doğru söylüyorsun en geç 9da kahvaltıya oturmak şart ama
ben formdan düştüm anacım daha çok çalışmam lazımSaphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
maibeyaz nerdeydi ki hic mesaji yok?
misler gibi tertemiz oturusun evinde ne güzel allah kolaylık versin bebemherkese hayırlı sabahlar...
pazar pazartesi evde boyacı vardı bizim giremedim nete... duvardan telefon girişlerini falan hep söktü net yoktu...
çok şükür boya bitti ama temizlik var şimdi de... bu gün de pek giremem sanırım...
akşama bakarım inşallah geçmişe...
günaydınnn ayy ne özlemişimmm...
takımda yeni kan ne kadar çoğalmış maşallahh...eskiler bilir beni ama yeni arkadaşlarada meraba demek istiyorum ben geçen sene ekim ayında mezun olmuştum takımdan 97 ile başlayıp 68 ile ayrılmıştım...taşınmaydı yeni işti ortamdı derken 76 oldum...safişim nerde ya onu göremedim..ipek geri gelmiş...nevim dönmüş...ooooo ilk fırsatta dönmek istiyorum inşallah bu sefer 60olmadan kovsanızda gitmem vallaa....öpüyorum herkeşleriii uzaktan takipteyim....
nilüşüm geçen sene gitti gidiyordan aldığımız japon tulumunu giydim kullaklarını çınlatarak işe gidiyorum....
doğru söylüyorsun en geç 9da kahvaltıya oturmak şart ama
Saphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
Herkese selamlar,
Akşam sahura kadar oturunca sabah kalkmak zor oldu, bir de benim oğluş tam biz yatacağımız zaman mızmızlandı. Ayağım ağrıyor beni doktora götürmelisiniz diye anne ambulans çağırman gerekiyor ben çok hastayım diye ağladı durdu sabahı ettik böylece... 3,5 yaşında çocuğun ayağı ağrırmı ki ya? Ben genç kızlık dönemlerimde hatırlıyorum ayaklarım kemikleri sızlar çok ağrırdı kemiklerin büyüyor filan derlerdi hoş onun bir ismi var tıbben ama bu bizimkinin derdi neydi anlamadım. Google amcama bi sorayım bakayım.
cok gecmıs olsun cnm..belkı gun ıcınde oyun oynarken bısı yaptı...
gunaydınlar kızlar
bugun nasılsınız?
Gunaydin fistiklar:)günaydın kızlar
Hosgeldin:) burdan ayrilinca ben artik gene kilo alcam emin oldum hepnz oyle diyosunuz eskiler dikkat ama:)günaydınnn ayy ne özlemişimmm...
takımda yeni kan ne kadar çoğalmış maşallahh...eskiler bilir beni ama yeni arkadaşlarada meraba demek istiyorum ben geçen sene ekim ayında mezun olmuştum takımdan 97 ile başlayıp 68 ile ayrılmıştım...taşınmaydı yeni işti ortamdı derken 76 oldum...safişim nerde ya onu göremedim..ipek geri gelmiş...nevim dönmüş...ooooo ilk fırsatta dönmek istiyorum inşallah bu sefer 60olmadan kovsanızda gitmem vallaa....öpüyorum herkeşleriii uzaktan takipteyim....
nilüşüm geçen sene gitti gidiyordan aldığımız japon tulumunu giydim kullaklarını çınlatarak işe gidiyorum....
Bizim nye haberimiz yok dogumgununden pasta yapardim ayiptir soylemesi cok guzel oluyo:d iyi senelere gerbera nice mutlu yaşlaranice senelere bebegimrabbim hayırlı tarafından eli ayagı düzgün saglıklı anlayışlı bol merhametli paralı koca versin kilolarınıda kolay veresinki incecik kız olasın işşallah dogum günün kutlu olsun bebem sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olman dilegiyle bebem
Haha daha cok lafa atlaman lazim beni ornek al:) gecmis olsun ogluna ama bi film cektirin bence nolur nolmaz bak eski rontgenciyim bilirim ben:)yahu ben de olur olmaz her lafa atlıyorum gereksiz yere konuşuyorum diye üzülüyordum, meğer hiç mesajım yokmuş benim ya
Ya evde yapmak icin hazir toz dondurma var onuda kullanabilirsin makine yi seker icin istyosan baska tabiDondurmayı evde kendim yapmaya karar verdim ve dondurma makinası almak istiyorum.Nette kısa bir araştırma yaptım bulabildiğim tek memnun kalınmış ürün olarak Philips delizia ıce cream var ancak o da Tr de yok galiba.Sizin kullandığınız veya duyduğunuz bir ürün var mı
ne alaka diyeceksiniiz ama öyle işte..
