Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bisey olmaz sanirim canim yenileblir galiba

Denerim belki bi duzenli spor yapsam..

Sende bicirda ama

Gayet iyi menun :) ama 2 tane yemicen soz ver :d
tamam söz
tamam bebegimborcun olsun

buyur bacım afiyet olsun
aa çok geçmiş olsun canım iyi bir yerin kırılmadı,dikkat et tatlım kendine
ovvv görmeyelim biz bunları hiç

1. ara: ½ armut
ufak bir salkım üzüm

2. ara:½ pk light bisküvi
3 ad. çiğ badem
1 bardak süt
2 ad. taze kayısı

suyum 2-2.5 lt oldu sanırım

canım bide bakmıoşsın 90 düşmüşsün
tamam söz

buyur bacım afiyet olsun

aa çok geçmiş olsun canım iyi bir yerin kırılmadı,dikkat et tatlım kendine

ovvv görmeyelim biz bunları hiç
kız ban yapılırmı bu yazık saprinam ya zaten bugün nedense çok acıktım paşa gülün suçuney eşime diyeyimde akşama alsında yiyeyim yoksa bir yerlerim şişicek haberin olsun yanınada sıcacık ekmek oh çayıda demlediketn sonra gelme keyfimeah kilolarım yaktın beni ne vardı kilolu olmasaydım

e sen istedin ya paşa gülben de gönderiverdim hemencik ekmeği az ye yanında
aynen canım aynen,noolurdu kilolu olmasaydım
Ya nasil bi uykum var yorgunum ama yatamiyorum ben niye uyuyamadmki bi acayip

akşam üstüleri bana da rehavet çöküyor

selam kizlar,
bugun hic gelemedm, yarin sabaha bi sunum hazirlamam gerekiyor ona calisiyorum.
dua edin de guzel gecsin ins
yine sklnca gelirim arada, ama gelemezsem bilin ki ders calisiyorum
opuyorum sizleri

canım öncelikle geçmiş olsun tatlım sanasonrada kızmada kocanı dövesim geldi gebeligin yaşımı olutrmuş delü şey hadi sen bana bakma ban doktor dedi kanda pırtılaşma var diyeyoksa kilo kim ben kim inan şuan çok açım helede tatlıya aşeriyorum yeminle eşim bile bugün diyor pastaneden geçiyorsun canın tatlı çekiyo fırından geçiyosun canım ekmek çekiyo kız yoksa babamı oluyorum diyorha tabi deidm baba oluyosun zor oluyo yaw insan oruç olunca
allahım gözlerime inanamıyorum ben doktor bu neypatates kızartmasımı kız ben yemegini kızartmasını istiytorumda kilo alırımdiye yiyemiyorum yoksa çok severim sebzelerin hepisini yiyorum ama yasakları asla kolanın tadını bilem unuttum mayonezin sen kalorsi kaç biliyonmukız kalori cetveli bacım hesapla şu hatunun yedikelrinide gözleri pörtlesinbirdaha görmüyüm bu kiloları vermek istiyotsan o bogazı tutcez sonra incecik dal gibi olucez sonra gelsin bebelerbenim canım yasak birşey istese yemin olsun agzıma götürüyorum sonra aklım yavrularım geliyo paşa sen bunu ye ama bebeklerin ne olucek yapma gözünü seveyim bırak o elindekini diyorum haayde mutfaktan kaçar gibi çıkıyorum bu senin ilk ve son kaçamagın olsun olurmu daha önünde çok zun yollar var tatlım böyle dedim diyede kızma
e sen istedin ya paşa gülben de gönderiverdim hemencik ekmeği az ye yanında
aynen canım aynen,noolurdu kilolu olmasaydım

akşam üstüleri bana da rehavet çöküyor
sagol tatlım yedim doydum ohhhh ben anca rüyalarda yerim daha ilerisine gidemem yoksa bu savaşı kayederim sonra bebeklerimin suratına nasıl bakarım biraz umud koydum tabagıma bardagımada mutluluk onunla yiyip içiyorum karnım doyuyor

selam kizlar,
opuyorum sizleri
kolay gelsin canım eminim sunumun iyi geçecektir,emeklerinin karşılığını alacaksın

paşacım aslında bazı şeyleri de çok kasıyorsun bence gerek yok.yani unutma ki afedersin küçük wc mizi yaparken bile 35 kalori harcıyoruz yani 1 bardak ayranın kalorisi.mesela benim bu listemde yumurtadan sıkılırsan,6 dilim sucuk yiyebiliyorsun kahvaltıda ya da 1 sosis mesela.ben bu sabah hem yumurta yedim hem de koktuğu için,nefsimi köreltmek amacıyla 1 dilim sucuğundan da yedim.sen de öyle yapabilirsin canım benim.yani 1-2 dilim sucuğun kimseye bir zararı olmaz emin ol

selam kizlar,
opuyorum sizleri

Kolay gelsin canim insallah iyi gecer sunumun bizim okulda sunum hazirlamak istyen olurdu oyle odev gbi vermezlerdi ya sabirla calis emi :)

Kizlar ben yatsam sabah erkenden pazara gitsem bugunku sayimi birinize paslasamda misil misil. Uyusam olmadi oglen yaparim ben artik butun gunku uyku birikimi tamam yani bende uyurum simdi:) iyi geceler kizlar Allah a emanet olun

pasam cidden sikma kendini o kadarda ya sucukl yumurta falan yenir kolayida light icersin oyle arada torpiller gec. Kendne gene bebeklerne ulasirsin insallah sen rahat ol cok abartmadan sen abartmazsin zaten :)

Yok canim gunde 4 6 yumurta arasnda degisiyo 3ögun var anlatcam kbakma telfndan girince link atamiyorum yanina ispanak greyfurt salata meyve falan yiyosun aramaya yumurta diyetinin listesi yazsan cikablir

yumurta fazla geldi,o kadar yumurta sakıncalı olmasın canım nevin diyeti daha iyi bence.
selam kizlar,
opuyorum sizleri
ALLAH yardımcın olsun canım,inşallah güzel geçer.

