlaka dünyanın kortizolünü verdiler saolsunlar
kız ban yapılırmı bu yazık saprinam yatamam söz
buyur bacım afiyet olsun
aa çok geçmiş olsun canım iyi bir yerin kırılmadı,dikkat et tatlım kendine
ovvv görmeyelim biz bunları hiç
e sen istedin ya paşa gülben de gönderiverdim hemencikkız ban yapılırmı bu yazık saprinam yazaten bugün nedense çok acıktım paşa gülün suçuney eşime diyeyimde akşama alsında yiyeyim yoksa bir yerlerim şişicek haberin olsun yanınada sıcacık ekmek oh çayıda demlediketn sonra gelme keyfime ah kilolarım yaktın beni ne vardı kilolu olmasaydım
Ya nasil bi uykum var yorgunum ama yatamiyorum benniye uyuyamadmki bi acayip
canım öncelikle geçmiş olsun tatlım sanacanım mecburum çünkü eşim kilomu vermeden çocuk sahibi olmamızı istemiyor "ben o riske giremem" diyor.. bana elle tutulur hızlı bi sonuç veren diyet de Dukan.. bi de bana tavuk ve yeşil salata versinler başka bişey vermesinler öyle bi tipim bensabah ta domates salatalık hiç aramam yumurtam peynirim zeytinim olsun yeter derim hep.. zeytin biraz zorlayacak ama p+s günlerinde 1-2 tane yerim muhakkak.. protein takviyemi de aldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
bu arada bugün pek uğrayamadım öğleden önce işyerinde değildim..sabah işe gelirken minibüsten düştümkolum bacağım falan yaralandı eve geri döndüm öğlen geldim işyerine :106:
dünkü menümü de unutmadan ve utanmadan yazayım
sahur: 1 haşlanmış yumurta + iki çatal peynir + su
iftar: 1 burgerking steakhouse burger + 10 tane patates kızartması + yarım bardak kola + 1tk mayonez + 1 bardak limonata :18:
tartılmadım cumadan cumaya tartılıcam artık kararlıyım
sagol tatlım yedim doydum ohhhh ben anca rüyalarda yerim daha ilerisine gidememe sen istedin ya paşa gülben de gönderiverdim hemencikekmeği az ye yanında
aynen canım aynen,noolurdu kilolu olmasaydım
akşam üstüleri bana da rehavet çöküyor
kolay gelsin canımselam kizlar,
bugun hic gelemedm, yarin sabaha bi sunum hazirlamam gerekiyor ona calisiyorum.
dua edin de guzel gecsin ins
yine sklnca gelirim arada, ama gelemezsem bilin ki ders calisiyorum
opuyorum sizleri
canım öncelikle geçmiş olsun tatlım sanasonrada kızmada kocanı dövesim geldi gebeligin yaşımı olutrmuş delü şey hadi sen bana bakma ban doktor dedi kanda pırtılaşma var diye yoksa kilo kim ben kim inan şuan çok açım helede tatlıya aşeriyorum yeminle eşim bile bugün diyor pastaneden geçiyorsun canın tatlı çekiyo fırından geçiyosun canım ekmek çekiyo kız yoksa babamı oluyorum diyor ha tabi deidm baba oluyosun zor oluyo yaw insan oruç olunca
allahım gözlerime inanamıyorum ben doktor bu ney patates kızartmasımı kız ben yemegini kızartmasını istiytorumda kilo alırımdiye yiyemiyorum yoksa çok severim sebzelerin hepisini yiyorum ama yasakları asla kolanın tadını bilem unuttum mayonezin sen kalorsi kaç biliyonmu kız kalori cetveli bacım hesapla şu hatunun yedikelrinide gözleri pörtlesin birdaha görmüyüm bu kiloları vermek istiyotsan o bogazı tutcez sonra incecik dal gibi olucez sonra gelsin bebeler benim canım yasak birşey istese yemin olsun agzıma götürüyorum sonra aklım yavrularım geliyo paşa sen bunu ye ama bebeklerin ne olucek yapma gözünü seveyim bırak o elindekini diyorum haayde mutfaktan kaçar gibi çıkıyorum bu senin ilk ve son kaçamagın olsun olurmu daha önünde çok zun yollar var tatlım böyle dedim diyede kızma
sagol tatlım yedim doydum ohhhh ben anca rüyalarda yerim daha ilerisine gidememyoksa bu savaşı kayederim sonra bebeklerimin suratına nasıl bakarım biraz umud koydum tabagıma bardagımada mutluluk onunla yiyip içiyorum karnım doyuyor
selam kizlar,
opuyorum sizleri
Yok canim gunde 4 6 yumurta arasnda degisiyo 3ögun var anlatcam kbakma telfndan girince link atamiyorum yanina ispanak greyfurt salata meyve falan yiyosun aramaya yumurta diyetinin listesi yazsan cikablir
yumurta fazla geldi,o kadar yumurta sakıncalı olmasın canım nevin diyeti daha iyi bence.