Onlar neki?uf kızlar slim ın 6 karın ve burn it up yaptım..su an tsortum sırf su ıcınde...hc bı seyde bu kdr ter atmamıstım bu ne ya
eline sağlık canımSaphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
biz de merak etmiştik seni,doğru ya yazmıştın daha önce de boya yapılacak diye.oh mis gibi tertemiz,tam bayram temizliği.güle güle kirletin canımherkese hayırlı sabahlar...
pazar pazartesi evde boyacı vardı bizim giremedim nete... duvardan telefon girişlerini falan hep söktü net yoktu...
çok şükür boya bitti ama temizlik var şimdi de... bu gün de pek giremem sanırım...
akşama bakarım inşallah geçmişe...
hoşgeldin canımgünaydınnn ayy ne özlemişimmm...
canım geçmiş olsun.bence de takipe al,gerekirse tahlil yaptırırsınHerkese selamlar,
Akşam sahura kadar oturunca sabah kalkmak zor oldu, bir de benim oğluş tam biz yatacağımız zaman mızmızlandı. Ayağım ağrıyor beni doktora götürmelisiniz diye anne ambulans çağırman gerekiyor ben çok hastayım diye ağladı durdu sabahı ettik böylece... 3,5 yaşında çocuğun ayağı ağrırmı ki ya? Ben genç kızlık dönemlerimde hatırlıyorum ayaklarım kemikleri sızlar çok ağrırdı kemiklerin büyüyor filan derlerdi hoş onun bir ismi var tıbben ama bu bizimkinin derdi neydi anlamadım. Google amcama bi sorayım bakayım.
güzel bir kararDondurmayı evde kendim yapmaya karar verdim ve dondurma makinası almak istiyorum.Nette kısa bir araştırma yaptım bulabildiğim tek memnun kalınmış ürün olarak Philips delizia ıce cream var ancak o da Tr de yok galiba.Sizin kullandığınız veya duyduğunuz bir ürün var mı
ne alaka diyeceksiniiz ama öyle işte..
nice senelere bebegimrabbim hayırlı tarafından eli ayagı düzgün saglıklı anlayışlı bol merhametli paralı koca versin kilolarınıda kolay veresinki incecik kız olasın işşallah dogum günün kutlu olsun bebem sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olman dilegiyle bebem
Gunaydin fistiklar:)
Hosgeldin:) burdan ayrilinca ben artik gene kilo alcam emin oldum hepnz oyle diyosunuz eskiler dikkat ama:)
Ya bu japon olayina bende girdim hic resimde gorundugu gibi gelmedi iki bluzde sinir olmustum
Bizim nye haberimiz yok dogumgununden pasta yapardim ayiptir soylemesi cok guzel oluyo:d iyi senelere gerbera nice mutlu yaşlara
Haha daha cok lafa atlaman lazim beni ornek al:) gecmis olsun ogluna ama bi film cektirin bence nolur nolmaz bak eski rontgenciyim bilirim ben:)
Ya evde yapmak icin hazir toz dondurma var onuda kullanabilirsin makine yi seker icin istyosan baska tabi
Onlar neki?
Ne yicen saphiram misafirlerle :18:Selam kızlar
bugün tavuğa başlayamadımyarın veya öbür gün misaifirm gelecek,onların yanında yiyemem diye başlamadım.bir de haftaya çarşamba günüm var,ödül günü yaparım.onun sonrasında yaparım olmazsa.Sabah tartıldım 300 gr. daha vermişim listeme düzgünce uyarsam cumaya kadar en az 500 gr daha veririm herhalde.Bir de sindirimim düzenli çalışsa bu sabah yine keten tohumu yedim
onlarda leslie gıbı...ben zzamanında leslıe yı ındırırken onalrıda ındırdıydım kötu gunler ıcın:))
bensiz sucuklu yumurt ayersin he aşk olsunaç karnına 500 ml su
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 ad. zeytin
domates
salatalık
biber
1 ad. sahanda yumurta
1 ince dilim sucuk
sucuklu yumurta yaptım tamamen yağsız olarak,içinden yediğim o kadar
suyum 1 lt oldu
yelişerikçim 5 mesaj kuralımızı biliyorsun değil mi,kuraları yaynlamıştım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?