ALLAH rahatlık versin canım,iyi uykular.

iyi geceler canım,bir gönüllü sayımcı buluruz

Yarına misafirim geliyor,kesinleşti.Köz sebzeli salata yaptım,az yağlı,attım dolaba.bir de ağlayan pasta yaptım.yarın da sosisli milföy yaparım,tamamdır.zaten 1 kişi gelecek,2. kişi belli değil hala.Salata diyetime uyuyor,hatta bilerek öyle yaptım.milföyden de 1 tane yerim,şimdi değişim listelerine bakıcam kaç dilim ekmeğe denk geliyor diye,malum günde 9 dilim ekmek var listemde tatlının da ucundan tadına bakarım.kendimi firenlemem lazım.Sonra kalanları da misafilerin yanına koyucam,yine de kalırsa komşulara dağıtıcam,evde kalmasın,yoksa kesin yerim artık en son 8 Martta gördüğüm 83.5 kg yu görmek istiyorum,bu cuma görebilsem süper olur ama bari haftaya cuma görebileyim

Ya evde yapmak icin hazir toz dondurma var onuda kullanabilirsin makine yi seker icin istyosan baska tabi
Canım ben asılda yavaş yavaş doğal yaşama geçmeye çalışıyorum herşeyi kendim yapma gayretine girdim yavaştan ondan öyle hazır şeylerden uzak duruyorum
güzel bir karar hiç kullanmadım canım,birkaç kişiden tefal kullandıklarını duydum ama süper memnunuz harika bir şey diyeni duymadım
Yaa bulursam Tr den gitmeden önce almak istiyorum
İyi çok güzel kaptancım gitmeye başladı kilocuklar inş bu hafta gr gr haftaya kilo kilo olur bu arada bende başlayamadım haftaya veya haftasonuna nasipse düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım kilo vermeden bencede bebek düşünme şünkü bi de üzerine alacağın kilolar olacak tatlım kilo vererek daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş tatlım
Ama eşin neden ben o riske giremem dedi acaba.Sağlığın için mi endişe ediyor
Sorma o kadar özeniyorum ki yiyip zayıf kalanlara (aslında bende eskiden öyleydim insanlarda bana özenirlerdi hey gidi)
Geçenkadın doğuma gittiğimde allahım hamileler geliyor bazıları top yutmuş kürdan gibi maşallah hedefim bir dahaki gebeliğimi Allah nasip ederse çok az kilo alarak bitirmek
selam kizlar,
opuyorum sizleri
Allah kolaylık versin

Sapişim bazen insan bişeye odaklanınca çizgiden azcık çıkınca herşeyin bozulacağını düşünüyor.Ben paşayı anlıyorum.Azcıktan bişey olmaz ama insan ucunu kaçırabilir yani

Canım çok geçmiş olsun,özledik seni Patalojiden de hayırlı sonuç çıkar inşallah

Saphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
maibeyaz nerdeydi ki hic mesaji yok?
Ellerine sağlık canım,canlar bu arada paylaşımımız muhteşem maşallah Bu etkileşim kilo vermek adına muhteşem birşey

Oyyyyy,biz de nasıl özledik kuzum seni Tayinin de çıkmış,hayırlı olur inşallah bitanem.Yeşil tulumlu fotoğrafını gördüm bayıldım,artık beraberiz,60'a kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Harikasın canım,kilon tekar hareketlendi bak çük şükür,bizim tartının pili bitmiş,babam yarın lacak,cuma bana da sürpriz olacak,heyecanlanıyorum,inşallah güzel bir sonuç çıkar

bu piriç lapası çok iyi 2 gündür hiç açıkmıyorum ama ben aralarda meyvede yiyorum,bu gün ilk arada şeftali 2.arada 1 armut yedim sakıncası olurmu acaba.
Sakıncası olmaz canım,afiyet olsun.Yalnızca sürekli hale gelmesin yeter kaçamaklar

Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben senin kilo hedefine ulaşacağına eminim.Canım bir soru sormak istiyorum,kiloları ne zaman aldın bir de ilaç filan bağlantılı mı?Ben de 105'ten 70'e kadar düştüm geçen yıl,daralırsan tüyolarımız cepte

Göreceksinnnnn,bu arada vücut tipin çok hoş canım,bembeyazsın,çok tatlısın

İyi geceler herkeslere,

İftar yediklerimi yazıvereyim hemen unutuyorum yoksa,

bu akşam dışarda piknik tarzı bir iftar yaptık, çok keyifliydi, sağolsun anacım benim Oğluş da çok eğlendi hatta gelmek istemedi

2 tane hurma
1 kepçe Arpaşehriye çorba
2-3 yk fırında patlıcan musakka
2 yk pilav (yemeseydim iyiydi)
2 dilim karpuz
2 bardak çay (deva gibi geldi)

Bol bol su

Çok mu yemişim gene ya? Karpuzla pilav olmasaydı çok güzel olacaktı sanırım, ama pilav oğluştan kalanlardı. Karpuza da dayanamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…