ALLAH yardımcın olsun canım,inşallah güzel geçer.selam kizlar,
opuyorum sizleri
Kizlar ben yatsam sabah erkenden pazara gitsem bugunku sayimi birinize paslasamda misil misil. Uyusam olmadi oglen yaparim ben artik butun gunku uyku birikimi tamam yani bende uyurum simdi:) iyi geceler kizlar Allah a emanet olun
pasam cidden sikma kendini o kadarda ya sucukl yumurta falan yenir kolayida light icersin oyle arada torpiller gec. Kendne gene bebeklerne ulasirsin insallah sen rahat ol cok abartmadan sen abartmazsin zaten :)
Kizlar ben yatsam sabah erkenden pazara gitsem bugunku sayimi birinize paslasamda misil misil. Uyusam olmadi oglen yaparim ben artik butun gunku uyku birikimi tamam yani bende uyurum simdi:) iyi geceler kizlar Allah a emanet olun
pasam cidden sikma kendini o kadarda ya sucukl yumurta falan yenir kolayida light icersin oyle arada torpiller gec. Kendne gene bebeklerne ulasirsin insallah sen rahat ol cok abartmadan sen abartmazsin zaten :)
Canım ben asılda yavaş yavaş doğal yaşama geçmeye çalışıyorum herşeyi kendim yapma gayretine girdim yavaştan ondan öyle hazır şeylerden uzak duruyorumYa evde yapmak icin hazir toz dondurma var onuda kullanabilirsin makine yi seker icin istyosan baska tabi
Yaa bulursam Tr den gitmeden önce almak istiyorumgüzel bir kararhiç kullanmadım canım,birkaç kişiden tefal kullandıklarını duydum ama süper memnunuz harika bir şey diyeni duymadım
İyi çok güzel kaptancım gitmeye başladı kilocuklar inş bu hafta gr gr haftaya kilo kilo olur bu arada bende başlayamadım haftaya veya haftasonuna nasipse düşünüyorumSelam kızlar
bugün tavuğa başlayamadımyarın veya öbür gün misaifirm gelecek,onların yanında yiyemem diye başlamadım.bir de haftaya çarşamba günüm var,ödül günü yaparım.onun sonrasında yaparım olmazsa.Sabah tartıldım 300 gr. daha vermişim listeme düzgünce uyarsam cumaya kadar en az 500 gr daha veririm herhalde.Bir de sindirimim düzenli çalışsa bu sabah yine keten tohumu yedim
Çok geçmiş olsun canım kilo vermeden bencede bebek düşünme şünkü bi de üzerine alacağın kilolar olacak tatlım kilo vererek daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş tatlımcanım mecburum çünkü eşim kilomu vermeden çocuk sahibi olmamızı istemiyor "ben o riske giremem" diyor.. bana elle tutulur hızlı bi sonuç veren diyet de Dukan.. bi de bana tavuk ve yeşil salata versinler başka bişey vermesinler öyle bi tipim bensabah ta domates salatalık hiç aramam yumurtam peynirim zeytinim olsun yeter derim hep.. zeytin biraz zorlayacak ama p+s günlerinde 1-2 tane yerim muhakkak.. protein takviyemi de aldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Sorma o kadar özeniyorum ki yiyip zayıf kalanlara (aslında bende eskiden öyleydim insanlarda bana özenirlerdi hey gidi)canım bide bakmıoşsın 90 düşmüşsün
kız ban yapılırmı bu yazık saprinam yazaten bugün nedense çok acıktım paşa gülün suçuney eşime diyeyimde akşama alsında yiyeyim yoksa bir yerlerim şişicek haberin olsun yanınada sıcacık ekmek oh çayıda demlediketn sonra gelme keyfime ah kilolarım yaktın beni ne vardı kilolu olmasaydım
Allah kolaylık versinselam kizlar,
opuyorum sizleri
kolay gelsin canımeminim sunumun iyi geçecektir,emeklerinin karşılığını alacaksın
paşacım aslında bazı şeyleri de çok kasıyorsun bence gerek yok.yani unutma ki afedersin küçük wc mizi yaparken bile 35 kalori harcıyoruz yani 1 bardak ayranın kalorisi.mesela benim bu listemde yumurtadan sıkılırsan,6 dilim sucuk yiyebiliyorsun kahvaltıda ya da 1 sosis mesela.ben bu sabah hem yumurta yedim hem de koktuğu için,nefsimi köreltmek amacıyla 1 dilim sucuğundan da yedim.sen de öyle yapabilirsin canım benim.yani 1-2 dilim sucuğun kimseye bir zararı olmaz emin ol
Canım çok geçmiş olsun,özledik seniMmerhabaa canlaarımm sizleriii birazz aksattımmm amaa kusurumaa bakmayınn olarr mııı
Şimdi neleri kaçırdığınızıı anlatayımm
Bu perşembe hastaneden tam 105 kilo olarak çıktım çünkü sürekli bana dışardan kortizol yüklemişlerdi saolsun doktorum uyardı ama ödemden bahsetmedi resmen balon gbii çıktımSu içmem tuz yemem yasak tuz neyse ama su kısıtlmması ağır geldi tabi ben 4 litre su içerim yazın güç bela 1.5 litreye indirdim çünkü rresmen şişiyorum Sonra tabi benn ayaklandım iyicee durur muyum inciraltı senin konak benim gezdirdim kendimi vee sonuç ateş Tabi doktor da kızdı 3 gün ateşli kaldım amaa napimm hareketsiz yatmak kadar zor bişi olaamazz kıyamamm benn hastalarımaa neler çekmişlerr Vee bugün dikişlerimi aldırdım azzcık açmışım gezerken dikişleride azcık daha kızdı doktor tabi
Yani genel olarak süperim canlarım birde kitle iyi huylu çıkarsa değmeyin keyfimeBu arada bizimkilerden gizli iş başvurusu yaptım beni istanbula çağırıyorlar Florance Nightangale hastanesine ama bizimkiler duysa kıyamet kopar biliyorum bu halde iş düşünüom die Ama aaa yatmaktannn çok sıkıldım gidip çalışcam canlarım
Ellerine sağlık canım,canlar bu arada paylaşımımız muhteşem maşallahSaphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
maibeyaz nerdeydi ki hic mesaji yok?
