Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
maibeyaz nerdeydi ki hic mesaji yok?
ben formdan düştüm anacım daha çok çalışmam lazım
misler gibi tertemiz oturusun evinde ne güzel allah kolaylık versin bebem

hoş geldim ben yeniyim burda biraz kendini tanıtırmısın seni tanıyım bebembirde kiloyu ne kadarda verdin nasıl verdin

günaydın kızlar ne var ne yok

doğru söylüyorsun en geç 9da kahvaltıya oturmak şart ama

nice senelere bebegim rabbim hayırlı tarafından eli ayagı düzgün saglıklı anlayışlı bol merhametli paralı koca versin kilolarınıda kolay veresinki incecik kız olasın işşallah dogum günün kutlu olsun bebemsevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olman dilegiyle bebem

Herkese selamlar,

Akşam sahura kadar oturunca sabah kalkmak zor oldu, bir de benim oğluş tam biz yatacağımız zaman mızmızlandı. Ayağım ağrıyor beni doktora götürmelisiniz diye anne ambulans çağırman gerekiyor ben çok hastayım diye ağladı durdu sabahı ettik böylece... 3,5 yaşında çocuğun ayağı ağrırmı ki ya? Ben genç kızlık dönemlerimde hatırlıyorum ayaklarım kemikleri sızlar çok ağrırdı kemiklerin büyüyor filan derlerdi hoş onun bir ismi var tıbben ama bu bizimkinin derdi neydi anlamadım. Google amcama bi sorayım bakayım.

cok gecmıs olsun cnm..belkı gun ıcınde oyun oynarken bısı yaptı...

Dondurmayı evde kendim yapmaya karar verdim ve dondurma makinası almak istiyorum.Nette kısa bir araştırma yaptım bulabildiğim tek memnun kalınmış ürün olarak Philips delizia ıce cream var ancak o da Tr de yok galiba.Sizin kullandığınız veya duyduğunuz bir ürün var mı
ne alaka diyeceksiniiz ama öyle işte..

cok gecmıs olsun cnm..belkı gun ıcınde oyun oynarken bısı yaptı...

Canım biz de ilk başta öyle düşündük ama iki ayağını dizden aşağı kısmını gösteriyor hep, bacaklarında morluk vs. birşey yok. Akşam üstü biraz bisiklete binmişti o sırada mı bişey oldu dedik ama sanırım büyüme ağrılamız başladı, bizimki zaten boya gidiyor sadece, bakalım takip edeceğim eğer bu akşam da ve sonra da devam ederse diye .

gunaydınlar kızlar
bugun nasılsınız?

günaydın kızlar
Gunaydin fistiklar:)
Hosgeldin:) burdan ayrilinca ben artik gene kilo alcam emin oldum hepnz oyle diyosunuz eskiler dikkat ama:)
Ya bu japon olayina bende girdim hic resimde gorundugu gibi gelmedi iki bluzde sinir olmustum
Bizim nye haberimiz yok dogumgununden pasta yapardim ayiptir soylemesi cok guzel oluyo:d iyi senelere gerbera nice mutlu yaşlara
yahu ben de olur olmaz her lafa atlıyorum gereksiz yere konuşuyorum diye üzülüyordum, meğer hiç mesajım yokmuş benim ya
Haha daha cok lafa atlaman lazim beni ornek al:) gecmis olsun ogluna ama bi film cektirin bence nolur nolmaz bak eski rontgenciyim bilirim ben:)
Ya evde yapmak icin hazir toz dondurma var onuda kullanabilirsin makine yi seker icin istyosan baska tabi
uf kızlar slim ın 6 karın ve burn it up yaptım..su an tsortum sırf su ıcınde...hc bı seyde bu kdr ter atmamıstım bu ne ya
Onlar neki?

Kizlar bu arada bilginize alerjik nezlenin kesin tedavisi kendini fanusa kapamakmis :d omur boyu ilac kullancam yazik bana annem bi dunya tatli aldi bi tane adini bilmedgm az serbetli bisey goturdum bitanecik ama cok guzeldi ya 50kaloriyi gecmiyodur ben soyliyim dedim dahada var hala yemicem ama bugunde 75.9u gordum benim vucudum dengesiz ya aksamdan saabaha farka bak:d

Saphira 31
maviyesil 8
gerbera 13
nev 19
yagmur 12
muconex 9
anane 30
yesilerik 3
ipekyol 11
pasam 7
senarist 5
shopaholic 7
maibeyaz nerdeydi ki hic mesaji yok?
eline sağlık canım
yelişerikçim 5 mesaj kuralımızı biliyorsun değil mi,kuraları yaynlamıştım :44:
biz de merak etmiştik seni,doğru ya yazmıştın daha önce de boya yapılacak diye.oh mis gibi tertemiz,tam bayram temizliği.güle güle kirletin canım
hoşgeldin canım
safiş epeydir yok canım,en son Eylülde geri döneceğini yazmıştı,bekliyoruz
canım geçmiş olsun.bence de takipe al,gerekirse tahlil yaptırırsın
güzel bir karar hiç kullanmadım canım,birkaç kişiden tefal kullandıklarını duydum ama süper memnunuz harika bir şey diyeni duymadım

teşekkürler paşam o ne güzel dilekler öyle bütün dualarına amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Selam kızlar
bugün tavuğa başlayamadım yarın veya öbür gün misaifirm gelecek,onların yanında yiyemem diye başlamadım.bir de haftaya çarşamba günüm var,ödül günü yaparım.onun sonrasında yaparım olmazsa.Sabah tartıldım 300 gr. daha vermişim listeme düzgünce uyarsam cumaya kadar en az 500 gr daha veririm herhalde.Bir de sindirimim düzenli çalışsa bu sabah yine keten tohumu yedim

onlarda leslie gıbı...ben zzamanında leslıe yı ındırırken onalrıda ındırdıydım kötu gunler ıcın:))

aç karnına 500 ml su

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 ad. zeytin
domates
salatalık
biber
1 ad. sahanda yumurta
1 ince dilim sucuk

sucuklu yumurta yaptım tamamen yağsız olarak,içinden yediğim o kadar

suyum 1 lt oldu

Ne yicen saphiram misafirlerle :18:
onlarda leslie gıbı...ben zzamanında leslıe yı ındırırken onalrıda ındırdıydım kötu gunler ıcın:))

Ben mekik plates dumble ne buluyosam dogaclama yapiyorum valla oda benm isimi goruyo oncesindede eliptik valla dusunurken yoruldum:d

bensiz sucuklu yumurt ayersin he aşk olsun
kızlar ne var bne yok bakalım bugün oruç beni çok zorluyo allah affettsin çok acıktım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…