Oyyyyy,biz de nasıl özledik kuzum senigünaydınnn ayy ne özlemişimmm...
takımda yeni kan ne kadar çoğalmış maşallahh...eskiler bilir beni ama yeni arkadaşlarada meraba demek istiyorum ben geçen sene ekim ayında mezun olmuştum takımdan 97 ile başlayıp 68 ile ayrılmıştım...taşınmaydı yeni işti ortamdı derken 76 oldum...safişim nerde ya onu göremedim..ipek geri gelmiş...nevim dönmüş...ooooo ilk fırsatta dönmek istiyorum inşallah bu sefer 60olmadan kovsanızda gitmem vallaa....öpüyorum herkeşleriii uzaktan takipteyim....
nilüşüm geçen sene gitti gidiyordan aldığımız japon tulumunu giydim kullaklarını çınlatarak işe gidiyorum....
Harikasın canım,kilon tekar hareketlendi bak çük şükür,bizim tartının pili bitmiş,babam yarın lacak,cuma bana da sürpriz olacak,heyecanlanıyorum,inşallah güzel bir sonuç çıkarSelam kızlar
bugün tavuğa başlayamadımyarın veya öbür gün misaifirm gelecek,onların yanında yiyemem diye başlamadım.bir de haftaya çarşamba günüm var,ödül günü yaparım.onun sonrasında yaparım olmazsa.Sabah tartıldım 300 gr. daha vermişim listeme düzgünce uyarsam cumaya kadar en az 500 gr daha veririm herhalde.Bir de sindirimim düzenli çalışsa bu sabah yine keten tohumu yedim
Sakıncası olmaz canım,afiyet olsun.Yalnızca sürekli hale gelmesin yeter kaçamaklarbu piriç lapası çok iyi 2 gündür hiç açıkmıyorum ama ben aralarda meyvede yiyorum,bu gün ilk arada şeftali 2.arada 1 armut yedim sakıncası olurmu acaba.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben senin kilo hedefine ulaşacağına eminim.Canım bir soru sormak istiyorum,kiloları ne zaman aldın bir de ilaç filan bağlantılı mı?Ben de 105'ten 70'e kadar düştüm geçen yıl,daralırsan tüyolarımız ceptecanım mecburum çünkü eşim kilomu vermeden çocuk sahibi olmamızı istemiyor "ben o riske giremem" diyor.. bana elle tutulur hızlı bi sonuç veren diyet de Dukan.. bi de bana tavuk ve yeşil salata versinler başka bişey vermesinler öyle bi tipim bensabah ta domates salatalık hiç aramam yumurtam peynirim zeytinim olsun yeter derim hep.. zeytin biraz zorlayacak ama p+s günlerinde 1-2 tane yerim muhakkak.. protein takviyemi de aldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Göreceksinnnnn,bu arada vücut tipin çok hoş canım,bembeyazsın,çok tatlısınYarına misafirim geliyor,kesinleşti.Köz sebzeli salata yaptım,az yağlı,attım dolaba.bir de ağlayan pasta yaptım.yarın da sosisli milföy yaparım,tamamdır.zaten 1 kişi gelecek,2. kişi belli değil hala.Salata diyetime uyuyor,hatta bilerek öyle yaptım.milföyden de 1 tane yerim,şimdi değişim listelerine bakıcam kaç dilim ekmeğe denk geliyor diye,malum günde 9 dilim ekmek var listemdetatlının da ucundan tadına bakarım.kendimi firenlemem lazım. Sonra kalanları da misafilerin yanına koyucam,yine de kalırsa komşulara dağıtıcam,evde kalmasın,yoksa kesin yerim artık en son 8 Martta gördüğüm 83.5 kg yu görmek istiyorum,bu cuma görebilsem süper olur ama bari haftaya cuma görebileyim
selam kizlar,
opuyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?